ile schudliscie na fluoksetynie?
Moderator: moderatorzy
ile schudliscie na fluoksetynie?
Czy ktos schudl na tym leku? Jesli tak to ile kg?
Re: ile schudliscie na fluoksetynie?
Przez fluoksetyne choroba serca? Pierwsze s;lysze. Po TLPD owszem, ale nie po fluoksetynie.
-
- zaufany użytkownik
Ja nic nie doczytałam, jakoby fluoksetyna miała rujnować zdrowie. Może jakiegoś linka ktoś poda? Ja nigdy nie czułam się lepiej niż teraz, odkąd biorę to "placebo". 

- Clamo
- moderator
sam jesteś takie chodzące placeboDolphin pisze:Zapisała mi Fluoksetynę na odchudzanie psychiatra. Zagraniczna nazwa tego leku to Prozac. Naczytałem się w internecie, że ten lek PLACEBO bardzo zrujnuje mi zdrowie i powiedziałem - nawet nie wykupię, zamiast schudnąć na chwilę kilka kilo wolę nie stracić zdrowia. A działanie tego leku - podobno zmniejsza trochę apetyt, ale w zamian możesz rozchorować się na chorobę serca.

"Roses are red, violets are blue, I'm schizophrenic, and so am I."
-Oscar Levant
-Oscar Levant
-
- zaufany użytkownik
Ja tem biorę Prozac. Wolę brać i umrzeć przed 60-tką niż wegetować jak cień człowieka do śmierci.
- Clamo
- moderator
Ja również.Zagubiona we mgle pisze:Ja tem biorę Prozac. Wolę brać i umrzeć przed 60-tką niż wegetować jak cień człowieka do śmierci.
Dodam, że jak na placebo, to jakoś dziwnie nie potrafiłem być jakoś szczególnie nieszczęśliwy, nawet wbrew sobie i byłem zły, bo czułem się ambiwalentnie. Bo z jednej strony czułem się źle, a z drugiej lek jakby nie pozwalał mi być nieszczęśliwy. Tak więc o kant przysłowiowej d^^^ można rozbić takie badania

"Roses are red, violets are blue, I'm schizophrenic, and so am I."
-Oscar Levant
-Oscar Levant
-
- zaufany użytkownik
Zgadza się, tak działa.Clamo pisze:z jednej strony czułem się źle, a z drugiej lek jakby nie pozwalał mi być nieszczęśliwy.
Czasami paść można ze śmiechuClamo pisze:sam jesteś takie chodzące placeboDolphin pisze:Zapisała mi Fluoksetynę na odchudzanie psychiatra. Zagraniczna nazwa tego leku to Prozac. Naczytałem się w internecie, że ten lek PLACEBO bardzo zrujnuje mi zdrowie, lek bardzo dobry.

Ja w czasie brania tego leku byłam szczuplutka, ale brat mi mówił ,że mizernie wyglądam, chyba byłam blada i miałam sińce pod oczami. Ja się czułam dobrze. A ile schudłam, to trudno powiedzieć bo to było dawno ale tak do 10 kg maksymalnie pewnie.
"Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. Dobrze się widzi tylko sercem."
Antoine de Saint-Exupéry
Antoine de Saint-Exupéry