Bogu to ja bym nigdy nie miała śmiałości sugerować brania leków...Eden pisze:: Boże, zażyj leki.
(Schizofrenia a leki.)
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Re: 50 % EVOT-u powtarza: - A BIERZESZ TY LEKI ? Papugi i sz
Każdy chory jest obciążony złą karmą, dlatego odpowiada za przeszłe wcielenia w tym życiu, ale czasami chorzy mają przecieki z akaszy na temat zła które uczynili i stąd brak tolerancji, groźby i inne.
http://www.e-hipnoza.pl/regresja/
Wrzuć sobie regresję hipnotyczną na słuchawki i dowiesz się kim byłeś, jak nie za pierwszym razem to za którymś.
Ja byłem mieszkańcem astralnego podwodnego miasta, bardziej nie wnikam ponieważ musiałem zrobić coś fatalnego w skutkach że wylądowałem w ziemskiej kwarantannie.
Wrzuć sobie regresję hipnotyczną na słuchawki i dowiesz się kim byłeś, jak nie za pierwszym razem to za którymś.
Ja byłem mieszkańcem astralnego podwodnego miasta, bardziej nie wnikam ponieważ musiałem zrobić coś fatalnego w skutkach że wylądowałem w ziemskiej kwarantannie.
Na forum nie szły ponieważ urządziłem mały lincz czatowiczów, viewtopic.php?f=13&t=18448.
Jak na Facebooku będą cokolwiek przysyłali z kont które nie są podpisane imieniem i nazwiskiem to zgłaszaj administracji Facebooka fikcyjne konta, za to jest tam ban.
Branie leków jest dla tych bardziej obciążonych karmicznie, mnie też swojego czasu wkurzałeś na forum kasowaniem postów. Jak jesteś w stanie siebie utrzymać bez nich i funkcjonować w społeczeństwie to znaczy że wszystko z tobą jest w porządku, nie piszę o internecie ponieważ to są pomyje życia.
-
- bywalec
Bredzisz chłopie, sypiesz się. Nie wierzę, że ktoś, nawet tak powalony jak maniek pisał do ciebie na GG, że ci załatwia pobyt w szpitalu. Pobyt szpitalny byłby do załatwienia gdybyś dajmy na to groził tu, że się zabijesz. W innym przypadku tylko sąd. Ja nawet nie mam GG.
Bądź sobie mesjaszem, Jezusem, bogiem, wszystkimi świętymi. Zabawne jest, pośmiać się można to wszystko.
Bądź sobie mesjaszem, Jezusem, bogiem, wszystkimi świętymi. Zabawne jest, pośmiać się można to wszystko.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Czy mógłbyś przesłać mi tę wiadomość?Eden pisze:Wysłali mu z EVOT-u informację, że trwa załatwianie przymusowego leczenia szpitalnego.
Pozdrawiam.m.
-
- bywalec
Teraz wystraszy się tego co już napisał, pokasuje swoje posty i zniknie na jakiś czas. Będzie się bał, że po niego karetka jedzie. 

Eden pisze:powodem przymusowego odwiezienia do szpitala są jakoby posty na forum Evot - oto je macie, troskliwi przyjaciele - 2.400 postów skasowane - czekam na karetkę, ale proszę - powodem są wypowiedzi religijne na Evot - błagam, tam nie ma ani jednego mojego postu.
Staraj się wyciszyć, zapomnieć o złym potraktowaniu,
to tylko strachy na lachy.
PS. Przed nikim nie należy się uzewnętrzniać.
Ludzie są okrutni i źli, nikomu nie wolno ufać.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Myślę, że przesadzasz. Ludzie nie są ani źli, ani dobry. Są różni. Trzeba byc ostrożnym, ale nie skreślać wszystkich od razu, z definicji. Bo człowiek wtedy staje się zgorzkniałym tetrykiem, zamkniętym w świecie swoich leków i nienawiści.Arom pisze: PS. Przed nikim nie należy się uzewnętrzniać.
Ludzie są okrutni i źli, nikomu nie wolno ufać.
Pozdrawiam.m.
Tak.Trzeba byc ostrożnym
Zło jest stanem naturalnym. Dobro wymaga wysiłku, jest dobrem rzadkim.Ludzie nie są ani źli, ani dobry.
Dobro należy się tym którzy potrafią je odwzajemnić.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Skąd to przeświadczenie? Nawet u zwierząt znana jest bezinteresowność, ofiarność, opiekowanie się innymi (także osobnikami innego gatunku). Dlaczego ludzie nie mieliby być do tego zdolni odruchowo, instynktownie?Arom pisze:
Zło jest stanem naturalnym. Dobro wymaga wysiłku, jest dobrem rzadkim.
Mamy wdrukowanie ochronę osobników własnego gatunku. To wychowanie i doświadczenie podpowiadają nam, że nie zawsze to się opłaca.
Pozdrawiam.m.
Dobrze Eden, twierdzisz, że nie jesteś chory, ale jednak z jakiegoś powodu jesteś na forum dla osób z diagnozą schizofrenii. Prosiłabym Cię abyś powiedział mi czego od tego forum oczekujesz, czego oczekujesz od nas.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Tak, gdybyś sprecyzował swoje oczekiwania wobec nas, byłoby nam łatwiej Cię zrozumieć.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Pogrzebany żywcem obraża Edena.pogrzebany żywcem pisze:Bredzisz chłopie, sypiesz się. Nie wierzę, że ktoś, nawet tak powalony jak maniek pisał do ciebie na GG, że ci załatwia pobyt w szpitalu. Pobyt szpitalny byłby do załatwienia gdybyś dajmy na to groził tu, że się zabijesz. W innym przypadku tylko sąd. Ja nawet nie mam GG.
Czy inne religie potrzebują nowych dekalogów?
Małpowanie cudzych domen zawsze się źle kończy. Evot.pl to zły pomysł.
Odpalaj na MyBB, phpBB3 ma pochrzanione ustawianie uprawnień do działów i jest ogólnie niewygodne w administrowaniu. To tylko silnik, szablon możesz zrobić taki aby przypominał phpBB3 a poza tym na MyBB masz opcję ustawienia portalu przy forum.