powiem wam kogo szukam...
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
powiem wam kogo szukam...
szukam takiej ktora bedzie miala wspolne pasje do moich.we wszystkim bedziemy sie zgadzac.chodzic na spacery poznymi wieczorami i ogladac razem ksiezyc na kocyku ehhh
Re: powiem wam kogo szukam...
to chyba szukasz księżniczki z bajki... 

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
W jaki sposób zgadzać się ze wszystkim z kimś, skoro czasem samemu ze sobą nie można się zgodzić..;D
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Ja też chcę mieć dziewczynę z pasją, ale wolę żeby była inna niż moja. Nie chcę z nią zakładać firmy, ale porozmawiać. Jeśli interesuje się czymś innym to zawsze rozmowa jest ciekawa. Ale musi mieć dziewczyna swój świat, to jest ważne.
Ale fajnie napisałeś, podoba mi sięMickey pisze:Nie chcę z nią zakładać firmy, ale porozmawiać (...) Ale musi mieć dziewczyna swój świat, to jest ważne.

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Byleby nie psychotyczny..;DMickey pisze:Ale musi mieć dziewczyna swój świat, to jest ważne.
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Hehe, no psychotyczny to wyczuwam na kilometrZuluz pisze:Byleby nie psychotyczny..;DMickey pisze:Ale musi mieć dziewczyna swój świat, to jest ważne.

To znaczy że masz już dziewczynę i jej nie chcesz? To czemu jesteś nadal z nią?Mickey pisze:Ja też chcę mieć dziewczynę z pasją, ale wolę żeby była inna niż moja. Nie chcę z nią zakładać firmy, ale porozmawiać. Jeśli interesuje się czymś innym to zawsze rozmowa jest ciekawa. Ale musi mieć dziewczyna swój świat, to jest ważne.

Poza tym dobrze napisane

Ja zrozumiałam, że pasja ma być inna.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
a, ok.
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Ja też szukam dziewczyny, nie ważne jaka jest, ważne aby była tylko moja 

Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
desperat ;pZabłąkany pisze:Ja też szukam dziewczyny, nie ważne jaka jest, ważne aby była tylko moja
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
chyba nie piszesz tego poważnie...Zabłąkany pisze:Ja też szukam dziewczyny, nie ważne jaka jest, ważne aby była tylko moja

W innym wątku, opisywałeś jaka mogłaby być.Zabłąkany pisze:Ja też szukam dziewczyny, nie ważne jaka jest, ważne aby była tylko moja

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Masz racjęRalf pisze:chyba nie piszesz tego poważnie...Zabłąkany pisze:Ja też szukam dziewczyny, nie ważne jaka jest, ważne aby była tylko moja![]()

Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
Wracając do autora postu. To ma być poważny nick? bobek?Bobek222 pisze:szukam takiej ktora bedzie miala wspolne pasje do moich.we wszystkim bedziemy sie zgadzac.chodzic na spacery poznymi wieczorami i ogladac razem ksiezyc na kocyku ehhh