terapia w monarze
Moderator: moderatorzy
Re: terapia w monarze
Możesz swoją tezę jakoś bliżej uzasadnić?
-
- bywalec
Tudzież rozwinąć.
-
- bywalec
- Status: terrorysta
- Gadu-Gadu: 56006417
na razie przygłucha pani doktor spisała moją narkotyczną litanie, chcieli mnie od razu wsadzić do szpitala. zgodziłam się na jakąś terapie w czwartek idę więc jeszcze zobaczymy, ale wątpie, że mnie upilnują. jakoś ich nie obeszło, że mam schizofrenie i nie biorę leków.
"tam za płotem kurzy totem"
- JudasHonor
- moderator
Narkotyki raczej nie pomogą ci wyjść z choroby, gdyż powodują , że tracisz kontakt z rzeczywistością. A w chorobie mocne trzymanie się ziemi jest bardzo ważne.
Ludzie czasem biorą narkotyki i nadużywają alkohol gdy próbują zapomnieć o czymś bolesnym, co nie daje im spokoju. Innym razem chcą podkręcić ilość przyjemnych wrażeń, gdyż rzeczywistość nie jest taka jaką by chcieli.
Poszukaj swojego celu, dla którego chcesz być zdrowa. Wierzę, że ci się uda, trzymam za ciebie kciuki i ściskam ciepło.
Adrian
Ludzie czasem biorą narkotyki i nadużywają alkohol gdy próbują zapomnieć o czymś bolesnym, co nie daje im spokoju. Innym razem chcą podkręcić ilość przyjemnych wrażeń, gdyż rzeczywistość nie jest taka jaką by chcieli.
Poszukaj swojego celu, dla którego chcesz być zdrowa. Wierzę, że ci się uda, trzymam za ciebie kciuki i ściskam ciepło.
Adrian
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Turbouszy, nie wiem, jak bardzo jesteś w nałogu? Nie wiem też, czy bierzesz twarde narkotyki? Jeśli odpowiedź na te pytania jest twierdząca to terapia "dochodząca" byłaby dobra jako utrzymanie abstynencji. W wyjściu z nałogu pomoże Ci raczej tylko jakiś monarowski ośrodek zamknięty, z dyscypliną i terapią przez pracę.
Wielu moich znajomych miało problem z narkotykami. Jeden z nich jest teraz terapeutą. Mogę Cię z nim skontaktować, jeśli uważasz, że to Ci w czymś pomoże.
Pozdrawiam.m.
Wielu moich znajomych miało problem z narkotykami. Jeden z nich jest teraz terapeutą. Mogę Cię z nim skontaktować, jeśli uważasz, że to Ci w czymś pomoże.
Pozdrawiam.m.