sacrum adelle lub proforma w ewolucji nad kazdy schizofrenik
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
sacrum adelle lub proforma w ewolucji nad kazdy schizofrenik
wszedlem do kibla w szpitalu i byl tam cwel zobaczylem odkryty mozg poczulem swad plastiku w nosie to on mi tak smierdzial pomyslalem dziurawa glowa dziurawa dupa ojciec mu wsadzil palca w tylek i jakis grypsujacy wiezien mu o tym powiedzial zrozumialem jestem sacrum adelle w ewolucji nad reszta ludzi na tej planecie to moj ojciec sie tutaj leczy i zrozumialem jak kazdy schizofrenik podobny do mamy to ich ojcowie sie lecza oni sa tak naprawde sacrum adelle proforma nad lub noir jeszcze nad czasem stanowia mutacje czyzbym byl nainteligentniejszy ze schizofrenikow caly swiat sie myli potrafimy budowac niesamowite technologie czas sie obudzic
-
- zaufany użytkownik
Re: sacrum adelle lub proforma w ewolucji nad kazdy schizofr
a w domu oprócz ciebie wszyscy zdrowi ?
"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
I to pisze we własnej osobie imć Szop_pracz.Szop_pracz pisze:a w domu oprócz ciebie wszyscy zdrowi ?
dys ys Zparta, bicz!
jesteś tak inteligęułtny że jeać spacjezbudujemytechnologiebotechnologianieistniejewszyscyludzietooszusciniemaboogajestmotur24dobamagodzinalejaniemowieprawdyniewierznikomuufajtylkoswojejparanoijestesniesmiertelnybomaszspranymusktruskafkowy
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
Nie emocjonuj się zbysztnio FuksiE. To tylko życie.
dys ys Zparta, bicz!
-
- zaufany użytkownik
[postrach evotu], fajny masz awatarek. 

@postrach na co jestes chory?
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
yhym..Maca pisze:spoko wątek
dys ys Zparta, bicz!
odswiezam temat zobacz posty uzytkownika moja historia opisana oraz druga wersja ta dla niesmiertelnych wampirow schizofrenikow
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Nie nieśmiertelnych, ale 1000 latek warto pożyć.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
hahaha krytykujecie lonsta a my wszyscy jesteśmy wariatami dlaczego wy nie piszecie o swoich psychozach czego się wstydzicie ?. Chciałbym znaleźć kogoś kto mi dorówna w moim szaleńśtwie 

Dołącz do reszty. Nie bierz życia zbytnio poważnie. Przecież to tylko kiepski żart. Tylko nie mów, że było warto? Niby? Stań z boku, popatrz z mojej perspektywy, zobacz świat moimi oczami. Co widzisz? Przemijający czas, piasek z klepsydry, który przemyka przez niezdarne palce, które próbują go zatrzymać. Na próżno. Jedyne co nam się należy w życiu to pogarda, niesprawiedliwy osąd i nieuzasadniona nienawiść. Zresztą zupełnie słusznie. Nie chcielibyśmy innej formy "pomocy". Bo niby czym sobie zasłużyliśmy? Kim jesteśmy? kimś, nie godnym tego wszystkiego, całego poświęcenia..
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Poetycko piszesz, może coś w stylu Księcia Persji: Piaski Czasu?
Zawsze jak się pojawiasz NNFOF to mam ochotę zmienić ksywkę.
Zawsze jak się pojawiasz NNFOF to mam ochotę zmienić ksywkę.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
- bywalec
ehhhh to nie takie proste jak By Ci się wydawało. Chciałem coś od życia a potem poznałem jak mnie schizofreia ustawiła w tym życiu i jaką wartość przedstawiam. Na wszystko trzeba sobie zapracować w życiu a tu co same tyły bo zamiast życia miałem piekło wypaljących mnie nerwów. Teraz już tylko ochłapy z pańskiego stołu teraz schizofrenia będzie mnie uczyć akceptować to i przyjmować z pokorą resztki.NNFOF pisze:Dołącz do reszty. Nie bierz życia zbytnio poważnie. Przecież to tylko kiepski żart. Tylko nie mów, że było warto? Niby? Stań z boku, popatrz z mojej perspektywy, zobacz świat moimi oczami. Co widzisz? Przemijający czas, piasek z klepsydry, który przemyka przez niezdarne palce, które próbują go zatrzymać. Na próżno. Jedyne co nam się należy w życiu to pogarda, niesprawiedliwy osąd i nieuzasadniona nienawiść. Zresztą zupełnie słusznie. Nie chcielibyśmy innej formy "pomocy". Bo niby czym sobie zasłużyliśmy? Kim jesteśmy? kimś, nie godnym tego wszystkiego, całego poświęcenia..
To nie schizofrenia to ludzie.

-
- bywalec
NNFOF pisze:To nie schizofrenia to ludzie.
Chyba masz reemisję zgłoś się prędziutko do psychiatry.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Nic z tych narzędzi nie ruszy diamentu.
-
- bywalec
Też to zauważyłeś że Jubiler używa nie tych narzędzi co trzeba ?. Może tylko spieprzyć szlify. Żeby do diamentu dobierać się wiertarką udarową ewidentnie musi być w reemisji.Jubiler pisze:Nic z tych narzędzi nie ruszy diamentu.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik