Ciupa, ciupa, ciupa eterycznych operatorów
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Ciupa, ciupa, ciupa eterycznych operatorów
Wszystko czego najbardziej się bałem kryje się za słowem ważka.
A teraz piszę je.bać ważkę, niech zobaczy swoje odbicie w lustrze i zobaczy czym jest. Po wygłoszeniu tego stwierdzenia jeszcze ważka próbowała się do mnie dobrać.
Miałem halucynacje w okolicy serca, ale pokazałem jej że dobry że mnie Chupa-Chups, taki że mnie słodzik że może mnie ssać.
Je.bać ją, je.ban.ą ważkę.
A teraz piszę je.bać ważkę, niech zobaczy swoje odbicie w lustrze i zobaczy czym jest. Po wygłoszeniu tego stwierdzenia jeszcze ważka próbowała się do mnie dobrać.
Miałem halucynacje w okolicy serca, ale pokazałem jej że dobry że mnie Chupa-Chups, taki że mnie słodzik że może mnie ssać.
Je.bać ją, je.ban.ą ważkę.
Ostatnio zmieniony śr maja 28, 2014 7:14 pm przez Orzeł, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Re: Je.bać ważki
Jako dziecko byłem zafascynowany ważkami. Chciałem być entomologiem.
Re: Ciupa, ciupa, ciupa eterycznych operatorów
Pozwalam siebie pożreć robakom śmierci.
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Daj jej possać małego 

Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
Ulżyło mi trochę, trochę lęku się pojawiło po napisaniu ale już przeszło, nie wolno dawać się chorobie straszyć tylko trzeba zmniejszać tak zwaną ważność pewnych spraw.
To była bomba błotna, którą z siebie wylałem. ^^
Jak kotek co kłakami pluje.
Jak kotek co kłakami pluje.
Lampa Aladyna jest po prostu kobiecymi narządami płciowymi.
Udał mi się ustabilizować obraz w wyobraźni.
Udał mi się ustabilizować obraz w wyobraźni.
Z lampą Aladyna poszło o to że spotkałem się z powoływaniem się na nią w trzech książkach dotyczących ezoteryki:
* Złota Księga - Adamus Saint Germain
* Prawo Przyciągania
* Transerfing Rzeczywistości
* Złota Księga - Adamus Saint Germain
* Prawo Przyciągania
* Transerfing Rzeczywistości
- Słonecznik1
- bywalec
Nie lepiej Iskrzak nie patrzyć na złe sprawy a jeśli już to starać się od nich uwolnić i myśleć o dobrych?
Nie ma co walczyć ze złem nienawiścią. Staraj się myśleć że jesteś dobry i nie należą ci się takie rzeczy, myśl ze spokojem.
Nie ma co walczyć ze złem nienawiścią. Staraj się myśleć że jesteś dobry i nie należą ci się takie rzeczy, myśl ze spokojem.
Ścigam się z Bogiem i próbuję odkrywać jego szyfr zostawiony wśród obrazów współczesnego świata.
Kobieca lampa spełnia trzy życzenia mężczyzny:
1. Zbudować dom
2. Spłodzić syna
3. Zasadzić drzewo rodu
Oberwie mi się jeszcze za to odkrycie, ale to pewnie podczas kolejnego nawrotu, doktor chce mi już odstawiać leki a ja się przed tym bronię czym się tylko da.
Kobieca lampa spełnia trzy życzenia mężczyzny:
1. Zbudować dom
2. Spłodzić syna
3. Zasadzić drzewo rodu
Oberwie mi się jeszcze za to odkrycie, ale to pewnie podczas kolejnego nawrotu, doktor chce mi już odstawiać leki a ja się przed tym bronię czym się tylko da.
miałę propozycje na tym forum, żeby kogoś zjeść, ale żeby to zrobić musiałbym go najpierw wysrać.
Wystarczy, że wysrywasz swoje myśli na forum.
bon appetit.