Anioły, Nimfy i inne magiczne stworzenia
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Anioły, Nimfy i inne magiczne stworzenia
Anioły zostały wyodrębnione z przestrzeni marzeń przez Boga, który nadał im oddzielny cykl ale z czasem powrócą do przestrzeni marzeń która rządzi się cyklami.
Stąd, że żyją we wnętrzu cyklu pochodzi ich względna autonomiczność ponieważ nie widzą szerszej perspektywy i myślą, że są liniowo usytuowane.
Cykle pochodzą z tego, że w przestrzeni marzeń, każde marzenie jest sferą którą po zewnętrznej stronie opływa światło.
Światło przenika do wszechświatów i ludzie je odbierają, albo w umysłach albo w urządzeniach technicznych.
Stąd, że żyją we wnętrzu cyklu pochodzi ich względna autonomiczność ponieważ nie widzą szerszej perspektywy i myślą, że są liniowo usytuowane.
Cykle pochodzą z tego, że w przestrzeni marzeń, każde marzenie jest sferą którą po zewnętrznej stronie opływa światło.
Światło przenika do wszechświatów i ludzie je odbierają, albo w umysłach albo w urządzeniach technicznych.
Re: Anioły, Nimfy i inne magiczne stworzenia
Anioły ewoluowały z nimf wodnych, więc taka jest odpowiedź zakończonego wątku.
Opiekuńczość Wyższych Ja pochodzi z ich kobiecej natury, a równocześnie zostały im dane w darze atrybuty męskie.
Nie pisałbym tych kilku przemyśleń gdyby nie to, że słuchanie duchów później staje się słuchaniem modlitw.
Taka jest nagroda za to życie, a chciałbym zamiast słuchania duchów czy kandydowania na anioła raczej wieść normalne życie.
Nie chcę być częścią gry którą napisałem, ale pewnie i tak zostanę aniołem po śmierci i treningu w zaświatach.
Taka jest nagroda za to życie, a chciałbym zamiast słuchania duchów czy kandydowania na anioła raczej wieść normalne życie.
Nie chcę być częścią gry którą napisałem, ale pewnie i tak zostanę aniołem po śmierci i treningu w zaświatach.
Dlaczego twierdzę, że napisałem tę grę?
Nie ma to nic wspólnego z wiarą w urojenia tylko z samym faktem, że piszę jak mój święty imiennik Łukasz.
Nie ma to nic wspólnego z wiarą w urojenia tylko z samym faktem, że piszę jak mój święty imiennik Łukasz.
Wiecie jak anulować traktat zawarty przed narodzinami przez duszę o staniu się aniołem?
Pochodzę z rdzenia anomalii ciemności, więc byłbym tajnym agentem archontów wśród aniołów.
Po to moja ducha miała być wprowadzona na Ziemię.
Nie chcę tego! Nie chcę być aniołem!
Nic więcej nie wiem.
Pochodzę z rdzenia anomalii ciemności, więc byłbym tajnym agentem archontów wśród aniołów.
Po to moja ducha miała być wprowadzona na Ziemię.
Nie chcę tego! Nie chcę być aniołem!
Nic więcej nie wiem.
Chcę trafić do Centralnego Słońca aby wreszcie się oczyścić z czerni i później trafić jako czysta dusza na Ziemię.
Raczej nie możliwe żebyś został aniołem prędzej duchem błąkającym się po wszechświecie.
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
Można zostać aniołem/wyższym ja.
Pierwszym etapem szkolenia jest nauka cierpliwego śledzenia sytuacji na Ziemi.
Znam tylko pierwszy krąg wtajemniczenia, pozostałych nie.
@Matt ja to piszę z nudów, nie mam ciekawszych zajęć.
Pierwszym etapem szkolenia jest nauka cierpliwego śledzenia sytuacji na Ziemi.
Znam tylko pierwszy krąg wtajemniczenia, pozostałych nie.
@Matt ja to piszę z nudów, nie mam ciekawszych zajęć.
tak tak dobra dobra nie tłumacz się 

Piszę jak jest, a że tematy mi się kończą to zacząłem ten omijany na wszelki wypadek.
- Necro
- zaufany użytkownik
iskrzak ty nasz aniołku chroń nas od złego 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
Sam potrzebuję ochrony ale kandydat na anioła musi radzić sobie sam i nie dostanie nic od awansowanych aniołów.Necro pisze:iskrzak ty nasz aniołku chroń nas od złego
To co łączy anioły z nimfami to jest że wywodzą się z żywiołu wody, czyli czystej many.
w końcu jesteś nosicielem duchów to może coś wymyślisz..
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Anioły mają w równowadze żywioły Ziemi.
Nimfy żywią się Ying, czyli wodą w tym przypadku, w tym środowisku. Gdyby ich żywiołem nie była woda to by już nie były Nimfami, tylko na przykład duchami lasu.
Nimfy żywią się Ying, czyli wodą w tym przypadku, w tym środowisku. Gdyby ich żywiołem nie była woda to by już nie były Nimfami, tylko na przykład duchami lasu.
nic
Opisałeś ewolucję, od wody poprzez lasy do wyższych sfer.
Dalej nie jest rozwiązany mój paradoks równowagi pomiędzy kwantowym liściem a kwantowym umysłem.
Alfa, omega i znowu alfa.
Umysł (woda, mana), Liść (roślina, gwiazda), umysł (woda, mana).
Czasem wprowadzam trochę chaosu w utarty system aby poszukać nowej jakości (rozwiązania).
Dalej nie jest rozwiązany mój paradoks równowagi pomiędzy kwantowym liściem a kwantowym umysłem.
Alfa, omega i znowu alfa.
Umysł (woda, mana), Liść (roślina, gwiazda), umysł (woda, mana).
Czasem wprowadzam trochę chaosu w utarty system aby poszukać nowej jakości (rozwiązania).
- Necro
- zaufany użytkownik
My jesteśmy tylko ludźmi i o tym możemy tylko pomarzyć albo fantazjowac nasza dusza po śmierci nie zmieni się w anioła 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
To może być chaos, jednak wszystko wraca do jednego. Wszystko zaczyna się od jeden. Myślę, że rozwiązaniem jest zero, gdzie już nie ma zakłóceń. Zero w swojej istocie jest nieskończone.
Umysł nie ma początku i końca.
Nimfy wabią swoim śpiewem i czarem wielkich mistrzów medytacji, podczas ich świadomych snów. Naturalnie są one wyższymi istotami sfery niebios, jednak czy nie spadną stamtąd owładnięte przez pożądanie...
Umysł nie ma początku i końca.
Nimfy wabią swoim śpiewem i czarem wielkich mistrzów medytacji, podczas ich świadomych snów. Naturalnie są one wyższymi istotami sfery niebios, jednak czy nie spadną stamtąd owładnięte przez pożądanie...
nic