Dziś czuję się....
Moderator: moderatorzy
Re: Dziś czuję się....
kiepsko
- Katastrofa
- bywalec
Źle się czuję! 1/10!
zmęczył się?
u mnie nawet ok, posprzątałam, zrobiłam 45,5km
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Źle 1
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- Moniko02
- zaufany użytkownik
- Status: niezdolna do pracy
- Gadu-Gadu: 47147715
zmęczona tzn. jak leżę, gdzie panuje ciemność.
pobudzona, gdy pali się światło
lęk nie daje spokoju
pobudzona, gdy pali się światło
lęk nie daje spokoju
- Katastrofa
- bywalec
Wstałem niedawno! Pozdro Monique two!
- Catastrophique
- bywalec
Też przed chwilą wstałem. Zaraz lecę na siłownię.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Nie znałam efektów odstawiennych z tej strony, ale chciałam napisać coś od siebie: Lekarz psychiatra ustawia z nami czy bez naszych sugestii dawki raz na dwa miesiące. Oprócz tego, że w naszych mózgach odbywa się choroba i stan zapalny mózgu w różnym nasileniu i proporcjach, to nasze samopoczucie zależy również od układu planet i gwiazd w sensie energetycznym i elektromagnetycznym, a także od warunków pogodowych, a że wrażliwe osoby są meteoropatami, to wyczuwamy np. nadciągający deszcz i zmienne ciśnienie atmosferyczne trzy dni przed. Z niektórymi psychiatrami można mieć dwuosobowy układ... Nasz @Zbyszek też ma taki z psychiatrą, do którego chodzi. Natomiast takie odgórne ustalanie dawek ma takie podłoże, że to są umowy z firmami farmaceutycznymi, czyli ilość produkowanych leków musi być przewidywalna.FreshEscape pisze: ↑wt lip 11, 2023 6:12 pm Stosując leki wg. uznania. Jak chcesz i kiedy chcesz. NIGDY ZADNYM LEKIEM NIE OSIAGNIESZ TOLERANCJI, I BRAKIEM UBOKÓW, stosowania tych leków !!!) Ja chcąc skorzystać z lata, kilka dni 25 ketrelu, czyli tyle co nic odstawiłem na kilka dni. Nie miałem nigdy nic z tym lekiem. Jak odstawiłem i zacząłem brać z powrotem od razu: skurcz uda w środku nocy, nie dało sie nawet naciągnąć. Ból taki ze ja p..., rano ledwo na noge stawałem. Od 5 rano do 10-11 priaprizm. Napłynięcie krwi do członka, kilku godzinny wzwód. Mega bolesny. Brak krązenia krwi. A koło południa, jeszcze inne problemy gastryczne.
4-/10
- Katastrofa
- bywalec
Opiekunki dwie z MOPS u mnie były (miło i fajnie oraz zajebiście było).
ok, byłam dziś u lekarza, w bibliotece, galeria.
Czuję się niezbyt dobrze a to dlatego że dzisiaj rano uciekły mi z wybiegu dwa duże lwy, ale na szczęście wysłałem w pogoń za nimi trzy owczarki kaukaskie i udało się złapać lwy.
relatywnie w miare, dzis dostalem rente 

- Katastrofa
- bywalec
Zakochałem się w kurwie! Kocham kurwę! Moja miłość tylko dla kurwy!
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Od rana do wieczora 10/10 tylko wieczorem nagle dostałem stanów lękowych, zwalczam je naturalnie, relaks i odprężenie
dobrze
Przez wzrost wagi o 40-50kg przez 'leki' o długim uwalnianiu - od dwóch dni kolano mi nie daje chodzić..
Takie zabijanie ludzi przez świadomość..
Kule pomagają, ale nie da się w moich warunkach mieć zajęte ręce.. Dobrze by było mieć wsparcie, tymczasem.. Człowiek czuje się jak w jakimś więzieniu z rygorem co jakiś czas dostając paly
Takie zabijanie ludzi przez świadomość..
Kule pomagają, ale nie da się w moich warunkach mieć zajęte ręce.. Dobrze by było mieć wsparcie, tymczasem.. Człowiek czuje się jak w jakimś więzieniu z rygorem co jakiś czas dostając paly