forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Ostatnio nic nie jem, bo nie mogę.
Wcześniej jadłam prawie wszystko, moje danie popisowe to zapiekanki zarówno ziemniaczane jaki makaronowe. (niedobrze mi...)
A kto powiedział, że życie jest nudne? Jeśli się nie chce samemu go uatrakcyjnić to napewno takie będzie. Zycie jest kolorowe, ma wiele do zaoferowania, tylko trzeba to umiec dostrzec
Co jest dobre na katar?
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia
Chusteczki higieniczne z balsamem. Velvet ma fajne, takie zielone. Ale trochę drogie.
A co jeśli ktoś stara się każdego dnia, całymi miesiącami, całymi latami czymś zainteresować, ale pomimo tego jego życie jest bezdennie puste i beznadziejnie nudne? Czy to oznacza, że jest d.e.b.i.l.e.m?
Znowu zaczynasz...
Nie jesteś de...
Znajdź sobie dziewczynę/chłopaka, zapisz się do szkoły tańca lub na basen, siłownię etc.
Wyjdź na pizzę, piwo, kręgle, łyżwy
Rób coś!!!