Poznam kogoś z manią wielkosciową

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Awatar użytkownika
Rafalek83
zaufany użytkownik

Poznam kogoś z manią wielkosciową

Post autor: Rafalek83 »

Jak w temacie sam mam manie wielkościową jak nie jestem czymś zajęty to tylko fantazjuje że jestem osobą wybitną która osiągneła jakiś wielki sukces lubie sie stawiać w takiej sytuacji tylko gdy zabrnę za daleko w tych fantazjach to nie jestem w stanie o niczym innym myśleć i sie męczę jestem ciekaw czy ktoś jeszcze tak ma chętnie wymienie sie z kimś doświadczeniami
sajmon
bywalec

Re: Poznam kogoś z manią wielkosciową

Post autor: sajmon »

mania wielkości? cóż ja na swój sposób czuje się wyjątkowy, czasami sobie myślę, że wynajdę lekarstwo na wszelkie ludzkie dolegliwości i wskaże nowe szlaki w kierunku rozwoju dla ludzkości, ewnetualnie znajdę sposób na to aby skończyć z tym światem, rozpętam armagedon, wzbudzę w ludziach taką porcję miłości, usunę wszelkie bakiery które stają obecnie przy zawieraniu nowych znajomości, wyzwolę tak ogromną energię szczęścia że ludzie zmienią się pod wpływem wcześniej nie tak intensywnie uczuć w wir enegii, który zaprowdzi nas wszystkich do nieba... przy takich planach schizofremia to dla mnie pikuś :)

a jak już bedziemy w niebie to będę miał wąty o to, że nikt nie zrobił tego wcześniej :P
Awatar użytkownika
aux03ster03
zaufany użytkownik
Kontakt:

Re: Poznam kogoś z manią wielkosciową

Post autor: aux03ster03 »

to ludzie jeszcze wierza w koniec swiata
swap = 0x0, offs = 0x191f6c8, subbeg = 0x0, sublen = 0, prelen = 1, precomp = 0x18fb870 "0)",
wrapped = 0x18fb868 "(?-xism:0)", wraplen = 10, seen_evals = 0, paren_names = 0x0, refcnt = 1}
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”