W co aktualnie gracie?
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: W co aktualnie gracie?
Grał ktoś z Was kiedyś w CS'a?
To polecam ten fragmovie, który wbije Was w fotel.
Niesamowity pomysł.
[youtube]e2JR9LtAic0[/youtube]
To polecam ten fragmovie, który wbije Was w fotel.
Niesamowity pomysł.
[youtube]e2JR9LtAic0[/youtube]
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Tak rzeczywiście wbija w fotel. Niesamowity pomysł jak to przelać krew w słusznej sprawie. Odstresować się w wirtualnym mordzie.
nic
- Catastrophique
- bywalec
Na szczęście, właśnie w wirtualnymkaruna pisze:Tak rzeczywiście wbija w fotel. Niesamowity pomysł jak to przelać krew w słusznej sprawie. Odstresować się w wirtualnym mordzie.

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Zagrałem sobie i już wiem jedno. Krytyka dotycząca tej gry jest słusznie uzasadniona. Nie przeszedłem jej do końca. Mój gameplay wynosi około 1,5 h ale znalazłem kupca atrakcyjnego na tą pozycję i już ją sprzedałem. Za ile? I tu niespodzianka! Kupiłem za 50 zł a sprzedałem za 120 złRalf pisze: Ja dziś zakupiłem Call of Duty Ghost i zaraz sobie zagram

A obecnie licytuje konsolę PSP na aukcji WOSP. W zestawie z kartą pamięci 8 GB i dużą ilością gier

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Chyba nie ma w tym ograniczenabagoth pisze:No właśnie mam już tę misję z Morrigan w dzienniku, ale czekam aż trochę leveli nabiję, bo jestem na 11 dopiero (a pasem z Morrigan miałem już na stówkę nabity - może za szybko?)
Co masz na myśli, że jest marionetką? Jest z nią jakieś miłosne zakończenie? Przyznaje się w końcu do uczuć? Bo tak to w sumie wredna baba z niej
A swoją drogą, ile leveli można wbić na rozdział? Ile jest rozdziałów?

No gra za każdym razem toczy się inaczej, możliwe wiec, ze u Ciebie inaczej się potoczy rozgrywka. Ja zwiazalem się Lilliana i Morigan chciała mimo wszystko isc ze mna do lozka, jak odmowilem, to stwierdzila, ze i tak miałem być jedynie marionetka w jej rekach

nie lubię, kiedy płacząAntonPawlowicz pisze:w każdym razie plakala i odeszla stwierdzając, ze nigdy już jej nie zobaczę.

ok, dzięki za hinty ^^
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
No problema
Nom, Lilka placze bez przerwy, ale jest fajna

Nom, Lilka placze bez przerwy, ale jest fajna

52h i jestem na Głębokich ścieżkach. Został mi jeszcze smok za świątynią do zabicia i Flemeth z tej pierwszej mapki + jakieś tam misje z Denerim chyba, na pewno do oddania. Wlokę się czy tyle to trwa?
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Tyle lub dużo więcej!
Smakowita gra
Na drugie danie polecam trylogie Mass Effect, ci sami tworcy, klimat tak samo wyborny lecz rzecz się dzieje w kosmosie, taka gwiezdna epopeja, wbija w ziemie po same ledzwia
.
Albo jak masz większy budżet to dwojka Dragon Age, jest fajna jak dla mnie, choć dużo bardziej uproszczona i w recenzjach była mocno zjechana, no i arcymistrzowska (wedle recek, sam nie gralem jeszcze w to cudo) Dragon Age Inkwizycja
Oj jest tego jest, żeby tylko czasu było pod dostatkiem

Smakowita gra

Na drugie danie polecam trylogie Mass Effect, ci sami tworcy, klimat tak samo wyborny lecz rzecz się dzieje w kosmosie, taka gwiezdna epopeja, wbija w ziemie po same ledzwia

Albo jak masz większy budżet to dwojka Dragon Age, jest fajna jak dla mnie, choć dużo bardziej uproszczona i w recenzjach była mocno zjechana, no i arcymistrzowska (wedle recek, sam nie gralem jeszcze w to cudo) Dragon Age Inkwizycja

Oj jest tego jest, żeby tylko czasu było pod dostatkiem

Właśnie znajomy polecał mi już Mass Efect. Na razie mam jeszcze Sacred w kolejce. A potem prawdopodobnie obczaję ^^
Ejj, sprawa wygląda tak, rozwinąłem relację z Morrigan do 100% i miała fascynację. Potem oczywiście wkroczyła Leliana. Zerwałem z Morrigan, zostałem z Lelianą. Teraz zabiłem Flemeth i nabiłem relację z Morrigan znowu do 100% - tym razem przyjaźń. Relacja zamienia się w miłość w momencie, gdy ona dostanie złote lusterko i tylko wtedy. Nieważne w jakiej kolejności będę jej co dawał.
Tylko, że jak mam relację przyjacielską to totalnie nic się nie dzieje, a jak zdupię miłość to znowu jest już tylko przyjaźń. Jest jakaś inna alternatywa? Żeby mieć chociażby fascynację? Bo podobno po 2 zerwaniach już trzeci raz daje się z dwoma na raz.
Tylko, że jak mam relację przyjacielską to totalnie nic się nie dzieje, a jak zdupię miłość to znowu jest już tylko przyjaźń. Jest jakaś inna alternatywa? Żeby mieć chociażby fascynację? Bo podobno po 2 zerwaniach już trzeci raz daje się z dwoma na raz.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik

Proszę was o trzymanie się tematu wątku i o nie zaśmiecanie go swoimi dywagacjami.
Ja obecnie gram w Counter Strike GO. Na razie dość słabo mi idzie ale mam nadzieje, że z czasem będę lepszym graczem w tej grze. Pierwszy raz w życiu w mojej 15 letniej karierze growej gram w multiplayer tego typu. Nawet dość wciąga.
Ja obecnie gram w Counter Strike GO. Na razie dość słabo mi idzie ale mam nadzieje, że z czasem będę lepszym graczem w tej grze. Pierwszy raz w życiu w mojej 15 letniej karierze growej gram w multiplayer tego typu. Nawet dość wciąga.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Jestes nie miłyRalf pisze:Proszę was o trzymanie się tematu wątku i o nie zaśmiecanie go swoimi dywagacjami.

- JudasHonor
- moderator
Ostatnio pykałem w Football Manager 2012. Chodź nie przepadam za piłką nożną, to lubię poczuć się jako szef klubu
Możliwości jakie daje ten menadżer są ogromne.
Nie dawno wróciłem do Blitzkrieg'a 2. Solidny RTS, w którym lepiej wychodzi się na główkowaniu, ostrożności podejmowaniu decyzji, oszczędzaniu jednostek, niż szybkości. Jest już zapowiedź trzeciej części gry.

Nie dawno wróciłem do Blitzkrieg'a 2. Solidny RTS, w którym lepiej wychodzi się na główkowaniu, ostrożności podejmowaniu decyzji, oszczędzaniu jednostek, niż szybkości. Jest już zapowiedź trzeciej części gry.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Fable 2 ta gra poraza budowa swiata, otwartoscia, mnogoscia wyborow oraz przecudowna urzekajaca basniowa grafika - nigdy nie gralem w nic podobnego dotad!
Fable 2? Uuuuu bardzo dawno w to już grałem i przeszedłem do końca
Nadrabiamy zaległości. 

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Pewne rzeczy nigdy się nie starzeja lub nawet sa z wiekiem jeszcze lepsze, jak dobre stare wino choćby, a i dobre gry podobnie 

nie wiem, nigdy nie piłem starego wina i nie mam porównania. 

- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
No ja tez nie