doraźnie przeciwlękowo najlepszy

afobam, zomiren

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Re: doraźnie przeciwlękowo najlepszy

Post autor: miś wesołek »

http://www.benzo.org.uk/polman/

tu jest wszystko. po co pytasz? mogę Ci skołować barbiturany jak chcesz, metakwalon.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Awatar użytkownika
Spokojny80
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 38754286

Post autor: Spokojny80 »

spodsztancy pisze:Kamilu, nie przyczepiłem, tylko zażartowałem z tą skoliozą, bo mi się wydawało (w życiu przenigdy nie brałem klonów), że klon głównie wpływa i szkodzi na tak ważny organ, jakim jest mózg, a Ty napisałeś o mięśniach kręgosłupa. Bez sensu. Ok. Stjupid dżołk.

Ale obawiam się, że przypisujesz mi stanowisko, którego nigdy tu nie wyraziłem. Xanax daje ulgę w najcięższych momentach i jestem mu dozgonnie wdzięczny za to, że istnieje, bo jest to coś, co w razie czego zabezpiecza mnie przed atakiem paniki, a ten stan jest potworny i straszny. Co mam robić? Dzwonić po karetkę, że zawał albo wysyłać się do Dziekanki za każdym razem?
Co do uzależnienia napisałem - bez sensu takie uzależnienie; Xanax pomaga na silne lęki, gdy nie ma lęków branie go rekreacyjnie mija się z celem, bo powoduje tylko zmulenie, a dawka większa jeszcze większe zmulenie i senność. Jak ktoś lubi, jego wola.

A PIS będę zwalczał wszelkimi dostępnymi środkami aż do śmierci i nie spocznę zanim się ta partia nie rozpadnie. ;)
A coz Ci takiego ten Pis zrobil,co moze PO lepsze????
Michal
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Post autor: danielek »

Lorafen najlepszy :P
einsam
zaufany użytkownik

Post autor: einsam »

Cloranxen 1 tabletka na noc.I nie potrafię żyć bez tej benzodiazepiny. :?
einsam
zaufany użytkownik

Dziś pół tabletki Cloranxen 5mg.To jest około 2,5mg.Nie wiem jak dlugo tak pociągnę,ale pozytywne jest to,że jaśniej myślę. :clap:
einsam
zaufany użytkownik

einsam pisze: wt wrz 15, 2020 8:48 pm Dziś pół tabletki Cloranxen 5mg.To jest około 2,5mg.Nie wiem jak dlugo tak pociągnę,ale pozytywne jest to,że jaśniej myślę. :clap:
Po dwóch dniach dopadła mnie psychoza.Musiałem zwiększyc dawkę Cloranxen.Chyba muszę się pogodzić z braniem dawki 10 mg/dobę. :think:
einsam
zaufany użytkownik

Razem z cloranxenem 10mg/dobę biorę Kwetiapinę 700mg/dobę i sulpiryd hasco 800mg/dobę.Muszę się tego przepisu trzymać,bo inaczej niewytrzymam.
einsam
zaufany użytkownik

einsam pisze: czw wrz 17, 2020 1:29 pm Razem z cloranxenem 10mg/dobę biorę Kwetiapinę 700mg/dobę i sulpiryd hasco 800mg/dobę.Muszę się tego przepisu trzymać,bo inaczej niewytrzymam.
Dzieki Bogu już się nie trzymam tego przepisu.Biorę Kwetiapinę bez zmian dalej 700 mg/dobę,ale sulpiryd Hasco 300 mg/dobę i tyle.Jestem nawet spokojniejszy niż kiedyś.Mam dobry nastrój.Chce mi się żyć.Jest lepiej i nie truję organizmu cloranxenem jak to robiłem przez 15 lat dzień do dnia. :dance:
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Post autor: amigo »

Mi pomaga 2 mg lorazepamu.Nie zmula mocno jak klonazepam a jeddnoczesnie dobrze przeciwlekowo.
ODPOWIEDZ

Wróć do „xanax”