jestem p.i.e.r.d.o.l.n.i.ę.t.y dlatego żądam renty.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Awatar użytkownika
besęsu
nadużywający
nadużywający

jestem p.i.e.r.d.o.l.n.i.ę.t.y dlatego żądam renty.

Post autor: besęsu »

jestem ciekaw za co (co powiedzieliście,co mówiliscie, jak się zachowaliście), że przyznano wam rentem?
dys ys Zparta, bicz!
Awatar użytkownika
Roland89
zaufany użytkownik

Re: jestem p.i.e.r.d.o.l.n.i.ę.t.y dlatego żądam renty.

Post autor: Roland89 »

Ja musze napisać, iż przerywnik miałam gdy chodziłem do policealnej (19 lat).
W wieku 21,5 lat przyznano mi rente na 2 lata, a ostatniego stycznia na stałe .
Byłem szczery w rozmowie, szczerość tylko to może się liczyć jeśli chce się wyłuskać rentę, jak coś kręcisz, a w papierach też się nie zgadza i nie jest proporcjonalne do tego co mówisz to mogą coś podejrzewać .

www.kkm0r041hhyqvua12n.org - nie kopiuj tego na przeglądarkę, bardzo cie prosze .
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
Awatar użytkownika
besęsu
nadużywający
nadużywający

Post autor: besęsu »

no... nie... jakieś lata pracy? czy głodowe renty? tak nie może być.

zakładam partie, startujem w następnych wyborach prezydenckich, tylko media muszą mię trochę podlansować, januszkowi siem udało, a to mię się nie uda? ten tego przydałby siem jakiś program...ee.. lepsze obietnice wyborcze i chwytliwe hasło propagandowe znaczy wyborcze.

"jesteś p.i.e.r.do.l.n.i.ę.t.y. masz prawo do renty"
"renta ma być lepsza niż zarobek ćwierćinteligenta"
" z renta zaminisz na lepszy model swegoż czikłueczenta"
dys ys Zparta, bicz!
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Post autor: JudasHonor »

Mi powiedzieli krótko, jesteś pan za zdrowy, idź pan szukać roboty.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
Damian77777
zaufany użytkownik

Post autor: Damian77777 »

Ja tez nie mam lat przepracowanych i dali do zrozumienia żebym szukał roboty,zdrowi niech zapierdalają my i tak mamy zmarnowane zycie to niech renty daja :x
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Niestety, tak lekko nie będzie ;)
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

Post autor: Wspaniale »

Roland89 pisze: W wieku 21,5 lat przyznano mi rente na 2 lata, a ostatniego stycznia na stałe .
W oparciu o rozpoznanie f20 młodej osobie w tym roku? To, można by powiedzieć, wręcz nieprawdopodobne. Jedyny minus, że ta renta jest coraz mniej warta. Jeśli się jeszcze mieszka z rodzicami, którzy utrzymują dom, to jeszcze może być. Ale samemu się utrzymać na powierzchni za 610 zł miesięcznie i ekstra 153 złote zasiłku pielęgnacyjnego niepodobna. Opieka też nie wspomoże, bo to wedle wyliczeń zarządców tej bananowej republiki Polszy, zarabiających od 10 tysięcy w górę, taka kwota - niecałe 800 złociszy - to bogactwo :)
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Wyjście takie by sobie dorabiać jakimiś fuszkami na czarno.
Awatar użytkownika
Roland89
zaufany użytkownik

Ludu słuchajcie - hazard to jedyny sposób, ale umiejętny i okraszony rozsądnym podejsciem ze szczyptą smykałki do matematyki .
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
Damian77777
zaufany użytkownik

Przegrasz wszystko na hazardzie !!!!!!!!!!
Juz powinienem się z tego leczyć ale że mam w 1 kolejnosci chorobe psychiczną nie będe bo hazard moja jedyna rozrywką.Matematyka to matematyka ale przyjdzie zawsze czarny dzien ze wszystko nie wejdzie i przegrywa siei tyle.Hazard to choroba na forum hazardzistow czytalem opinie zdecydowanie inteligetniejszych ludzi odemnie i matematyka zawodzi a grać potem już trzeba !!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Roland89
zaufany użytkownik

Nie tylko matematyka Damianku, nie tylko . :mrgreen:
Ząchęciłem już 3 osoby kto następny ??

RYZYKO + MATEMATYKA + SMYKAŁKA + SPRAWDZONE INFO + DOBRE DYSPONOWANIE BUDŻTEM = zarobek na czysto i opier******olenie Państwa z hajsu, zero zmartwień o zasr***ną emeryturę .

Moge siedzieć przed wiadomościami i patrzeć na ten cały jarmark, a ja się bogacę .

Pozdrawiam Roland, kto chętny zapraszam . I nie nalegam . :mrgreen:
Damian77777
zaufany użytkownik

Jeżeli mi pokażesz że w ciągu 12 miesięcy codziennej(nie tak że raz wygrasz i już tam nie wrócisz :wink: ) gry nie bedziesz do tyłu a choćby na zero przysięgam że nigdy nie wejde do kasyna i przestane grać i obstawiać.
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Matematyka w hazardzie mówi jasno: masz szanse bliskie zeru. Wszystko polega na rachunku prawdopodobieństwa. Jeśli z rachunku prawdopodobieństwa wychodzi że masz szanse jak jeden do miliona to choćbyś poznał najskrytsze tajniki matematyki, to ją nie oszukasz, nie nagniesz, a wyniku nie odgadniesz. A jeśli chodzi o sprawdzone info, np ustawiony koń na wyścigach, to my jesteśmy zwykłymi szarymi ludźmi, i nikt nam takich info nie uraczy. Ale jeśli nawet takie info istnieją (pewno tak) to świadczy o tym jak ten hazard jest ustawiony i co tu ma wspólnego matematyka, czy własne rozeznanie.

Za hazardem stoją kartele, państwowe monopole i wszystkie są tylko po to by Ciebie, mnie, każdego oskubać.
Awatar użytkownika
Roland89
zaufany użytkownik

Damian - omijam kasyna i lotto szerokim łukiem rzekłbym . Nie umaczam tam rąk .
JudasHonor - nigdy nie będe pewny czy coś jest ustawione czy też nie, ale jeśli z kursami coś się dzieje wówczas się zastanawiam .
Robie częste skany kursów, lecz nie gram tylko na nich .

Aha Danuta wyjdź z tego .

Pozdrawiam Roland i życze odkrycia tego czegoś .
Damian77777
zaufany użytkownik

ja tez jak już wygrywam to przewaznie na bukmacherce.Ale zawsze ale to zawsze przyjdzie co ktorys taki mecz że ktoś dostanie nagle czerwoną kartke a to sedzia da karnego w 93 minucie ktorego nie było i Wkoncu i Barcelona dostanie po dupie na własnym boisku :)
Wlasnie sie skonczył Finał Pucharu Uefa 100zł postawiłem na czelsea .Czelsea wygrało ,strzelili gola w 93 minucie trudno opisac co sie czuje w takim momencie ale może sie w głowie pojepac :D Nic nigdy nie dało mi takich emocji jak hazard i adrenaliny :oops: :oops: :oops: :oops:
Awatar użytkownika
Roland89
zaufany użytkownik

Brawo wrecz taka wypowiedz mi zasmakowała rzekłbym .

I wybacz, ale twoje niepowodzenie, wkrótce przerodzisz w owoce, niezwykle dorodne .
Tu nie można już sie poddawać, przynajmniej wg. mnie trzeba wyssać to do końca .
Damian77777
zaufany użytkownik

No bede grał dalej bo ja nie umiem przestac czy wygram czy przegram to musze grac :D :(
Co chwila nowe pomysly w glowie na kolejna wygrana a jak wygram to wyplace i oplace wpisowe do turnieju w pokera za duze wygrane :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Jak wygram Milion blokuje swoje konta i nie wplace już
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Taka postawa to nic chlubnego. Szanujcie swoje pieniądze, nie dajcie się zwieść poczuciu własnego farta. Jeśli nie macie co robić z pieniędzmi, to inwestujcie je w siebie albo najbliższych, np wczasy, kursy, kino, kultura, garderoba, auto, itd. I nie składajcie się na bogactwo tych nie boję się użyć określenia lumpów, którzy władają hazardem.
Damian77777
zaufany użytkownik

Zbyt długo sie nie pocieszyłem wygraną już przegrałem cała wygrana i to co wpłaciłem grałem w pokera to było silniejsze odemnie :( :( :( :(
Wszystko przejebalem znowu tak samo jak zawsze Przysiegam sobie zawsze ze nie bede tam gral w tego pokera ani zadne ruletki tylko czekał spokojnie na dooobre mecze z dobrymi kursami że tego nie zrobie.Ale znowu wyszło tak samo :cry: :cry: :cry: :cry:
Napisałem maile dzisiaj do tych firm by mi zablokowali gre w pokera i kasynie na 6 miesiecy a żebym jedynie mógł grać na zakładach.
Licze że będa wyrozumiali i że jest taka opcja :lol:
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Chyba nie będą zadowoleni jeśli odejdziesz. Prezes zbiera na nowego Maybacha, nie rób mu tego. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”