Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Re: Chcę powiedzieć że...
przyszłam do Was, bo u mnie jakoś obco i nieswojo...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Samotność to taka straszna trwoga.
jadę na całodniową wycieczkę w góry.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
dzis mam w sobie optymizm i wyspalem sie w koncu:)
Użytkownicy forum opisują w postach swoje życie, piszą o codziennych sprawach o emocjach itp
Inni użytkownicy odpowiadają im "ojojoj jak się cieszymy" lub "ajajaj jak się smucimy"...
Doradzacie sobie, wspieracie się, próbujecie wspólnie rozwiązywać problemy, cieszycie się z sukcesów, podziwiacie fotografie.
Mnie to nie dotyczy. Wszystko jedno czy zdechnę czy zwariuję czy wygram na loterii. Zawsze będę tu obca i niechciana.
Inni użytkownicy odpowiadają im "ojojoj jak się cieszymy" lub "ajajaj jak się smucimy"...
Doradzacie sobie, wspieracie się, próbujecie wspólnie rozwiązywać problemy, cieszycie się z sukcesów, podziwiacie fotografie.
Mnie to nie dotyczy. Wszystko jedno czy zdechnę czy zwariuję czy wygram na loterii. Zawsze będę tu obca i niechciana.
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
- Status: Trójca
- Gadu-Gadu: 48512284
Za duzo jest cukru we wszystkim. Otwieram konserwe z makrela i co czuje? cukier. Nigdy sie nie wylecze z candidy.
Milosc to iluzja
- Słonecznik1
- bywalec
pij czystek lekarski .Jakiś czas nie jedz slodyczy ,są głodowki lecznicze mozna poczytac w necie . Je sie malo i pije wode z 3 dni . Ale ogolnie nie wiem czy powinnas sama cos takiego robic .Tzn glodowka . I kwesta czemu myslisz ze candida to twoje problemy ,jesli tak uwarzasz
już trzeci dzień jak córcia czuje się lepiej. Dziś znowu spotkała się z przyjaciółką:)
Miałam dziś wizytę teściowej z mężem, musiałam udawać że o niczym nie wiem, dla jej dobra, myślę że mi wyszło,
oglądała dziś mieszkania, za niedługo przeprowadzi się w nasze okolice, no i dobrze:)
Miałam dziś wizytę teściowej z mężem, musiałam udawać że o niczym nie wiem, dla jej dobra, myślę że mi wyszło,
oglądała dziś mieszkania, za niedługo przeprowadzi się w nasze okolice, no i dobrze:)
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
nic
Ostatnio zmieniony czw lip 07, 2016 5:13 pm przez maajutka, łącznie zmieniany 1 raz.
- lea
- zaufany użytkownik
wolę misia uszatka od colargola
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
-
- bywalec
to moze juz czas upierdolic mu leb?maajutka pisze:Nie Wiem czy maz mnie nie zdradza,nie ma go calymi dniami,nie ma pieniedzy,bardzo o siebie dba,chodzi ostatnio bardzo zamyslony a dzis wcale nie odbieral telefonow,nie Wiem co mam myslec,taka mysle mi podsunela znajoma jak z nia gadalam
pozniej moze byc za pozno

jestę odpadę atomowę
maajutka, nie zakładaj z góry najgorszego, może samopoczucie męża wiąże się z pogodą? wiosną wstępuje w nas optymizm i pogoda ducha. ciesz się, że nie wpadł w depresję po upadku tego swojego biznesu.
chcę powiedzieć, że wracam do czytania
chcę powiedzieć, że wracam do czytania

"Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Marek Aureliusz.
nic
Ostatnio zmieniony czw lip 07, 2016 5:12 pm przez maajutka, łącznie zmieniany 1 raz.
maajutka- Tylko czy zawsze mozemy sluchac rad znajomych, kolezanek, przyjaciolek..?? Wydaje mi sie, ze madra kolezanka powinna pocieszyc....maajutka pisze:Nie Wiem czy maz mnie nie zdradza,nie ma go calymi dniami,nie ma pieniedzy,bardzo o siebie dba,chodzi ostatnio bardzo zamyslony a dzis wcale nie odbieral telefonow,nie Wiem co mam myslec,taka mysle mi podsunela znajoma jak z nia gadalam
Nie zamartwiaj sie na wyrost.
"Nadzieja przychodzi do czlowieka wraz z drugim czlowiekiem"
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Nie ma Cię w wątku życiowym ziemskim
w życiu bym nie pomyślał
że Ciebie po prostu nie ma..
w życiu bym nie pomyślał
że Ciebie po prostu nie ma..
nic