Poznam kogoś.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Poznam kogoś.
Poznam dziewczynę z Lublina lub okolic.
Chciałbym porozmawiać o wszystkim, zaprzyjaźnić się, czasem gdzieś wspólnie wyjść.
Mam 34 lat.
Chciałbym porozmawiać o wszystkim, zaprzyjaźnić się, czasem gdzieś wspólnie wyjść.
Mam 34 lat.
Re: Poznam kogoś.
Mam duże poczucie humoru, lubię czuć się swobodnie, bez konwenansów.
Można ze mną porozmawiać o wszystkim, bez tematów tabu.
Jestem niepalący.
Lubię spacery w plenerach ale też i krajobrazy miejskie.

Można ze mną porozmawiać o wszystkim, bez tematów tabu.
Jestem niepalący.
Lubię spacery w plenerach ale też i krajobrazy miejskie.
Zapraszam.
Znajomość na zasadzie przyjaźni.

Znajomość na zasadzie przyjaźni.
To smutne i dość przykre, że nikt nawet nie odpisał, sorry
The Less You Know, The Better
Tak to smutne ale może jeszcze ktoś się odezwie.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
To jest ogłoszenie towarzyskie umieszczone na forum, na którym może nie być żadnej kobiety z Lublina lub okolic, która mogłaby zainteresować Cezarego lub on ją. Zawsze istnieje możliwość, że ktoś jednak odpowiedział, tyle że prywatnie. Zachęcam wszystkich spragnionych towarzystwa drugiej osoby do szukania jej w miejscach do tego stworzonych, jest ich wiele w internecie - tam wiele łatwiej kogoś poznać, bo po prostu tam się ludzie wzajemnie szukają.dookieD4G pisze:To smutne i dość przykre, że nikt nawet nie odpisał, sorry
- JudasHonor
- moderator
Wystarczy wejść na czat Onetu, czy WP i poszukać swoich okolic.
Zwykle jest tam trochę ludu, poza tym, ma się możliwosć lepszego poznania danej osoby bez żadnych anonsów.
A i bym zapomniał, lepiej nie mówić na pierwszej randce, że ma się problemy psychiczne
Lepiej poczekać ze pół roku.
Zwykle jest tam trochę ludu, poza tym, ma się możliwosć lepszego poznania danej osoby bez żadnych anonsów.
A i bym zapomniał, lepiej nie mówić na pierwszej randce, że ma się problemy psychiczne

Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
- aux03ster03
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
ja zawsze mowie od razu
swap = 0x0, offs = 0x191f6c8, subbeg = 0x0, sublen = 0, prelen = 1, precomp = 0x18fb870 "0)",
wrapped = 0x18fb868 "(?-xism:0)", wraplen = 10, seen_evals = 0, paren_names = 0x0, refcnt = 1}
wrapped = 0x18fb868 "(?-xism:0)", wraplen = 10, seen_evals = 0, paren_names = 0x0, refcnt = 1}
- aux03ster03
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
haha patrzylem w lustro nawet nie widac ; moze wstawie swoje zdjecieMariii pisze:i po co mówić, jak to widać
swap = 0x0, offs = 0x191f6c8, subbeg = 0x0, sublen = 0, prelen = 1, precomp = 0x18fb870 "0)",
a duże masz to lustro?
Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga...
Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Ja bym poczekał z miesiąc :-). No ale co człowiek, to podejście :-). No i zakładam, że od początku do końca jest to znajomość realna.JudasHonor pisze:Lepiej poczekać ze pół roku.

Szukam również na portalach randkowych, ale to forum to jest takie szczególne i wyjątkowe miejsce, ewenement na skalę światową, gdzie można po prostu znaleźć nie tylko bratnią duszę, ale i w dodatku osobę z którą łączą nas wspólne przeżycia, i nikt przed nikim nie musi nic od razu ukrywać.Makaron pisze: To jest ogłoszenie towarzyskie umieszczone na forum, na którym może nie być żadnej kobiety z Lublina lub okolic, która mogłaby zainteresować Cezarego lub on ją.
To jest to coś, co jest możliwe tylko tutaj.
Powiem szczerze, że udało mi się poznać już tu wyjątkowe osoby, ale mam nadzieję, że odezwie się ktoś z moich okolic.
trzymam kciuki cezary123 żeby Ci się udało kogoś wyjątkowego poznać 

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
Dzięki i nawzajem.
To musi być naprawdę wyjątkowa dziewczyna. Szukajmy pereł.

Znajdziesz na pewno, ze względu na Twój wiek masz bardzo duży przedział wiekowy do wyborucezary123 pisze:Dzięki i nawzajem.

.
Ostatnio zmieniony sob mar 08, 2014 8:39 am przez Margareth, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma już nic za ścianą powiek.
:-)Margareth pisze:A kobiety uwielbiaja gadac, wiec to na plus dla Ciebie.
Ja jeszcze bym powiedział: próbuj w różnych miejscach, bo a nuż twoja wybranka nie jest zarejestrowana na evocie

" Nie w kazdej muszli mozna znalezc perle, ale w kazdym czlowieku tkwi prawdziwe piekno...trzeba je tylko odnalezc..."cezary123 pisze: Szukajmy pereł.
Znajdziesz, wiem

"Nadzieja przychodzi do czlowieka wraz z drugim czlowiekiem"