Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
ja tradycyjnie i bardzo nudnie, czyli czerwone wytrawne ,,Merlot'' pierwszy raz piję ...mmm...ciekawy bukiet
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Może nie zabitych, ale alko hamuje neurogenezę w hipokampie, ponoć seks wspomaga mózg, ale to ja się z tej okazji napiję..
nic
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Zabitych, zabitych dokladnie pamietam, czytalem na ten temat artykul, nawet piwo tak dziala. 

.
Ostatnio zmieniony czw wrz 21, 2017 6:32 pm przez Dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Czuję się fatalnie, od dwóch dni nie mogę przestać słyszeć głosów, nie śpię, boję się każdego dźwięku, widzę okropne rzeczy
Bardzo się boję, że trafię do psychistryka
Bardzo się boję, że trafię do psychistryka

Chcę powiedzieć że w takiej sytuacji jednak trzeba koniecznie do psychiatry i to jednak jak najszybciej

Niestety Maskarat, przykro mi to powiedzieć, ale to co się z Tobą dzieje, to Ci samo z siebie nie przejdzie, a najprawdopodbniej będzie się nasilać aż do poziomu, który będzie dla Ciebie po prostu niebezpieczny. Więc nie czekaj... tylko koniecznie idź do psychiatry

-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Spotkalam prawdziwa schizofreniczke, ktora nawet rozmawia z glosami chociaz wie, ze nie istnieja.
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Chcę powiedzieć że będę pakował swoje mięśnie aż poprawię sylwetkę i zgubię brzuch 

- wowo
- zaufany użytkownik
Karuna jeśli ktoś ma dobrane leki i dawkę to trzeba brać się za siebie, rozumiem tych którzy dopiero co ustawiają leki, ale czy my do cholery jasnej nie możemy być zgrabni i atrakcyjni pomimo choroby? Za pysk ją i o glebę, nie może mieć nic do powiedzenia, to jest moje życie i ja stawiam to warunki! Na pohybel ze schizą!
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Tak, jak sie ma dobrane leki to od razu z wyra i sprzed kompa i do roboty!
nic
- wowo
- zaufany użytkownik
Masz rację, popieram, mój kolega bierze klozapol to jest jego jedyny lek który mu pomaga i biega na bieżni na siłowni, do tego pracuje. Oczywiście dlatego bo stan zdrowia mu pozwala ale sam doszedł do tego i za to szacun. Jak zachorował to pierwszy pobyt jego w szpitalu to ponad pół roku a to coś znaczy że nie było z nim tak super jak się może komuś wydawać.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony śr sty 18, 2017 5:54 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Piotrek007 pisze: ↑pn sty 16, 2017 2:13 pm Niech nam się nie wydaje,że zawsze będzie beznadziejnie.Trzeba walczyć,starać się mimo wszystko żeby potem nie musieć budować wszystkiego od podstaw.

- Anime
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 45723214
potrzebuję floty na remont, chcę położyć panele drewniane na 24 m2 w mieszkaniu...
.
kupiłem sobie słuchawki nauszne firmy "Panasonic" za 59 PLN i one jakoś tam grają. 

robię sobie degustacje rożnych win, co jakiś czas kupuj inne, dziś Monfort Village Izraelskie, zdrówko dla wszystkich
....

Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
- Słonecznik1
- bywalec
natrafiłem na liczne wypowiedzi donoszzące że kurkuma + pieprz + oliwa z oliwek lub troszkę tluszczu np olej lniany potrafią działać dobrze na poprawienie nastroju i nie są szkodliwe , nawet dobre na wątrobę i antyoksydacyjnie .Może komuś to pomoże .Poczytajcie i sami stwierdzicie mówię szzególnie o osobach zapadniętych na duchu .Lepiej z lekarzem jak ktoś łatwo się odrealnia pogadać o tym.
Życie jest piękne