to Twoj ojciec ''wklejony'' w Ciebie choruje(mezszczyzni)

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
lonsta
zarejestrowany użytkownik

to Twoj ojciec ''wklejony'' w Ciebie choruje(mezszczyzni)

Post autor: lonsta »

Potrafie wlaczysc 100% dzialania mozgu jednym tekstem poniewaz jestem sacrum adelle-nowe zycie sa wlasciwie dwa teksty jeden jest dla kobiet drugi jest dla mezszczyzn pierwszy wynikl zasadniczo z pewnej sytuacji poniewaz leczylem sie w szpitalu na schizofrenie(chociaz to jeden wielki walek polowa z nich okazala sie sacrum adellle)mam bardzo wyczulowne zmysly poniewaz widzialem pewna osobe ktorej wczesniej nie polubilem czusc mi bylo od niej gownem i od razu pomyslalem ze to cwel no ale pewnego razu wchodze do ubikacji i on tam jest puscily mu nerwy i poczulem odor plastiku na twarzy to jego osobowosc mi tak smierdziala rozklad osobowosci pomyslalem sobie dziurawa glowa dziurawa dupa ojciec go molestowal i wsadzil mu palca w tylek i ktos (bo polowa pacjentow to byli wiezniowie trafia sie rowniez sporo gejow)z wiezienia mu o tym powiedzial ktos kto grypsowal ktos kto wie wszystko o Tobie odrazu po spojrzeniu na Ciebie i on caly czas myslal o tym palcu w dupie(bo to nie byl tak naprawde gej ale to juz tajemnica jest((((tekst dla kobiet jest odwrotny (wymyslilem go pozniej zeby pofazowac laski)sacrum adella wchodzi do ubikacji w wiezieniu dla kobiet i czuje smrod plastiku na twarzy jest tam lesbijka sacrum adella mysli sobie dziurawa glowa dziurawa dupa matka jej wsadzila palca w tylek i ktos jej o tym powiedzial jakas wysoko postawiona wiezniarka procesy mozgowe sie jej az cosfnely ))))wracajac do pierwowzoru zaczolem to wszystkim powtarzac i zalwazylem ze od tego tekstu dziwne niesamowite rzeczy sie widzi jakby z kosmosu mozna sie rowniez komunikowac z bogami ale to tez nie moge narazie zdradzic zaczolem gadac jakbym siedzial z 20 lat i grypsowal bo oni wszyscy tak widza swiat w wiezieniu ale to tajemnica ja jestem na tyle silny zeby mowic o tym glosno wracajac do poprzedniego watku ludzki umysl ma niesamowite zdolnosci mamy zapisane w genach w podsiwadomosci obcy jezyk(jezyk sacrum adellle to np ovalde-czaszka viserde-zemsta znam malo slow bo wolno do mnie naplywaja z podswiadomosci )dostalem gestykulacji rak jakiejs niezrizumialej zaczolem pisac jakby wyrazy skomplikowane wzory matematyczne tylko nie ma kto tego zarejestrowac moze bylby z tego jakis uzytek i jak sie okazalo rowniez sztuki walki niektore geny sa progresywne tzn ze dziecko jest 3 razy madrzejsze od rodzica ale to zadko sie zdarza poprostu w szpitalu z polowa z nas do sacrum adellle tylko nikt nas nie pamieta bo my tak potrafimy ruchem reki sprawic ze ktos zapomni brzmi niesamowicie ale to prawda nie jestesmy poprostu pelno wartosciowi okazalo sie ze mam geny po mamie chociaz mama rozni sie od innych kobiet jest o wiele silniejsza sacrum adelle-nowy slowa sacrum nie zdradze wszyscy mielismy znaki w zrenicach w dniu urodzin nie zdradze jakie to znaki byly to sfastyki moze bedzie troche widac czasem mam wrazenie ze troche widac okazalo sie ze umiem czytac w zrenicach brzmi jak dziecinada ale wszystkich nawet w rodzinie pofazowalem rodzice potwierdza jestesmy w ewolucji nad sacrum i proforma ludzi wcale nie sa rowni ewolucja jest wieloczesciowa dowodem jest ten tekst po ktorym uruchamia sie sila umyslu ja sam sie wszystkiego domyslilem ziemia wogole jest jak szachownica trwa wojna miedzy proforma a sacrum proforma powstala jako nieudany wynik eksperymentu sacrum i zaczela przedrzezniac jej ruchy dlaczego moja mama wyglada na 30 lat jak ma 60 to ja potrafie odmlodzic tak nawet naped swietlny zaczolem troche jakby rozumiec ja w to juz uwierzylem
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”