Okres mi się opóźnił ponad dwa tygodnie, a teraz nie chce się skończyć...
A może biorę za dużą dawkę solianu?

Moderator: moderatorzy
Nie zrozum mnie źle, Jojo - nie namawiałam Cię do odstawienia leku. Po prostu, jeśli kiedyś zmniejszysz dawkę lub zmienisz lek na inny, albo będziesz brała dawkę minimalną - okres znowu Ci się wyreguluje.jojo pisze:Moi, na pewno nie odstawię najlepiej, we właściwych dawkach, działającego na mnie leku, tylko z powodu miesiączki.
Ale to przecież objawy nerwicowe...jojo pisze:Fakt, nie mam na nim omamów słuchowych i urojeń, ale wciąż miewam napady panicznego lęku i natrętne myśli...
To nie muszą być objawy nerwicowe "po solianie". One mogą pojawić się samoistnie.jojo pisze:Petruccio, widocznie mam objawy nerwicowe po solianie.
To znaczy nie do końca tak samoistnie, bo nic samoistnie się nie pojawia, tylko możemy nie znać przyczyny.moi pisze:One mogą pojawić się samoistnie.
To zależy - ja miałam dość silne lęki, przede wszystkim fobie społeczną, przeszło całkowicie po lekach. Czasami źle się czuję miedzy ludźmi, ale to jest do opanowania.jojo pisze:Moi, czyli nie mogę się spodziewać, kiedy dopadnie mnie lęk?![]()
.