Kobiety pistolety.

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Meduzola
zaufany użytkownik

Re: Kobiety pistolety.

Post autor: Meduzola »

Big beat żyje wokół nas- taki chip Ci w żyły wlazł", bo MMPI to potajemny właz... JESZCZE RAZ: "Big beat żyje wokół nas, big beat nam do głowy wlazł. Big beat z głowy nie chce wyjść, bo to szał big beatów dziś..!" Ps."(...) Gdyby Konopnicka żyła, Czarna Stopa by tańczyła" (!!!)
Meduzola
zaufany użytkownik

Trzeba się raz jeszcze wyspowiadać ORAZ oczyścić z zarzutów PLUS odkręcić obumieranie komórek nerwowych, z uwzględnieniem "przesiąkliwości jelita grubego", nienależytej fermentacji w układzie pokarmowym, gdzie organizm tworzy dopaminę. Fejkowy ksiądz zniknął z tablicy korkowej, okładka zespołu rockowego też, prawdziwy duchowny by się nie przyczepił do popsutych zębów w pierwszej kolejności. Matryca, którą jemu dałam, to brak kilku punktów interpretacyjnych w tej narracji. Fonetyczny zapis pewnej nielegalnej substancji i takie tam. Oficjalny raport bym przeczytała, bo niejasnymi są dla mnie te okoliczności, i w ogóle i w szczególe. No ja rozumiem, że osoby z F20 przyjmują w procesie dedukcji różne, tzn. może "dodatkowe" kryteria...
Meduzola
zaufany użytkownik

(...) Oglądam właśnie film na Polsacie. Nie doceniałam pana Bruce'a Willisa, i w ogóle dawno nie obejrzałam żadnego filmu, a lubię trafiać na aspekty psychiatryczne w fabularnych opowieściach. I wracam do początku: Trzy różne larwy (a zawartość ich śliny..?) w dwóch garściach ziemi w białej emaliowanej misce pod masztem wysokiego napięcia. Obok odkrywam pod znaczonym foliówką drzewie, liść dębu (szypułkowego..!), choć tu dąb nie rośnie, chyba, słaby ze mnie dendrolog, a na liściu tym dojrzały owoc rajskiego jabłuszka. Przy tamie pozostałe rzeczy świadczące o dynamice zdarzeń, części bomby, może bomby-atrapy, z pozdrowieniami od Wielkiego Brata, prowokacja wobec osoby podatnej na sugestie. Jak się tam znalazłam, popracuję raz jeszcze nad odpowiedzią na to pytanie. Nie mogę, nie umiem i nie chcę kłamać. Funkcjonariusze powiatowej policji pod koniec mojego godzinnego wywodu z pogranicza chemii-biologii-fizyki nie zaniechali zapytać o moje stosunki z moim bratem (patrz: interwencja sprzed 4-5 lat), dyplomatyczne, mówię, to dobrze, i spostrzegam pierwszy drwiący uśmiech, mówię, że nie zażywam "zbrylonej nafty o charakterze sedatywnym", czyli centrotropów (patrz: CUN, bo "psychika" nie istnieje), więc klamka zapada.
Meduzola
zaufany użytkownik

Moje dotychczasowe nastawienie do wielu spraw nie uległo zmianie, więc skoro odbębniłam te przepisowe sześć tygodni, "trzeba rozważyć zmianę leku". Kryteriów tej oceny nie znam. A przecież zaliczyłam już wszystkie możliwości, według "profilu działania" przecież też, więc kolejny raz proszę o niewylewanie-dziecka-z-kąpielą, bo moja hipersomnia i wzmożony apetyt (olanzapina), to nic, w obliczu parkinsonizmów (rysperydon) czy bolesnych wypróżnień i uczucia derealizacji (klozapina), jeszcze bardziej wzmożonego łaknienia (kwetiapina) lub polekowej padaczki... Choć tu należy wspomnieć, że u wielu z nas tak wygląda dobór odpowiedniego inhibitora, to może być proces trwający latami. Po wyjściu stąd może będę zażywać dalej, czyli proszę mi przysyłać "zbryloną naftę w kolorach tęczy" pocztą, bo tutaj w relacjach pacjent-psychiatra, mam przynajmniej świadków, a myślę o nie-kontrolowanej konwersji moich odpowiedzi na modulowane pytania na brzmiące jak pełne zarzutów sformułowania (frazesy) wysyłane do NFZ...
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

ale co ma się do to Kobiet Pistoletów ?
Meduzola
zaufany użytkownik

AcidHouse pisze: czw maja 19, 2022 9:30 am ale co ma się do to Kobiet Pistoletów ?
Nic, po prostu się TU zagnieździłam. A może pozornie nic... A co tam w kraju Wilhelma Tella..? Podpisano: Baba-z-wesela...
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

trudno się odciąć .
Wiem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”