Prawo jazdy
Moderator: moderatorzy
Re: Prawo jazdy
Musisz jak najszybciej udać się na konsultację psychiatryczną. Ze swoją obsesją i ksobnością stanowisz zagrożenie dla innych. Wszyscy są twoim zdaniem do ciebie negatywnie nastawieni: ja Chłopiec papuśny Zły kiciuś Musisz jak najszybciej udać się na konsultację psychiatryczną. Ze swoją obsesją i ksobnością stanowisz zagrożenie dla innych. Wszyscy są twoim zdaniem do ciebie negatywnie nastawieni: ja Chłopiec papuśny Zły kiciuś Zbyszek Piotrek Cezary Ogontai Eden Acidehouse pogrzebany żywcem itd. Masz paranoję i musisz wziąć większa dawkę leków. Piotrek Cezary Ogontai Eden Acidehouse pogrzebany żywcem itd. Masz paranoję i musisz wziąć większa dawkę leków.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Januszek musi czuć się lepszy bo inaczej zdał by sobie sprawę że jest nikim.Od lat prowokuje obrażając i poniżając innych żeby wzbudzić w nich wściekłość i chęć odwetu.Potem pastwi się i jest w swoim żywiole pisząc o innych że są gorsi od niego.Dlaczego tak robi? bo boi się spojrzeć w lustro . Woli trwać w tej swojej iluzji i wmawiać sobie że jest lepszy.Najgorszą karą dla niego było by traktowanie go jak powietrze i nie odpowiadanie na jego wredne zaczepki.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
A co do prawo jazdy to Januszek nie dostanie zaświadczenia od psychiatry bo jest zbyt chory i niestabilny emocjonalnie o czym już się zresztą przekonał bo już mu raz odmówiono. Może sobie tylko pomarzyć.I jak to mawia Januszek
- to nie jest podłość że tak piszę tylko jestem poprostu szczery i musi się z tym pogodzić
- to nie jest podłość że tak piszę tylko jestem poprostu szczery i musi się z tym pogodzić
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
Też tak sądzę psychiatra musiałby być wariatem żeby mu dać zaświadczenie.
Choć katastrofa może inaczej niż w Słupsku ukrywać przed tym lekarzem swoją niestabilność emocjonalną i paranoję.
Sama już jego postawa wielkościowa powinna zamykać mu drogę do otrzymania takiego zaświadczenia. Liczne jego urojenia wielkościowe dały też się poznać na forum.
- Catastrophique
- bywalec
Czyzby kolejny tworca monologów po Cezarym?
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Daj lepiej swój adres zamieszkania żebym mógł wezwać do ciebie ratownictwo medyczne i żeby cię zawieźli do szpitala . Twoje wpisy na forum im jako dowód twojej niestabilności psychicznej wystarczą.
Ja robiłem prawo jazdy w 2002.Nie było mowy o zezwoleniu od jakiegos psychiatry.Liczył sie tylko okulista.Poza tym bez przesady leki juz nie są takie inwazyjne jak kiedyś,chyba że ktoś przedawkuje
- Catastrophique
- bywalec
Nie za bardzo się tym martwie. W Wawie jest mnóstwo osrodkow egzaminacyjnych i na pewno trafie na jakis, gdzie nie wymaga sie zaswiadczenia o zdolności prowadzenia pojazdu od lekarza. A moja nowa lekarka pewnie i tak by mi je wystawiła widzac jak swietnie sobie radze z choroba, jakie życie prowadze, co robie etc.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Nie będę już złośliwy.
To wygląda tak, że pierwszą rzeczą którą trzeba zrobić przed rozpoczęciem kursu to jest założenie profilu kandydata na kierowcę w urzędzie miasta. Żeby to zrobić trzeba dostarczyć m.in. zaświadczenie lekarskie o braku przeciwwskazań do prowadzenia auta. Lekarz który to ocenia nie jest specjalistą psychiatrii i na bank będzie wymagał zaświadczenia od lekarza psychiatry zanim podpisze papiery. To nie szkoła jazdy wymaga tego zaświadczenia i nic im do tego. Ten profil kandydata na kierowcę jest po to, żeby szkoła jazdy nie musiała sprawdzać kursanta czy może odbyć kurs. To ocenia starosta powiatowy na podstawie zaświadczenia lekarskiego oraz sprawdza też czy np. nie ma dana osoba zakazu prowadzenia wydanego przez sąd.
To wygląda tak, że pierwszą rzeczą którą trzeba zrobić przed rozpoczęciem kursu to jest założenie profilu kandydata na kierowcę w urzędzie miasta. Żeby to zrobić trzeba dostarczyć m.in. zaświadczenie lekarskie o braku przeciwwskazań do prowadzenia auta. Lekarz który to ocenia nie jest specjalistą psychiatrii i na bank będzie wymagał zaświadczenia od lekarza psychiatry zanim podpisze papiery. To nie szkoła jazdy wymaga tego zaświadczenia i nic im do tego. Ten profil kandydata na kierowcę jest po to, żeby szkoła jazdy nie musiała sprawdzać kursanta czy może odbyć kurs. To ocenia starosta powiatowy na podstawie zaświadczenia lekarskiego oraz sprawdza też czy np. nie ma dana osoba zakazu prowadzenia wydanego przez sąd.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
A wizyta u lekarza zaczyna się od wypełnienia ankiety w której m.in trzeba odchaczyć wszystkie swoje przewlekłe choroby, czy ma się przyznaną grupę inwalidzaką,czy było się kiedykolwiek w szpitalu i jeśli tak to z jakiego powodu, czy pobiera się świadczenia rentowe ,jakie leki się przyjmuje itp. W sumie w moim przypadku gdybym chciał ukryć moją chorobę to musiał bym w tej ankiecie skłamać sześć razy.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
A lekarz ma wgląd przez NFZ do jakich lekarzy się chodzi i na jakie leki dostaje się recepty. No chyba, że podczas wizyty nie korzysta z tego ale takich lekarzy jest już coraz mniej.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
Dzięki za obszerne info, Piotrek. Kłamać na pewno nie będę.
To oby twoja lekarka nie dała ci zaświadczenia tj. żeby było tak jak w Słupsku. Ostrzeżenia do ośrodków egz w wawie i tak wyślę.
Niedobrze że ta lekarka jest nowa bo cię nie zna. Jakbyś mógł zostawić mi jakiś namiar na nią to chętnie z nią o tobie i twoich odchyłach od normy tym co wyprawiasz na forum porozmawiam.
- Catastrophique
- bywalec
A no właśnie, co Ty takiego możesz na mnie powiedzieć/napisać? Moja rzekoma agresja, nienormalne zachowanie to kompletna bzdura, jestem bardzo miły i kulturalny (natomiast nazywanie niektórych z Was przegrywami to niestety prawda, fakty). Wszystkie Twoje ostatnie posty to ataki na mnie, insynuacje, są też obelgi - to nie jest normalne. To raczej Ty się tu dziwacznie zachowujesz, nie ja. Wysyłając gdzieś tam moje posty, wypowiedzi tylko byś się ośmieszył i skompromitował, ale po Twojej aktywności na forum widać, że lubujesz się w tym .
- Catastrophique
- bywalec
Jeden z wielu przykładów. To już dawno przestało być normalne.Amannn pisze: ↑czw wrz 09, 2021 1:01 am Musisz jak najszybciej udać się na konsultację psychiatryczną. Ze swoją obsesją i ksobnością stanowisz zagrożenie dla innych. Wszyscy są twoim zdaniem do ciebie negatywnie nastawieni: ja Chłopiec papuśny Zły kiciuś Musisz jak najszybciej udać się na konsultację psychiatryczną. Ze swoją obsesją i ksobnością stanowisz zagrożenie dla innych. Wszyscy są twoim zdaniem do ciebie negatywnie nastawieni: ja Chłopiec papuśny Zły kiciuś Zbyszek Piotrek Cezary Ogontai Eden Acidehouse pogrzebany żywcem itd. Masz paranoję i musisz wziąć większa dawkę leków. Piotrek Cezary Ogontai Eden Acidehouse pogrzebany żywcem itd. Masz paranoję i musisz wziąć większa dawkę leków.
Daj namiary na twoją lekarz psychiatrę to zobaczysz czy się ośmieszę.
Normalne jest rozmawianie o twojej chorobie psychicznej. Cały czas na forum dajesz jej oznaki.