Varia

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Karol87
bywalec

Varia

Post autor: Karol87 »

moi pisze:
Karol87 pisze:
a pedalstwo i inne zboczenia są tolerowane i ludzie je lubią :( nie wiem co tu jest do tolerowania to trzeba leczyć!!!!
Zapewniam Cię, że nie to trzeba leczyć, tylko nietolerancję i zaściankowość.

Pozdrawiam.m.
trzeba leczyć i jawnie mówić o źle! pedalstwo to CIĘŻKA CHOROBA UMYSŁOWA!!! ludzie którzy tego nie pojmują powinni się puknąć w dekiel i opamiętać! toleruję pedałów bo ich nie morduję i to jest PRAWDZIWA tolerancja. ty przez to słowo rozumiesz przyzwalanie na grzech i zło. gratuluję! niech żyje kłamstwo, grzech, zło, szatan i tolerancja bo to jest cacy i wszyscy tak robią!

żal ku.rwa żal!!
Bóg Cię kocha!!!
Karol87
bywalec

Re: F 44

Post autor: Karol87 »

Newt pisze:
Karol87 pisze:pedalstwo to CIĘŻKA CHOROBA UMYSŁOWA
powinieneś napisać nowe DSM
:?
a ty powinieneś poznać Prawa Boskie i zdrowy rozsądek! ludzie czemu pozwalacie szerzyć zło i grzech na świecie? wątpię w waszą chorobę ludzie chorzy tak się nie zachowują!!! pedalstwo zawsze było ale przed pedalstwem był Bóg i sprawiedliwość! pedalstwo to twór szatana!!! (nie, nie mam urojeń!!!)
Bóg Cię kocha!!!
Awatar użytkownika
bartek1
zaufany użytkownik

Re: Varia

Post autor: bartek1 »

Karolu, takimi wpisami jednak wielu osobom pokazujesz, że te urojenia masz.
Ja tam się z tobą zgadzam i tak. Mam takie samo zdanie na temat homoseksualizmu.

I może niektórzy ludzie czują się niebezpiecznie w tak "nietolerancyjnym" społeczeństwie, ale to właśnie te dewiacje i ludzie "tolerancyjni" robią taki zamęt, i to oni kopią dołek pod sobą.

Cholerna okcydentalizacja :?
Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam
Awatar użytkownika
bartek1
zaufany użytkownik

"Homoseksualizm to dewiacja mózgu. Co to za społeczeństwo co nie przedłuża gatunku?"

Zapewne chodząc oblepiony w materiałach wybuchowych po mieście zaraz zostałbym zwinięty przez policję, bo ktoś by uznał mnie za niebezpiecznego i zadzwonił po nią. Tak samo społeczeństwo powinno robić z dewiantami, czyli homoseksualistami, gdyż stwarzają oni zagrożenie dla większości ludzi, którzy mają podobne wartości, a zachodnie zepsucie w nie godzi.

Ja w sumie jestem tolerancyjny, nie wydaję wyroku na ich kości tylko uważam że należy takie osoby leczyć i nie dopuszczać do jakichkolwiek protestów, w ogóle nie dopuszczać takich osób do społeczeństwa.
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Homoseksualiści, choć obrzydliwie pożądający mojej męskiej formy są mi w zasadzie nieszkodliwi i obojętni.
Zostawmy w spokoju mężczyzn, którzy nie chcą naszych kobiet. Ich problem, że zbłądzili i podnieca ich nie wiadomo co, dlaczego i jak. Zostanie więcej pań dla nas. :D

O ile nie zamienią się nagle wszystkie w lesbijki.

A poza tym wyrażajmy się poprawnie.
Waginosceptyk i penisosceptyczka.

Pedał to jest w rowerze.

http://www.angora.com.pl/archiwum/?y=2013&is=671&part=2
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

bartek1 pisze: Tak samo społeczeństwo powinno robić z dewiantami, czyli homoseksualistami, gdyż stwarzają oni zagrożenie dla większości ludzi, którzy mają podobne wartości, a zachodnie zepsucie w nie godzi.
W jaki sposób takie oosby mogą stwarzac zagrożenie dla innych? Czy ktoś, lubiący kolor czerwony stwarza zagrożenie dla ludzi, lubiących kolor niebieski? Zastanów się.
bartek1 pisze:
Ja w sumie jestem tolerancyjny, nie wydaję wyroku na ich kości tylko uważam że należy takie osoby leczyć i nie dopuszczać do jakichkolwiek protestów, w ogóle nie dopuszczać takich osób do społeczeństwa.
To na czym właściwie polega Twoja tolerancja, skoro chcesz osoby homoseksualne wykluczać ze społeczeństwa?

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
bartek1
zaufany użytkownik

moi pisze:W jaki sposób takie oosby mogą stwarzac zagrożenie dla innych? Czy ktoś, lubiący kolor czerwony stwarza zagrożenie dla ludzi, lubiących kolor niebieski? Zastanów się.
Napisałem że chodzi mi o to, że osoby takie godzą w wartości większości ludzi. Większość społeczeństwa chce żyć w państwie bez zalegalizowanej takiej dewiacji.
moi pisze:To na czym właściwie polega Twoja tolerancja, skoro chcesz osoby homoseksualne wykluczać ze społeczeństwa
Na tym, że ich nie krzywdzę tylko pozwalam, aby mieli oni okazje się leczyć itd.
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”