ALE WAM POWIEM JAKA AKCJA Z PANIENKA BYLA
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
ALE WAM POWIEM JAKA AKCJA Z PANIENKA BYLA
wyszedlem sobie z domu z przyjaciolka 17 letnia i stoimy kolo samochodu na podworku moim a ona marcin moge wejsc do samochodu posiedziec mnie tak to podnieca muhahahhahaha myslalem ze zgnije
Re: ALE WAM POWIEM JAKA AKCJA Z PANIENKA BYLA
nie dziwne jak się ze szlaufami zadajesz
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
- Necro
- zaufany użytkownik
maniek123 same szmule ciąga to nie dziwota ze tak mówią 

Śmierć Wrogom Ojczyzny
"Szmule, szlaufy". Czemu na mężczyzn się tak nie mówi?
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
A czemu mężczyźni nie mają cellulitu? Bo to brzydko wygląda.
Napiszę tylko tyle, że jest wielu mężczyzn, którzy swoim postępowaniem przebijają te kobiety, które tak oceniacie i nikt ich tak nie nazywa. Szkoda, że mamy tak głupie społeczeństwo i głupią mentalność.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jak nazwiesz mańka, który korzysta z tych szmul i szlaufów? Albo grubasa w sportowym samochodzie na którego lecą blachary?
Znane są epitety i na mężczyzn i na kobiety. Tyle, że na kobiety jest ich wiele więcej. A jak nazwę? Nie nazwę. To nie moja sprawa, jak ktoś rozporządza swoim życiem i ciałem.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
a znacie kawal o selerze ? zona sprzata a ja leze
hahahahhahah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nie
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nie
eh ten ohydny feminizmmei pisze:Znane są epitety i na mężczyzn i na kobiety. Tyle, że na kobiety jest ich wiele więcej. A jak nazwę? Nie nazwę. To nie moja sprawa, jak ktoś rozporządza swoim życiem i ciałem.

Ostatnio zmieniony wt lut 18, 2014 3:16 pm przez Karol87, łącznie zmieniany 1 raz.
Bóg Cię kocha!!!
i gdzie ten seler?maniek123 pisze:a znacie kawal o selerze ? zona sprzata a ja leze
Bóg Cię kocha!!!
- aleksander
- bywalec
TO nie jest żaden feminizm, ona napisała prawdę, jeśli chodzi o inwektywy związane z seksualnością to pod adresem kobiet jest ich o wiele więcej to jest fakt.Miała również racje pisząc że wielu mężczyzn przebija swoim postępowaniem kobiety, i nie są oni obrażani,oni się wręcz przechwalają tym postępowaniem i znajduje uznanie w oczach innych.Karol87 pisze:eh ten ohydny feminizmmei pisze:Znane są epitety i na mężczyzn i na kobiety. Tyle, że na kobiety jest ich wiele więcej. A jak nazwę? Nie nazwę. To nie moja sprawa, jak ktoś rozporządza swoim życiem i ciałem.a nie możemy się tak po prostu szanować? nie wytykać sobie kto ma więcej wad i kto jest od kogo lepszy? wszyscy jesteśmy tacy sami i każdemu należy się szacunek. po co wyzywać kogokolwiek? po co się kłócić i udowadniać jakieś dziwne rzeczy? to nie tylko do Ciebie mei piszę i nie tylko do kobiet ale do wszystkich ludzi do mężczyzn też. więcej szacunku dla drugiego człowieka a świat będzie lepszy
.
zgodzę się z tym, że my faceci traktujemy kobiety często przedmiotowo i to jest bardzo złe bo człowiek to nie przedmiot! ale kobiety są też dobre w swoich czynach. chodzi mi o ich bezwzględność i wyrachowanie oraz na skrajnie nijaką duchowość. one sie po prostu zachowują podle. nie zawsze oczywiście i nie wszystkie ale większość. im się wydaje, że jak za przeproszeniem mają cipy to są lepsze i mogą ten fakt wykorzystywać! i wiele z nich wykorzystuje! zło jest wymysłem szatana a narzędziem w jego ohydnych łapach którym to zło kreuje jest często kobieta. nie bronię mężczyzn bo największymi zbrodniarzami byli i są mężczyźni ale zło całego świata jest właśnie z kobiecej głupoty, naiwności i wyrachowania oraz skrajnego materializmu wynikającego z chęci posiadania dóbr materialnych a nie duchowych! JEDYNĄ KOBIETĄ KTÓRA BYŁA INNA NIŻ CAŁA RESZTA BYŁA MARYJA!!! Z BOŻEJ WOLI!!!! możecie po mnie jeździć i na pewno się nie zgadzacie z tym co napisałem ale to jest fakt obiektywistyczny!!! i nie jest to próba pokazania, że facet jest najlepszy bo nie jest! jesteśmy wszyscy równi przed Bogiem i przed samymi sobą też powinniśmy być co wcale nie oznacza że powinniśmy pozwalać na zło! jesteśmy tylko ludźmi i taka nasza natura, że jesteśmy słabi i ulegamy tej słabości zbyt często ale takie użalanie się nad tym że ktoś ma gorzej od nas nie jest ani zdrowe ani miłe więc nie użalajmy się tylko szanujmy każde życie ludzkie bez względu na płeć!!!aleksander pisze:TO nie jest żaden feminizm, ona napisała prawdę, jeśli chodzi o inwektywy związane z seksualnością to pod adresem kobiet jest ich o wiele więcej to jest fakt.Miała również racje pisząc że wielu mężczyzn przebija swoim postępowaniem kobiety, i nie są oni obrażani,oni się wręcz przechwalają tym postępowaniem i znajduje uznanie w oczach innych.Karol87 pisze:eh ten ohydny feminizmmei pisze:Znane są epitety i na mężczyzn i na kobiety. Tyle, że na kobiety jest ich wiele więcej. A jak nazwę? Nie nazwę. To nie moja sprawa, jak ktoś rozporządza swoim życiem i ciałem.a nie możemy się tak po prostu szanować? nie wytykać sobie kto ma więcej wad i kto jest od kogo lepszy? wszyscy jesteśmy tacy sami i każdemu należy się szacunek. po co wyzywać kogokolwiek? po co się kłócić i udowadniać jakieś dziwne rzeczy? to nie tylko do Ciebie mei piszę i nie tylko do kobiet ale do wszystkich ludzi do mężczyzn też. więcej szacunku dla drugiego człowieka a świat będzie lepszy
.
Bóg Cię kocha!!!
Aleksander, dzięki, że dostrzegłeś problem.
Karol87, szkoda słów na to, co napisałeś. Co słowo przeczysz sam sobie.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
no właśnie szkoda słów bo feministki i ateistów czyli ludzi opętanych razi choćby cień prawdy!! i zauważyłem, że jak jest ktoś kto myśli inaczej niż ty i ma inne niż twoje zdanie jest z góry dla ciebie wrogiem i dnem. typowe dla ludzi smutnych i zagubionych!! ty chcesz wszystkim udowodnić że kobieta jest ofiara mężczyzny a ja ci mówie że jesteśmy ofiarą naszej głupoty i słabości a szatan to wykorzystuje na naszą niekorzyść! jak trzeba mówić do człowieka twojego pokroju żeby to zrozumiał i nie obruszał się na tego kto mu dobrze życzy? bo ja ci DOBRZE ŻYCZĘ!! a to co napisałem wyżej to nie napisałem po to aby pojechać po kobietach tylko po to aby krzewić prawdę!!! przeczytaj Biblię a zrozumiesz że mam rację! KOBIETY SĄ WINNE GRZECHU PIERWORODNEGO KTÓRY CIĄŻY NA LUDZKOŚCI ALE TO NIE OZNACZA ŻE SĄ ZŁE Z NATURY!!! przeczytaj to co napisałem wyżej ze zrozumieniem i schowaj feminizm do kieszeni!!! czasem warto posłuchać kogoś kto ma inne od twoich poglądy!!mei pisze:Aleksander, dzięki, że dostrzegłeś problem.
Bóg Cię kocha!!!
Karol, to według Twojej wiary kobiety są winne jakiegoś grzechu. Ja wychodzę z założenia, że dopóki nie krzywdzimy kogoś, możemy postępować, jak nam się podoba i nikt nie ma prawa tego oceniać. O to mi chodziło w tym wątku.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Nie znajdują żadnego uznania. Chyba tylko w oczach takich samych ... jak oni.aleksander pisze:wielu mężczyzn przebija swoim postępowaniem kobiety, i nie są oni obrażani,oni się wręcz przechwalają tym postępowaniem i znajduje uznanie w oczach innych.
Mąż i ojciec szlajający się z innymi seksualnymi partnerkami zawsze będzie budził niesmak.
Zdrada to zdrada.
Rozpusta to rozpusta niezależnie od płci.
nie sądźcie a nie będziecie sądzeni! według mojej i judaizmu. ale zawsze najbardziej winny grzechu bo grzechem jest jest szatan! Ewa w raju dała się temu jełopowi skusić z własnej głupoty i ludzkiej słabości a teraz wszyscy przez to cierpimy! kobieta jest narzędziem w łapach szatana ale to mężczyźni (hitler, stalin, kim dzong il) są największymi zbrodniarzami. szatan nie patrzy na płeć tylko na ludzką słabość a padło na to że kobiety są bardziej naiwne i słabe niż faceci ale nie znaczy że gorsze od nas czego przykładem jest głupota Adama, który uległ grzechowi Ewy. ale liczy się kto był pierwszy widocznie tak miało być! najważniejsze jest to że Bóg przebaczy nam każde przewinienie kiedy mocno i szczerze żałujemy tego co zrobiliśmy! od dawna tłumaczę ateistom że najlepszym ruchem jaki mogą zrobić to zrezygnować ze swoich poglądów i zaufać Bogu bo to wcale nie jest równoznaczne z utratą wolności czy wolnej woli!! można mieć skrajnie niezależne i zdrowe poglądy i być naprawde wolnym człowiekiem gdy się zaufa Bogu bo On jest prawdziwą wolnością każdego człowieka!!! zastanów sie nad tym co napisałem nie masz nic do stracenia a możesz jedynie zyskać i to wielemei pisze:Karol, to według Twojej wiary kobiety są winne jakiegoś grzechu. Ja wychodzę z założenia, że dopóki nie krzywdzimy kogoś, możemy postępować, jak nam się podoba i nikt nie ma prawa tego oceniać. O to mi chodziło w tym wątku.

Bóg Cię kocha!!!