Amisan 100mg
Moderator: moderatorzy
Amisan 100mg
Witam,
mój lekarz ostatnio zmniejszył mi dawkę do 100 - 50 - 0 mg. Dotychczas brałem 100 - 100 - 0, więc łamałem sobie tabletkę 200mg na pół. Teraz przepisał mi setki, ale nie mogę ich nigdzie dostać. Ktoś z Was w ogóle dostał Amisan albo Solian w takich dawkach? W żadnej aptece nie mogę ich dostać
mój lekarz ostatnio zmniejszył mi dawkę do 100 - 50 - 0 mg. Dotychczas brałem 100 - 100 - 0, więc łamałem sobie tabletkę 200mg na pół. Teraz przepisał mi setki, ale nie mogę ich nigdzie dostać. Ktoś z Was w ogóle dostał Amisan albo Solian w takich dawkach? W żadnej aptece nie mogę ich dostać
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Re: Amisan 100mg
Raczej nie dostaniesz, poza tym w dawce 100mg nie jest refundowany wiec nawet jakby go dla Ciebie sprowadzono, to przyszlo by ci zaplacic 160zl za opakowanie 30szt setek.
W aptece kupisz za 2 zl krajalniczke do tabletek. Przełamujesz tabletke na pol, a później owa polowke wkładasz do krajalniczki przekrajasz na pol, no i masz znakomita 50tke
W aptece kupisz za 2 zl krajalniczke do tabletek. Przełamujesz tabletke na pol, a później owa polowke wkładasz do krajalniczki przekrajasz na pol, no i masz znakomita 50tke

Dzięki Anton, nie wiedziałem, że coś takiego jest. Obecnie po prostu łamię w rękach i to 50mg raczej nigdy nie wychodzi
Za chwilę przejdę się do apteki i popytam, dzięki wielkie!

Doland Masz mniejsze objawy negatywne na mniejszych dawkach amisanu?
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Proszę bardzo i zawsze do uslug 

Objawy negatywne dalej mam, ale znacznie mniejsze na takiej dawce. Dalej mam problem z motywacją, ale w porównaniu do olanzapiny jest dużo lepiejmaajutka pisze:Doland Masz mniejsze objawy negatywne na mniejszych dawkach amisanu?
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
A będzie coraz lepiej!
Lek jest genialny.

Lek jest genialny.
Nie wiem jak jest z amisanem ale moja mama kupowała mi ostatnio solian 100 mg bez problemu dostała choć na jedno opakowanie muszę poczekać ale jest refundowany z tego co wiem bo cena niska a nie żadne 160 zł.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Zobacz na temat watku 

- seebek
- zaufany użytkownik
Amisanu setek rzeczywiście nie ma, można sprawdzić tu:
http://www.bartoszmowi.pl/
http://www.bartoszmowi.pl/
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
AntonPawlowicz pisze:Zobacz na temat watku
Ktoś z Was w ogóle dostał Amisan albo Solian w takich dawkach?
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
W sprawie Solianu się nie odzywałem, bo nie wiem, podawalem cene dotyczaca Amisanu 100mg.pawel534 pisze:mi ostatnio solian 100 mg bez problemu dostała choć na jedno opakowanie muszę poczekać ale jest refundowany z tego co wiem bo cena niska a nie żadne 160 zł.
Ok rozumiem nie byłem pewien czy piszesz o amisanie czy solianie, ja napisałem o solianie bo dolanduck pytał o solian lub amisan.