amisan-solian..

amisulprid

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Necro
zaufany użytkownik

amisan-solian..

Post autor: Necro »

Więc tak biorę teraz amisan wcześniej był solian zauważyłem że między tymi lekami nie ma żadnej różnicy jak dla mnie i na mój organizm te same działanie bez skutków ubocznych postanowiłem przejść na solian z powrotem każdy może uważać inaczej i się przekonać co do tych dwóch leków ja taki test na sobie przeprowadziłem dwa leki są dla mnie ok nie to coś żebym miał jakiś uraz do któregoś mogę brać ten i ten i niema mi najmniejszej różnicy.
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Awatar użytkownika
seebek
zaufany użytkownik

Re: amisan-solian..

Post autor: seebek »

Jedna różnica jest taka że po Amisanie waga spada, natomiast po Solianie przeciwnie, waga rośnie, tak jest przynajmniej napisane w ulotkach informacyjnych, a dlaczego tak jest nie mam pojęcia, będę pytał o to lekarza przy następnej wizycie.
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Awatar użytkownika
Necro
zaufany użytkownik

Co do tych ulotek też to zauważyłem że na amisanie się chudnie a solianie tyję ja nie tyłem ani na tym i tam tym mój organizm jakoś normalnie te leki znosi nie wiem jak przy dużych dawkach może różnica jest tego nie wiem będę nie długo iść do lekarza też się spytam o to przecież ta sama substancja czynna może amisan jest inaczej wytwarzany co solian i temu tak jest.
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Awatar użytkownika
Necro
zaufany użytkownik

Dzisiaj byłem u lekarza i mi z głowy wypadło się zapytać ehh ale mam już solian se wypisałem jestem z tego powodu zadowolony :dance:
Śmierć Wrogom Ojczyzny
ODPOWIEDZ

Wróć do „solian”