Standard.
Jak radzicie sobie z napięciem seksualnym
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: Jak radzicie sobie z napięciem seksualnym
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
- Catastrophique
- bywalec
Na tym forum tak. Nie nawiązuje bynajmniej do jego nazwy, ale uzytkownikow. Niektorych.
Raj dziwakow.
Raj dziwakow.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Konkretni ludzie mający konkretne problemy. Między zaściankiem i oświeceniem- klawiatura wolnomyślicieli. Bez konkretnej pozycji i roli w społeczeństwie. Dryfujemy wśród ironicznych uwag, obijając się o blade ściany.
- Catastrophique
- bywalec
Kiepsko sobie raczej z tymi problemami radzacy :/.
Tik tak tik tak

Pokonujesz swoje słabości, bardzo dobrze to pierwszy krok do samostanowienia. Przyjedzie czas i pokonasz swoje demony.pycioslawa pisze: ↑czw sty 14, 2021 4:34 pm Ja erotyczne sny miałam właśnie wtedy, kiedy się masturbowałam jeszcze i miewałam te nieszczęsne orgazmy. Natomiast odkąd przestałam sny również zniknęły. Może miałam farta.
(uwaga, wygwiazdkowane wulgaryzmy) Mogę czuć, że przez brak intymności z kobietą mi się p******i we łbie i że niezaspokojenie pragnień związanych z kobietą moją naturę bardzo wk***ia!
To jest w pewien sposób "straszne". Mogę "bardzo cierpieć" psychicznie przez brak spełnienia pragnień związanych z intymnością z kobietą!
Teraz jakby "krzyczę"
Może być mi z tym w pewien sposób bardzo źle
"Męczy" mnie pociąg seksualny.
"Brak (koniecznie dobrej, akceptowalnie wyglądającej) żony mnie wykańcza"
Nie mam w pewnym sensie "żadnych" korzyści z celibatu w swoim życiu.
Jeżeli będę miał potomstwo, to znacznie później, niż moi rodzice mieli dwóch pierwszych potomków. Uważam, że lepiej, kiedy rodzice są młodzi, niż kiedy dzieci im się rodzą dopiero po trzydziestce!
To jest w pewien sposób "straszne". Mogę "bardzo cierpieć" psychicznie przez brak spełnienia pragnień związanych z intymnością z kobietą!
Teraz jakby "krzyczę"

Może być mi z tym w pewien sposób bardzo źle

"Męczy" mnie pociąg seksualny.
"Brak (koniecznie dobrej, akceptowalnie wyglądającej) żony mnie wykańcza"

Nie mam w pewnym sensie "żadnych" korzyści z celibatu w swoim życiu.
Jeżeli będę miał potomstwo, to znacznie później, niż moi rodzice mieli dwóch pierwszych potomków. Uważam, że lepiej, kiedy rodzice są młodzi, niż kiedy dzieci im się rodzą dopiero po trzydziestce!
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Czemu?
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Dzieci mają młodszych rodziców, w związku z czym rodzice są dłużej młodzi, gdy dziecko żyje.
Rodzice ładniej wyglądają, gdy są młodzi
Powinni też być stosunkowo bardziej zaradni (w porównaniu do emerytów), mniej chorować.
Niektóre choroby (np. zespół Downa) częściej występują u dzieci starszych matek.
Jak się wcześniej zawrze małżeństwo i spłodzi potomstwo, zacznie je wychowywać, to ma się mniej czasu na "leniuchowanie", bo jest mniej lat, kiedy nie ma się żony i potomstwa, którym trzeba się zająć.
Myślę, że to fajnie i dobrze, że miałem tak młodych rodziców (poniżej 22 - 23 lat, gdy się rodziłem)!
Rodzice ładniej wyglądają, gdy są młodzi

Niektóre choroby (np. zespół Downa) częściej występują u dzieci starszych matek.
Jak się wcześniej zawrze małżeństwo i spłodzi potomstwo, zacznie je wychowywać, to ma się mniej czasu na "leniuchowanie", bo jest mniej lat, kiedy nie ma się żony i potomstwa, którym trzeba się zająć.
Myślę, że to fajnie i dobrze, że miałem tak młodych rodziców (poniżej 22 - 23 lat, gdy się rodziłem)!
Honor trzeba mieć i nie latać za babami. 

- Catastrophique
- bywalec
Odwage trzeba miec, zeby isc po to czego naprawde sie pragnie

Tik tak tik tak

Tam, gdzie nie będzie ujmy na honorze, a latanie za babami i nadskakiwanie im dla ich przewrotnej uciechy akurat jest dla mnie niewłaściwe. Na razie wybieram honorowe wyjście.Catastrophique pisze: ↑pt sty 15, 2021 7:38 pm
Odwage trzeba miec, zeby isc po to czego naprawde sie pragnie.
- Catastrophique
- bywalec
Honorowe wyjscie xd. Siedzisz w domu i przegladasz panienki na zdjeciach xd.cezary123 pisze: ↑pt sty 15, 2021 7:44 pmTam, gdzie nie będzie ujmy na honorze, a latanie za babami i nadskakiwanie im dla ich przewrotnej uciechy akurat jest dla mnie niewłaściwe. Na razie wybieram honorowe wyjście.Catastrophique pisze: ↑pt sty 15, 2021 7:38 pm
Odwage trzeba miec, zeby isc po to czego naprawde sie pragnie.
Masz 40 lat i byles w JEDNYM zwiazku i na tym opierasz opinie o wszystkich kobietach xd.
Psst. Spotykanie sie z kobietami to nie tylko nadskakiwanie im.
To takze obustronna, plynaca z tego satysfakcja.
Ale ciii. Ja Ci tego nie mowilem

Przewrotna uciecha? Przypominam o ogromnej liczbie szczesliwych, niestety trzeba Ci to napisac - obustronnie par. Jak zwykle pewnie znowu udasz, ze tego nie przeczytales

Tik tak tik tak

Ale prawda jest taka, że baby to ..uje i ciągle bzyczą na uchem, ale z drugiej strony bez nich nie ma co robić 

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Dla mnie na razie obejdzie się bez kobiet. Nie ma dramatu 

- Catastrophique
- bywalec
<Cezary_mode>
Bzycza jak komary i wypijaja z nas krew. Jesli macie honor, kupcie Raid</Cezary_mode>
PS. Dla mlodszych. Raid to byl kiedys taki bardzo znany srodek owadobojczy. Dlaczego znany? Poprzez swoje haslo reklamowe "zabija na smierc"
.
Bzycza jak komary i wypijaja z nas krew. Jesli macie honor, kupcie Raid</Cezary_mode>
PS. Dla mlodszych. Raid to byl kiedys taki bardzo znany srodek owadobojczy. Dlaczego znany? Poprzez swoje haslo reklamowe "zabija na smierc"

Tik tak tik tak

Nie zabijamy zwierzątek.
Pewna dziewucha złośliwie chciała mnie przekonać, że to samce komarów tak nas kąsają, bo samice to żadnej krzywdy innym organizmom nie robią.
Ale to feministka była, szkoda było z nią o biologii gadać.
Komarzyce muszą przecież wykarmić czyjąś krwią miliony larw, które wyklują się z jajeczek. Bez krwi nie rozmnożą się.
Samce odżywiają się nektarem roślin

Pewna dziewucha złośliwie chciała mnie przekonać, że to samce komarów tak nas kąsają, bo samice to żadnej krzywdy innym organizmom nie robią.
Ale to feministka była, szkoda było z nią o biologii gadać.
Komarzyce muszą przecież wykarmić czyjąś krwią miliony larw, które wyklują się z jajeczek. Bez krwi nie rozmnożą się.
Samce odżywiają się nektarem roślin

- Catastrophique
- bywalec
"Cezarego lekcje z filozofii, zachowania kobiet i biologii". Tom I. 

Tik tak tik tak

Cztery dni bez masturbacji i już mi się przyśniła moja pierwsza (i ostatnia) dziewczyna z 2002 roku.
Zamiatała mi podłogę w domu i tak słodko się uśmiechała
Zamiatała mi podłogę w domu i tak słodko się uśmiechała