Pytanie?
Moderator: moderatorzy
Re: Pytanie?
Dlaczego obrażasz Cezarego?
Przecież nie masz pojęcia o psychologii ani medycynie. Ciekawe kto płaci za twoje coachowanie?
Przecież nie masz pojęcia o psychologii ani medycynie. Ciekawe kto płaci za twoje coachowanie?
ile ty masz lat? pytam szczerze, bo dla mnie mentalnie to ty jesteś dwunastolatkiem Amannn. Piszesz tak infantylnie, że aż mam ochotę, by zadzwonić do twoich rodziców, by dali ci szlaban na telefon i komputer

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Catastrophique
- bywalec
Pewnie tak jak Cezary i reszta "buntowników" mieszka z rodzicami i na forum udaje chojraka, a w zyciu realnym...
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Trikster nie wchodź już w dupę Katastrofie bo to wygląda żałośnie i zaczynasz tak jak on obrażać. To Katastrofa jest chojrakiem na forum bo w realu na tym filmiku jest tak wycofany że hej - aż strach się bać. Odnośnie do swoich rodziców miał pytanie od Słonecznika.
Ostatnio zmieniony pn lip 19, 2021 10:58 am przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
- Catastrophique
- bywalec
Amannn, ta obsesje na moj temat powinienes leczyc. To jest naprawde chore, kazdy Twoj ostatni post byl o mnie.
Najsmieszniejsze jest to, ze Ty myslisz, ze masz na cokolwiek wplyw i ze kogos obchodzi to co piszesz.
Dla mnie Twoje wypowiedzi sa tylko potwierdzeniem, ze ide wlasciwa droga - takie hejterskie reakcje przegrancow na mnie wiele mi mowia i dodatkowo motywuja.
Ja juz jednak nie bede bral w tym udzialu, reagowal na Twoje bzdurki.
Strata czasu.
Dzieki jednak za kolejne potwierdzenia, bo pewnie na tym nie poprzestaniesz
.
Najsmieszniejsze jest to, ze Ty myslisz, ze masz na cokolwiek wplyw i ze kogos obchodzi to co piszesz.
Dla mnie Twoje wypowiedzi sa tylko potwierdzeniem, ze ide wlasciwa droga - takie hejterskie reakcje przegrancow na mnie wiele mi mowia i dodatkowo motywuja.
Ja juz jednak nie bede bral w tym udzialu, reagowal na Twoje bzdurki.
Strata czasu.
Dzieki jednak za kolejne potwierdzenia, bo pewnie na tym nie poprzestaniesz

Tik tak tik tak

Ale się rozpisujesz. Wszyscy maja obsesje na twoim punkcie: ja Cezary Acid Słonecznik Foolsemy Piotrek Bright Angel itd. Czas żebyś odszedł z forum bo jedyne co tu robisz to obrażasz na różne sposoby - co się wszystkim nie podoba i to bardzo!
Ostatnio zmieniony pn lip 19, 2021 5:37 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 3 razy.
Po pierwsze katastrofa musi być zniszczona po drugie katastrofa musi być zniszczona i po trzecie katastrofa musi być zniszczona.
Ponawiam pytanie kto płaci za twoje kołczowanie. Trudno uwierzyć że sami chorzy czy przypadkiem nie podatnicy i czy twoi słuchacze nie mają zapłacone za to że muszą cię wysłuchiwać? Tak to trochę wygląda.
Coś katastrofa milczy. Jego czuły punkt.
Inna jeszcze opcja to taka że katastrofa ma pieniądze od rodziców za które wynajmuje salę i opłaca swoich słuchaczy nie zarabiając na tym co mówi nic.
- Catastrophique
- bywalec
Nagranie z dzisiejszego wykładu "Droga do marzeń - jak je zrealizować? Teoria i praktyka":
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Grażyna, mówiłem Ci, że im się nie spodoba ;(.
Tik tak tik tak

Kto za to płaci???!!! Tego się nie da słuchać. Same banały i ogólniki plus treści jawnie szkodliwe. Nie masz żadnej wiedzy o życiu . Tak ktoś otworzy sobie sklep wpadnie w długi i mu mieszkanie zlicytują i skończy na bruku. Żenada.
Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2021 8:04 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
- Catastrophique
- bywalec
Amannn nadal mysli, ze jego opinia ma dla mnie jakies znaczenie xD.
Dawno nie mielismy tutaj kogos tak zaslepionego i uprzedzonego. Ja mu tak naprawdę wspolczuje bo taka nienawisc potrafi zatruc cale zycie.
Dawno nie mielismy tutaj kogos tak zaslepionego i uprzedzonego. Ja mu tak naprawdę wspolczuje bo taka nienawisc potrafi zatruc cale zycie.
Tik tak tik tak

Jesteś przereklamowany przez samego siebie ,do tego utkwił mi w pamięci ten lowelas za jakiego się podawałeś:(.
Oczekiwania kontra rzeczywistość.
Oczekiwania kontra rzeczywistość.
- Catastrophique
- bywalec
To Twoja rzeczywistosc. Nie mierz mnie swoją miara.
Moja jest taka, ze nie narzekam na brak powodzenia, co wielu z Was boli, bo nie macie jaj zeby nawet podejsc do kobiety (czy nawet wyjsc z domu niektorzy) wiec o czym mu to mowimy
.
Wyglada na to, ze Ty sie nawet boisz ujawnic, poslugujac sie jakims multi kontem.
Typowe, spotykam mnostwo takich jak Ty i wyzej napisalem, co myślę o takich przegrancach i co oni moga tak naprawdę zrobic
.
Jesteś nikim.
Ja mam wszystko, ale ciezko na to zapracowalem.
Moja jest taka, ze nie narzekam na brak powodzenia, co wielu z Was boli, bo nie macie jaj zeby nawet podejsc do kobiety (czy nawet wyjsc z domu niektorzy) wiec o czym mu to mowimy

Wyglada na to, ze Ty sie nawet boisz ujawnic, poslugujac sie jakims multi kontem.
Typowe, spotykam mnostwo takich jak Ty i wyzej napisalem, co myślę o takich przegrancach i co oni moga tak naprawdę zrobic

Jesteś nikim.
Ja mam wszystko, ale ciezko na to zapracowalem.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Takiego poziomu bzdur sie spodziewalem
. Znowu mierzysz mnie swoja miara. To forum nie jest dla mnie wyznacznikiem niczego. Ot, miejsce w necie gdzie mozna sie od czasu do czasu wypowiedziec. Preferuje i polecam realne zycie
.
Wchodze tu tylko z sentymentu do dawnych czasow i sympatycznych userow, ktorzy tu byli. Poznalem tu, niegdys, wielu fantastycznych ludzi. Niestety, wybyli i zostali tu w dużej mierze tacy jak Ty. Z tego powodu nowych userow jest jak na lekarstwo.

Wchodze tu tylko z sentymentu do dawnych czasow i sympatycznych userow, ktorzy tu byli. Poznalem tu, niegdys, wielu fantastycznych ludzi. Niestety, wybyli i zostali tu w dużej mierze tacy jak Ty. Z tego powodu nowych userow jest jak na lekarstwo.
Tik tak tik tak

-
- bywalec
Po co mu odpowiadasz skoro tak z tobą spoko? Masz górkę i świetnie, przypominasz mi mnie sprzed czterech lat. Po niej przyjdzie dołek. Może już się zaczyna. Płacą ci, jak twierdzisz za pieprzenie komunałów, to tylko pogratulować sprytu. Nie musisz jednak napadać na wszystkich, którzy nie chcą tego robić. Twoje "osiągnięcia" nie uprawniają cię do pomiatania innymi. Tymczasem przypierdalasz się do każdego, który się tu wypowie.