forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Homo reptilianis.
Ja NASA zmieniłem na NASCA i myślałem że po dostaniu się Ziemi w obszar oddziaływań czarnej dziury, czas zacznie się cofać i te płaskorzeźby są ostrzeżeniem z przyszłości w przeszłości.
Mi tata na moim pierwszym oddziale dziennym kilkanaście lat temu, oddziale młodzieżowym, przedstawił wzór graficzny czarnej dziury gdy zacząłem imitować innych chorych. Raz się głośno śmiałem gdy Stephen Hawkins w pewnym momencie myślał, że czarne dziury są wszędzie, nawet w zasięgu ręki. Sam się zaśmiał jak mu powiedziałem o tym.
Można wszystko co należy do kreacji, ale tutaj jest większe ryzyko ponieważ o ile dobro i zło da się prosto rozróżnić to kreację i destrukcję niekoniecznie.
Tutaj mój umysł w psychozie się zaciął na pytaniu: Czy stworzenie obcego Nostromo to destrukcja czy kreacja?
I tkwię w tej nierozwiązanej zagadce i głosy wciąż o tym gadają.