Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: Chcę powiedzieć że...
Resocjalizacja zawsze popłaca, ponieważ każdemu należy dać szansę a nawet wiele szans.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Przeczytaj sobie to co napisałam w poniższym linku:BlueLotos pisze:Resocjalizacja zawsze popłaca, ponieważ każdemu należy dać szansę a nawet wiele szans.
viewtopic.php?f=91&t=4798&p=465215#p465215
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Ja bym chcial zeby mnie zutylizowali i przerobili na karme dla psow. Lubie psy i to by byl jakis pozytek ze mnie czesc.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
Albo tak jak kolezanka otwprze szczeke ze skarpetami na bazarku.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Napisałem 3 potencjalne leki przeciwnowotworowe, może coś pomoże.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
w siebie.Petruccio pisze:Nie da się żyć bez wiary
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Mozna cale zycie wierzyc w to, ze jak usiadziesz na krzesle to sie nie wyjebiesz, ale lepiej jest wierzyc w to, ze jestes w stanie uwierzyc w cos bardziej ambitnego i w to ze ciebie stac na realizacje wlasnych marzen. Marzen w ktore wierzysz i na tym poprzestajesz, bo tak naprawde wierzysz w to, ze wystarczy tylko wierzyc.
W cokolwiek.Unknown pisze:w siebie.Petruccio pisze:Nie da się żyć bez wiary

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Dzis koncerty nie moge sie doczekac w koncu jakas rozrywka:)
Kolejny nic nie wart dzień.
...pelen nowych mozliwosci zrobienia kloca na tysiac sposobow.
muszę iść dziś zrobić zdjęcie do dowodu, kończy się jego ważność, jak ja tego nie lubię
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Zrob jedno wiecej, bo czesto jest tak ze jednego jest za malo.
Pada.
Lubię zapach ziemi po deszczu.
Lubię zapach ziemi po deszczu.
lubię zapach wapiennej doliny zarośniętej ziołami wśród których płynie strumień. Zwłaszcza o poranku.
Nie lubię weekendów.
Większość kobiet ma czarne oczy.
ja i wódka
lepiej rozmawiać niż nie rozmawiać.