Mój zegar - Gwiezdne Wrota
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Mój zegar - Gwiezdne Wrota
Mój zegar składa się z dwunastu wydarzeń zamiast cyfr i pośrodku tarczy zegara jest spirala.
Horyzont zdarzeń portalu jest synchronizacją zegara materii.
Impulsacja jest generowana przez krystaliczny odpowiednik DNA.
Nie ma przesyłu informacji, energii czy materii jest za to podróż w czasie poprzez prawdopodobieństwo w celu odnalezienia punktu synchronicznego w którym cząstki materii były ze sobą splątane.
Krystaliczny odpowiednik DNA otwiera portal po tymczasowym spaleniu jego wzorca energetycznego.
Symbole wywierają wpływ na krystaliczny odpowiednik DNA tuż przed jego tymczasowym spaleniem.
Symbole pochodzą od dwunastu ziemskich ras i tylko pełna współpraca może otworzyć drogę do gwiazd.
Horyzont zdarzeń portalu jest synchronizacją zegara materii.
Impulsacja jest generowana przez krystaliczny odpowiednik DNA.
Nie ma przesyłu informacji, energii czy materii jest za to podróż w czasie poprzez prawdopodobieństwo w celu odnalezienia punktu synchronicznego w którym cząstki materii były ze sobą splątane.
Krystaliczny odpowiednik DNA otwiera portal po tymczasowym spaleniu jego wzorca energetycznego.
Symbole wywierają wpływ na krystaliczny odpowiednik DNA tuż przed jego tymczasowym spaleniem.
Symbole pochodzą od dwunastu ziemskich ras i tylko pełna współpraca może otworzyć drogę do gwiazd.
Re: Mój zegar - Gwiezdne Wrota
Dla ludzkiej rasy najlepszym symbolem będzie obojętność.
Pozostałe jedenaście ras kiedyś powstanie, albo już nie istnieje, więc aby zebrać wszystkie rasy obecne na Ziemi trzeba odbyć podróż w czasie.
#: IMTIMER
Pozostałe jedenaście ras kiedyś powstanie, albo już nie istnieje, więc aby zebrać wszystkie rasy obecne na Ziemi trzeba odbyć podróż w czasie.
#: IMTIMER
Chodziło mi o rasy odmienne genetycznie. Homo sapiens jest Homo sapiens.
Reptilianie na przykład wyewoluowali na Ziemi, przydało by się paru przerzucić na naszych czasów.
- Necro
- zaufany użytkownik
Icke twierdzi, że wśród ludzi istnieje rasa Reptilian, czyli ludzi jaszczurów. Według niego takimi istotami są m.in. amerykański prezydent George W. Bush, królowa Elżbieta II i popularny piosenkarz country Kris Kristofferson. Tworzą oni grupę, określaną przez niego Iluminati lub Zakon Iluminatów, która kontroluje świat, usiłując stworzyć światowy rząd. Śladem tych planów miałyby być Protokoły Mędrców Syjonu. Reptilianie mają być odpowiedzialni za szereg katastrof:
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Też mam swoje teorie, matka ziemia sprowadziła jaszczury ponieważ sobie z ludźmi nie radziła. Icke jest jednym z piewców kontroli i przez to jest mało wiarygodny.
- Necro
- zaufany użytkownik
wkleiłem to z Wikipedii za jaszczurów ich nie biorę na poważnie ale zakon illuminati istnieje na prawdę chcą rządzić całym światem mieć nad wszystkim kontrole
Śmierć Wrogom Ojczyzny
- Necro
- zaufany użytkownik
oni są odpowiedzialni co się dzieje na świecie maja media banki przemysł muzyczny rządy są nim podporządkowane okultyści nie dostaną mojej duszy nie dam im się tak łatwo 
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Nie o duszę walczą tylko o umysł aby duszę umysł stłumił.
- Necro
- zaufany użytkownik
wiem o to im też chodzi mieć kontrole nad ludzkim umysłem
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Jakbyś widział ile jest zła na świecie i miał pieniądze to nie chciałbyś czegoś z tym zrobić?
Niech nagłaśniają wypadki i katastrofy nie wiem ile jeszcze pokoleń musi to oglądać żeby coś z tym zrobić.
Niech nagłaśniają wypadki i katastrofy nie wiem ile jeszcze pokoleń musi to oglądać żeby coś z tym zrobić.
- Necro
- zaufany użytkownik
bym im się przeciw stawił ale cóż ja jeden mogę zdziałać społeczeństwa są tak zmanipulowane i ogłupione żebym pewnie uchodził za wariata 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
Od wieków gadano na masonów a przynieśli demokrację z illuminatami będzie podobnie.
- Necro
- zaufany użytkownik
masoni i iluminaci tworzą jedną siłę oni kreują rzeczywistość ale ludzie powoli się budzą i nie będzie im łatwo nas zniewolić.
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Całkowita kontrola i sprzeciw przeciw temu będzie tylko chwilowa. Później ludzie się z tym pogodzą i będą żyli dalej. Tak jak się pogodzili władcy wśród ludu z demokracją.
Chcesz w wiadomościach słuchać o wypadkach?
Ale już wracając do tematu, kosmici którzy odwiedzili jednego z prezydentów USA postawili tylko jeden warunek - aby przepuścić ludzkość w kosmos musi się ona zjednoczyć pod rządem planetarnym.
Chcesz w wiadomościach słuchać o wypadkach?
Ale już wracając do tematu, kosmici którzy odwiedzili jednego z prezydentów USA postawili tylko jeden warunek - aby przepuścić ludzkość w kosmos musi się ona zjednoczyć pod rządem planetarnym.
- Necro
- zaufany użytkownik
Jane ze chcę aby na świecie był pokój nie było wojen i planowanych zamachów to nie kosmici iskrzak to są demony żyjące pośród ludzi oni są za to odpowiedzialni sam lucyfer chce upadku tego świata i kontroli nad ludźmi pamiętaj on nas nienawidzi
Śmierć Wrogom Ojczyzny
http://motyl.wordpress.com/2007/09/11/p ... rganiczny/
Część ludzkości jest Portalami Organicznymi, mnie prawie w ten sposób wykorzystano ale się nie dałem.
Część ludzkości jest Portalami Organicznymi, mnie prawie w ten sposób wykorzystano ale się nie dałem.