Cykl medalionu wiedźmina
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Cykl medalionu wiedźmina
Będzie to historia burzliwa, ale spokojna, porywcza i swawolna, dziać się to będzie w krainie słońca, gdzie kapłani będą odprawiali tajemne rytuały a paladyni walczyli ze smokami.
Re: Cykl medalionu wiedźmina
Wczoraj przed zaśnięciem testowałem te glify w wyobrażonym wierszu poleceń i było coś takiego:
-> [glif A] [glif B] ...............................................................
.....................................................................................
.....................................................................................
.......................................................... OK
-> [glif A] [glif B] ...............................................................
.......................................................... OK
Każdy papieros zbliża mnie do śmierci,
zbliża również każda noc przespana,
zadurzyłem się w niej bez pamięci,
każda sprawa już na starcie jest przegrana.
zbliża również każda noc przespana,
zadurzyłem się w niej bez pamięci,
każda sprawa już na starcie jest przegrana.
Pierwotnie miałem zamontowaną kocią duszę jako postęp duchowej ewolucji.
Teraz nie wiem jaką mam, z tamtej wyrosłem i zrobiła się za mała, czasem trzeba zrzucić skórę.
Kotek był waleczny.
Teraz nie wiem jaką mam, z tamtej wyrosłem i zrobiła się za mała, czasem trzeba zrzucić skórę.
Kotek był waleczny.
#: ŻYCIE PO ŻYCIU
#: GŁOSY
#: SANATORIUM
Te zagadki rozwiązałem za was.
#: GŁOSY
#: SANATORIUM
Te zagadki rozwiązałem za was.
Schizofrenik nie nadaje się na Wiedźmina ponieważ w wyniku mutacji staje się Kotem.