Czarownice....
Moderator: moderatorzy
Re: Czarownice....
Bosko juz to robie 

Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
.....o..i to jest pomysł.................ha.ha.ha.haeN_ pisze:Jeśli dodacie tego użytkownika do wrogów, to jego posty nie będą wyświetlane.
dziala,nie widze postow wizjonera
Wiecie każdy ma swoje własne przeżycia i upodobania, ktoś odsłania się bardziej ktoś mniej, to co dla jednych może być fantazją, dla drugiego to świat w którym żyje, jak lęki wizje , głosy. Tak że niema się tu co dziwić. Ten typ tak ma, i to pewnie jego świat.
A podobnych historii było tu wiele, że kogoś podejrzewało się że zmyśla, a potem okazywało się ze wszyscy byli pod wrażeniem tej osoby.
Niech każdy ma prawo, do swej własnej dziwacznej schizofrenii

A podobnych historii było tu wiele, że kogoś podejrzewało się że zmyśla, a potem okazywało się ze wszyscy byli pod wrażeniem tej osoby.
Niech każdy ma prawo, do swej własnej dziwacznej schizofrenii

tak ma prawo ale to ewidentna wkretka,zaczal sie gubic w zeznaniach o czarownicach..
Gosciu jest wkurzajacy,i nie tylko mnie wkurzal.. Ignored i po sprawie
Gosciu jest wkurzajacy,i nie tylko mnie wkurzal.. Ignored i po sprawie
No wiesz, gubienie to naturalne jest, przeciecz nie można oczekiwać od osoby będącej w psychozie ze będzie ci racjonalnie i sensownie odpowiadać na jakieś tam pytania, w takich stanach myśli są jak rzeka płyną szybko, i co chwile dochodzi nowy wątek lub teza
czyteles wszystkie Jego wypowiedzi?
mimo wszystko mam prawo dac ignora i to zrobilam
mimo wszystko mam prawo dac ignora i to zrobilam
Wizjoner z Tobą jest coś nie tak ... najlepiej udaj się do egzorcysty, naprawi Ci to psychikęwizjoner pisze: podejżewam że te kobiety przychodzą do mnie jako do Szatana po jego nasienie.
Ostatnio zmieniony śr cze 22, 2011 1:06 pm przez wini, łącznie zmieniany 1 raz.

Czarownice strasznie brudzą mi bieliznę po każdej wizycie muszę brac prysznic i robić pranie zauważyłem też że moje łóżko już nie wytzymuje ciężaru.....nic nie pamiętam żeby ktoś u mnie był w nocy ,drzwi zawsze zamykam....ostatnio zamontowałem kamerę to mi uszkodziły.
Same głupoty piszesz
kto ja?
Emocja pisze:kto ja?
Nie Ty ... wizjoner co to ma problem niby z czarownicami
Próbowałe pare lat temu się skontaktować z egzorcystą ale powiedział mi przez telefon tylko że jest chory.Potem już nie próbowałem ,zobaczyłem na filmie jak to się odbywa i zrezygnowałem ale wiem że jest to jedyna metoda.wini pisze:Wizjoner z Tobą jest coś nie tak ... najlepiej udaj się do egzorcysty, naprawi Ci to psychikęwizjoner pisze: podejżewam że te kobiety przychodzą do mnie jako do Szatana po jego nasienie.
a bo ja nie widze Jego postow...stad to pytanie,biedny wizjoner wszystki chca jego nasienia..
ja mysle,ze to osoba z forum ktora sie loguje pod innym nickiem i se jaja robi..jesli ma zmienne Ip to wizjoner bedzie rozdawal nasienie na forum heheheh

ja mysle,ze to osoba z forum ktora sie loguje pod innym nickiem i se jaja robi..jesli ma zmienne Ip to wizjoner bedzie rozdawal nasienie na forum heheheh
Psychiatra i egzorcysta się kłania, ewentualnie psychoanalityk
ale heca ... rozbawiłaś mnie na maxaEmocja pisze: ja mysle,ze to osoba z forum ktora sie loguje pod innym nickiem i se jaja robi..jesli ma zmienne Ip to wizjoner bedzie rozdawal nasienie na forum heheheh

powinna mu lekarka na recepte mlotek przepisac by sie *słowo niedozwolone*....w glowe
ogolnie powinien byc zbanowany
tu sa ludzie po psychozach ale nikt sie tak jak on nie zachowuje....jaja robi i tyle
ogolnie powinien byc zbanowany
tu sa ludzie po psychozach ale nikt sie tak jak on nie zachowuje....jaja robi i tyle
Co rozdaje?.....Wszystko dzieje się poza moją świadomością.............praktycznie nic nie pamiętam, poznaje ich wizyty tylko po ich śladach ....pamiętam kiedyś jak miałem jeszcze z nimi fizyczny kontakt to nic nie czułem w czasie stosunku kompletne zero mogłem to robic godzinamiEmocja pisze:a bo ja nie widze Jego postow...stad to pytanie,biedny wizjoner wszystki chca jego nasienia..![]()
Wizjoner, spróbuj a sam się przekonasz że to jedyna droga do normalnościwini pisze:Psychiatra i egzorcysta się kłania, ewentualnie psychoanalityk