doraźnie przeciwlękowo najlepszy
Moderator: moderatorzy
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Re: doraźnie przeciwlękowo najlepszy
http://www.benzo.org.uk/polman/
tu jest wszystko. po co pytasz? mogę Ci skołować barbiturany jak chcesz, metakwalon.
tu jest wszystko. po co pytasz? mogę Ci skołować barbiturany jak chcesz, metakwalon.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
A coz Ci takiego ten Pis zrobil,co moze PO lepsze????spodsztancy pisze:Kamilu, nie przyczepiłem, tylko zażartowałem z tą skoliozą, bo mi się wydawało (w życiu przenigdy nie brałem klonów), że klon głównie wpływa i szkodzi na tak ważny organ, jakim jest mózg, a Ty napisałeś o mięśniach kręgosłupa. Bez sensu. Ok. Stjupid dżołk.
Ale obawiam się, że przypisujesz mi stanowisko, którego nigdy tu nie wyraziłem. Xanax daje ulgę w najcięższych momentach i jestem mu dozgonnie wdzięczny za to, że istnieje, bo jest to coś, co w razie czego zabezpiecza mnie przed atakiem paniki, a ten stan jest potworny i straszny. Co mam robić? Dzwonić po karetkę, że zawał albo wysyłać się do Dziekanki za każdym razem?
Co do uzależnienia napisałem - bez sensu takie uzależnienie; Xanax pomaga na silne lęki, gdy nie ma lęków branie go rekreacyjnie mija się z celem, bo powoduje tylko zmulenie, a dawka większa jeszcze większe zmulenie i senność. Jak ktoś lubi, jego wola.
A PIS będę zwalczał wszelkimi dostępnymi środkami aż do śmierci i nie spocznę zanim się ta partia nie rozpadnie.
Michal
-
- zaufany użytkownik
- Status: portier
Lorafen najlepszy 

Cloranxen 1 tabletka na noc.I nie potrafię żyć bez tej benzodiazepiny. 

Dziś pół tabletki Cloranxen 5mg.To jest około 2,5mg.Nie wiem jak dlugo tak pociągnę,ale pozytywne jest to,że jaśniej myślę. 

Razem z cloranxenem 10mg/dobę biorę Kwetiapinę 700mg/dobę i sulpiryd hasco 800mg/dobę.Muszę się tego przepisu trzymać,bo inaczej niewytrzymam.
Dzieki Bogu już się nie trzymam tego przepisu.Biorę Kwetiapinę bez zmian dalej 700 mg/dobę,ale sulpiryd Hasco 300 mg/dobę i tyle.Jestem nawet spokojniejszy niż kiedyś.Mam dobry nastrój.Chce mi się żyć.Jest lepiej i nie truję organizmu cloranxenem jak to robiłem przez 15 lat dzień do dnia.

- amigo
- zaufany użytkownik
Mi pomaga 2 mg lorazepamu.Nie zmula mocno jak klonazepam a jeddnoczesnie dobrze przeciwlekowo.