Co byś sobie kupił/kupiła ?
Moderator: moderatorzy
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Re: Co byś sobie kupił/kupiła ?
.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Kupilabym to, co moge kupic dopiero po nowym roku; czyli Netflixa na miesiac, czerwony smartfon, nowy stolik do mojego pokoju i zwierzaczki, ktore zaplanowalam miec 

- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Zamówiłem pendrive do telefonu z wyjściem USB 3.0 do PC.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Ja kupiłem sobie płytę Tool'a Opiate- taki minialbum, będzie w czwartek u mnie;)
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
W końcu mam [emoji846]wowo21975 pisze:Zamówiłem pendrive do telefonu z wyjściem USB 3.0 do PC.

Marzy mi sie czerwony smartfon i bialy lapek
Ale musze jeszcze jakis czas poczekac, bo mam teraz inne wydatki 

- Catastrophique
- bywalec
Znam ten ból.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Intensywnie odkładam na kupno samochodu.Jak uda mi się zrobić prawko to planuje zakup w połowie przyszłego roku.
Bóg patrzy nic nie mówi,pewnie żałuje po co stworzył ludzi.
Kilka par butkow, ktore mi sie spodobaly
I kupie je sobie w styczniu 

A to jedne na zime nie wystarczą?

dobry i drogi DAC i nowe lepsze sluchawki, moze kiedys...
To nie sa zimowe

Dobry tablet graficzny do tworzenia grafik, ponieważ jestem artystą, ale dobrze kryjące farby akrylowe też by mnie zadowoliły. Poza tym, dobry komputer. Obecnie śmigam na Core2Duo E6600 z 2giga ramem i 512mb grafiki. Mam nową 4giga kartę graficzną, ale psuje mi ona moją ulubioną grę, Trash.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
- Catastrophique
- bywalec
Grafika 4gb do tego C2Duo? Pewnie jest mocno ograniczana przez bardzo slaby procek.
Tik tak tik tak

Zgadza się dokładnie, ale co zrobię, póki co? I tak to wielka poprawa! Wcześniej miałem Celeron D 351. Bym powiedział że najgorsze to ilość Ramu, bo tylko 2 giga. Nie pogram np. w Wiedźmina 3, który jest 64-bitową grą, a więc wymaga conajmniej 4 giga Ramu. A ten E6600 kiedyś kosztował ponad 2000zł. Ja kupiłem używanego na Allegro za 50zł. Tak że mimo wszystko, mam swoje powodziki do kopania się w dupkę piętami ze szczęściaCatastrophique pisze: ↑ndz gru 22, 2019 11:07 am Grafika 4gb do tego C2Duo? Pewnie jest mocno ograniczana przez bardzo slaby procek.

Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Ja kupiłem Asusa z procesorem Ryzen5 i 8gb ramu ,jak na laptopa to nie był drogi i niestety internet nie śmiga tak jak bym tego oczekiwał.Tak to jest jak człowiek się nie zna i kupuje w ciemno 

- Catastrophique
- bywalec
W Wiedzmina 3 i tak bys nie pogral. C2Duo jest do niego zdecydowanie za slaby, 4gb Ram to tez za malo. Nie sadze abys mial powyzej 5fps.guile pisze: ↑ndz gru 22, 2019 2:01 pmZgadza się dokładnie, ale co zrobię, póki co? I tak to wielka poprawa! Wcześniej miałem Celeron D 351. Bym powiedział że najgorsze to ilość Ramu, bo tylko 2 giga. Nie pogram np. w Wiedźmina 3, który jest 64-bitową grą, a więc wymaga conajmniej 4 giga Ramu. A ten E6600 kiedyś kosztował ponad 2000zł. Ja kupiłem używanego na Allegro za 50zł. Tak że mimo wszystko, mam swoje powodziki do kopania się w dupkę piętami ze szczęściaCatastrophique pisze: ↑ndz gru 22, 2019 11:07 am Grafika 4gb do tego C2Duo? Pewnie jest mocno ograniczana przez bardzo slaby procek.![]()
Ja niedawno kupilem i5 9400f, 16gb Ram oraz RX570 i jestem mega zadowolony. Wiedzmin 3 na detalach Uber 50fps

Tik tak tik tak

- Słonecznik1
- bywalec
można kupić używany komputer w dobrym stanie jak się poszuka .
Pytanie dzielio się na opcje prelaxu , potrzeby rzeczywistej itd a może i przetrawnie dla niektórych
Pytanie dzielio się na opcje prelaxu , potrzeby rzeczywistej itd a może i przetrawnie dla niektórych