czy abilify 15mg to duzo
Moderator: moderatorzy
czy abilify 15mg to duzo
.
Ostatnio zmieniony wt wrz 09, 2014 10:32 pm przez Agata M, łącznie zmieniany 1 raz.
- zielonawitolda
- bywalec
- Kontakt:
Re: czy abilify 15mg to duzo
ja biorę 15mg abilify i jak dla mnie jest w sam raz. bez zmuły, normalnie myślę.
always look on the bright side of life
Ja też brałam 15 mg abilify, ale nie wpływał na pogorszenie samopoczucia, nie zamulał. Nawet apetytu na takiej dawce prawie nie miałam. Troszkę na nim schudłam na początku. Ogólnie, jak dla mnie, to dobry lek. Teraz biorę 7,5 mg i też jest ok. 15 mg to podobno standardowa dawka.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 5791432
15mg to standardowa dawka, na niej jestem.
W przypadku większych stresów lub nawrotów mam przykazane brać 30mg.
W przypadku większych stresów lub nawrotów mam przykazane brać 30mg.
.
Ostatnio zmieniony wt wrz 09, 2014 11:36 pm przez Agata M, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rispolept
- zarejestrowany użytkownik
- Status: Bezrobotny
jeśli masz schizofrenie, to 15 mg to dawka podtrzymująca. Nie można brać wyżej niż 30 mg na dzień!
- amigo
- zaufany użytkownik
15 mg to tak srednio, duzo to jest 30 mg czyli maksymalna dawka.
-
- zarejestrowany użytkownik
Ja biorę 2x15mg (2 tabletki) jestem po nim tylko trochę senny w dzień.
- netka
- zaufany użytkownik
- Status: analityk internetowy
ja jak brałam, to brałam 30 mg na dobę. na początku po zażyciu byłam senna. ale potem ok. po nim trochę schudłam, ale bez fajerwerków. 
15 mg, to dawka podtrzymująca.

15 mg, to dawka podtrzymująca.
"Idź własną drogą, Bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć, Bez znieczulenia, Bez niepotrzebnych niespełnienia, Myśli złych..." [Dżem-Do kołyski]
-
- zaufany użytkownik
Biorę ten abilify 30mg ale myśleć to ja wogóle nie mogę , ale byłoby chyba gorzej gdybym go nie brał
Jak to u was było jak zaczął działać? Bo ja mam takie prześwity normalnego widzenia, ale nie trwa to długo np. wydaję mi się że matka mną manipuluję, a jak się poczuję lepiej to zaraz to myślenie znika i mam ochotę żartować, śmiać się. Czy u was też tak było, przed zaczęciem działania leku mieliście takie prześwity normalnego widzenia?
Ja biorę abilify 30 mg i do tego 20 mg olanzapiny oraz andepin 20 mg. To czy piętnastka to dużo, zależy od tego jak na Ciebie działa
Jak się czujesz po takiej dawce 

- amigo
- zaufany użytkownik
Lek jeszcze nie zaczal dokonca dzialac, musisz poczekac, to sa lekkie urojenia, ale opanowujesz je jeszcze.Poczekaj az lek zacznie dzialac w 100 %.Az sie rozkreci.leonidas pisze:Jak to u was było jak zaczął działać? Bo ja mam takie prześwity normalnego widzenia, ale nie trwa to długo np. wydaję mi się że matka mną manipuluję, a jak się poczuję lepiej to zaraz to myślenie znika i mam ochotę żartować, śmiać się. Czy u was też tak było, przed zaczęciem działania leku mieliście takie prześwity normalnego widzenia?
-
- zaufany użytkownik
Ja na abilify 15mg bardzo źle się czułem więc zmieniłem na amisan 400mg (solian) , dlatego nie polecam nikomu tego shitu! , obecnie jestem na wielu lekach ale przeciwpsychotycznego biorę tylko ten amisan