Niepamięć bez leków.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Re: Niepamięć bez leków.

Post autor: Walet Pikowy »

Chodzić do gimnazjum.Poza tym między 40latkiem a nastolatkami teraz jest duża przepaść.Z drugiej strony wcale tak wszyscy nastolatkowie nie mają kolorowo.Moja psycholog w szpitalu miała na studiach samych kolegów dopiero po studiach poznała swoją pierwsza miłość i męża.Czasem właśnie truciem obecnego życia wpędzamy się w większe kompleksy i ograniczamy,marnując kolejne lata i tak umieramy w końcu wszystko żałując.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Ja ostatnio zauważyłem, że mam problem z pamiecią. Położę coś gdzieś, a za chwilę tego szukam i nie wiem gdzie to położyłem. Albo wczoraj kartkę z kodami i nie pamiętam czy mi wypadła, czy gdzieś ją odłożyłem.
Awatar użytkownika
unreal
zaufany użytkownik

Post autor: unreal »

Ja w takich sytuacjach pytam się siebie, gdzie położyłabym to teraz.
I tam szukam i zazwyczaj tam to jest.
Czyli nie tak źle (jeszcze).
LaDopamina
Awatar użytkownika
eN
zaufany użytkownik

Post autor: eN »

.
Ostatnio zmieniony sob wrz 03, 2016 3:21 pm przez eN, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

Z tego wynika, ze nie masz zespolu amotywacyjnego, nawet nie wiem czy to depresja - w koncu widac przeciez, ze Tobie zalezy, ze masz pragnienia, pomysly oraz plany. Widac tez, ze jestes bardzo ambitny. Nie wystarcza Tobie to co masz teraz, a przeciez wiekszosc ludzi by sie z tego cieszyla - masz prace, dobrze platna, masz rodzine. Nie jest tez tragicznie z Toba w kwesti psychicznej skoro radzisz sobie w pracy, bo przeciez tam tez sa ludzie, czyli radzisz sobie takze z ludzmi. Wiekszosc z nas nawet tego nie ma.
Cos jednak Ciebie blokuje, cos stoi na drodze do realizacji Twoich zamierzen i nie pozwala Tobie isc dalej i realizowac to co chcesz. Sprobuj odpowiedzec sobie co jest ta przeszkoda, w czym tkwi problem i sprobuj go rozwiazac.
Moze potrzebny jakis dobry psychoterapeuta.
I wiecej akceptacji dla siebie samego. Kazdy ma jakies ograniczenia, szczerze, to nikt nie rodzi sie doskonaly. Doskonalimy sie w ciagy calego zycia, pokonujac przeszkody, pokonujac siebie. Zacznij malymi kroczkami, nie od razu na gleboka wode. Powoli lecz do przodu!
Awatar użytkownika
eN
zaufany użytkownik

Post autor: eN »

.
Ostatnio zmieniony sob wrz 03, 2016 3:22 pm przez eN, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawie Zle
bywalec

Post autor: Prawie Zle »

eN pisze: Pewnie większość ma to w rzyci.
użalasz się jak słodka 16 letnia EMO dziewczynka, które chce się pociąć, bo rodzice nie zrobili jej urodzin w klubie i obciach, że musi robić w domu i nie może ich zorganizować.
jeżeli chodzi o analogie to stonka czy płetwal błękitny żyją, istnieją, odczuwają że żyją. stonka nawet odczuwa przyjemność kiedy wpierdala liścia ziemniaka. Bóg na nich nie ma wpływu nie odczuwają go w swoim życiu. Bo kiedy i jak?
Astro Hoodini
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Astro Hoodini »

Wyjatkowo cenny temat! Szkoda, ze eN pousowal swoje posty :( bardzo szkoda!
"Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny, jednorazowy i oryginalny"
ODPOWIEDZ

Wróć do „pamięć, sen”