zmeczenie
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
zmeczenie
Zmienialam juz leki pare razy nie more sie pozbyc ciaglego zmeczenia I lenistwa. Jestem in a osoba niz przed choroba ide na latwizne nic mi sie nie chce robic za bardzo nic mnie nie interesuje. Czy moga by to skutki dzialania lekow?
Re: zmeczenie
Tak to może być efekt leków. U mnie dużo dały antydepresanty. Niestety od kilku miesięcy, wraz z ketrelem i trittico, biorę trilafon i znowu trudno mi zmobilizować się nawet do czegokolwiek. Rzeczy które mogłabym zrobić od ręki przekładam albo rozkładam w bardzo długim czasie.
Jest jeszcze jedna rzecz u niektórych ludzi po psychozie zmienia się osobowość, u mnie wszystko się przewartościowało.
Jest jeszcze jedna rzecz u niektórych ludzi po psychozie zmienia się osobowość, u mnie wszystko się przewartościowało.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
ja jednak mysle ze u mnie to wina psychotropow 

MamuskaJo, a może Twoje chorobliwe zmęczenie, to objawy negatywne (apatia, wycofanie społeczne, niechęć do aktywności)- czyli skutek źle dobranych leków?
Powiedz swojemu lekarzowi o tych objawach, może zmieni Ci leki lub ich dawkowanie...

Powiedz swojemu lekarzowi o tych objawach, może zmieni Ci leki lub ich dawkowanie...
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. 

mozliwe musze pogadac z lekarzem powinnam sie z nim spotkac w polowie miesiaca.
Ja miałem podobnie. A moglabys podac przyklad tych przewartosciowan?mei pisze:Jest jeszcze jedna rzecz u niektórych ludzi po psychozie zmienia się osobowość, u mnie wszystko się przewartościowało.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
- thelastSAMURAJ
- bywalec
ja mam to samo ,negatywne objawy schizo 

piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
a wlasnie czytalam o negatywach i to nie jest to. Ja poprostu czuje sie jakbym byla pod wplywem dragow ktore mnie znieczulaja.
Takie zwyczajne. Bardziej doceniam rodzinę. Cieszę się drobnostkami (kiedyś nie umiałam). Wolę pamiętać dobre rzeczy niż pielęgnować złe wspomnienia. Itp. Duża w tym zasługa terapii.bezimienny pisze:Ja miałem podobnie. A moglabys podac przyklad tych przewartosciowan?mei pisze:Jest jeszcze jedna rzecz u niektórych ludzi po psychozie zmienia się osobowość, u mnie wszystko się przewartościowało.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.