Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- koniczynka26
- bywalec
- Status: rencistka
Re: Chcę powiedzieć że...
No , w końcu zażyłam tisercin nasennie , za niedługo powinnam odczuć potrzebę snu i pójdę w końcu spać
. Muszę już się pilnować , żeby nie siedzieć zbyt długo w nocy i wcześniej zażywać tisercin na sen, bo to niezdrowe przy mojej chorobie , powinnam chodzić wcześniej spać. Ale jak raz zdarzy mi się taka nieprzespana nocka , to chyba jeszcze nic złego.

czas na sprzątanie, gotowanie i spacerowanie
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
nie umiem stworzyć prawdziwego związku
"Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Marek Aureliusz.
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
nie mam nikogo
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
wreszcie mam na stopkach własne kapciochy 

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
- Słonecznik1
- bywalec
Mariii piszę tutaj , bo zakładam że mogłaś czytać z czatu rozmowę . To nie jest nagonka na ciebie że my ciebie nie chcemy tutaj . Jest to pewna forma z mojej strony i niektórych pewnie ale mówię za siebie bo cię dobrze nie znam forma stwierdzenia faktu i nie chcę byś przyjmowała to negatywnie . Myślę że nikt ci le nie życzy . Ja nie mam powodów by ci źle życzyć . Tylko się widzi pewne rzeczy po prostu i jakoś tak człowiekowi się pewne myśli nasuwają słusznie lub niesłusznie . A mianowicie takie że jakoś działasz dziwnie , nie wiem czemu .Napisz o sobie może coś więcej w jakimś wątku bo jakoś wychodzi na to że jesteś odrzucana a mi się to nie podoba specjalnie ,tylko że nie wiadomo jaka ty jesteś .Musisz znaleźć sobie jakąś spokojną pasję , odstesować się trochę . Co nie znaczy że jeśli forum ci pomaga to że cię tu ktoś nie chce .....Samo siedzenie na forum to nie remedium na problemy niestety .Choć można pogadać , dowiedzieć się czegoś itp. Może kogoś poznać , może .
Zauważyliście, że google zmieniło algorytm i zniknęły te pseudostrony np. o schizofrenii?
Jest szaro, buro i ponuro, świat umiera, nadeszła moja ulubiona pora roku, jesień.
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Znów mi się śniło, że popełniałem samobójstwo...
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
Ta złota, kolorowa to też jesień. Lubię ją w każdej odsłonie.Arom pisze:Jest szaro, buro i ponuro, świat umiera, nadeszła moja ulubiona pora roku, jesień.

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- Słonecznik1
- bywalec
Wiara w Boga to dobra sprawa i pomaga jeśli się nad tym głąbiej zastanowić . Zależy też może od doświadczeń.
- Słonecznik1
- bywalec
co za świat...