Cześć stan 777

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

stan777
zarejestrowany użytkownik

Cześć stan 777

Post autor: stan777 »

Cześć mam pytanie jakie są możliwości znalezienia pracy z naszą chorobą czy macie doświadczenie. Że tylko dla nas jest sprzątanie ,bo takie tylko są oferty pracy w moim mieście na Śląsku .Mam wykształcenie policealne kierunek asystent osoby niepełnosprawnej. Studiowałem surdopedagogikę ale z przyczyn choroby przerwałem.Jestem na rencie i mam stopień niepełnosprawności umiarkowany. Może macie jakieś doświadczenie w tym temacie. Bo chciałbym wrócić na rynek pracy i być aktywny i potrzebny. Może nie mówić o swojej chorobie pracodawcy , może ukryć co myślicie na ten temat, za odpowiedzi dziękuję z góry i pozdrawiam wszystkich.
avery
zaufany użytkownik

Re: Cześć stan 777

Post autor: avery »

Tak, ukrywac gdzie sie da i szukac gdzie sie da, na poczatku ! Zawsze mozna wytlumaczyc przerwe w pracy inna choroba ! Wiesz ,nikt kto tego nie przeszedl - nie zrozumie. Jest tu wiele osob pracujacych, mimo diagnozy !:)
'From day one, giving people the message that recovery is about changing our lives, not changing our biochemistry' Dr Patricia Deegan

Open Dialogue http://www.youtube.com/watch?v=QhEVs3Cu5u4
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”