Doceniam że
Moderator: moderatorzy
Re: Doceniam że
Po zmianie leków mogę wyrwać się z rutyny i zrobić więcej rzeczy których do tej pory nie robiłem.
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
Że mam jeszcze rodziców, że mam dobry kontakt z rodzeństwem, że zawsze w sytuacji awaryjnej mam na kogo liczyć, że nigdy nie zostanę sam.
- Catastrophique
- bywalec
Wspaniały, słoneczny dzień dziś w Wawie.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Catastrophique
- bywalec
Czyli cieszysz się, że jesteś uzależniony od innych.
Ambitnie.
Do tego "rozsadnie", ludzie moga Cie zawieść, wiesz?
Tik tak tik tak

To smutne masz życie Catastrophique że tak uważasz. Że nie można nikomu ufać. Wsparcie bliskich nie oznacza uzależnienia od nich. Przykre to, że tak uważasz. Ludzie to zwierzęta stadne i do szczęścia niezbędne są im więzi międzyludzkie.Catastrophique pisze: ↑sob mar 09, 2024 3:38 pmCzyli cieszysz się, że jesteś uzależniony od innych.
Ambitnie.
Do tego "rozsadnie", ludzie moga Cie zawieść, wiesz?
Nie każda rodzina działa jak twoja na podstawie kontroli i uzależnienia.
Ja akurat mam to szczęście mieć wspaniałą rodzinę.
Co ciebie nie usprawiedliwia, twoje zachowanie jest tragiczne bo nie miałeś dobrego przykładu od rodziców i jesteś jedynakiem, do tego nigdy nie kochanym. Jednak twoim obowiązkiem było nauczyć się szanować innych, szczególnie chorych, to że tego nie robisz to tylko i wyłącznie twoja wina. To się z czasem zemści i ten czas może nastąpić szybciej niż się spodziewasz.
Co ciebie nie usprawiedliwia, twoje zachowanie jest tragiczne bo nie miałeś dobrego przykładu od rodziców i jesteś jedynakiem, do tego nigdy nie kochanym. Jednak twoim obowiązkiem było nauczyć się szanować innych, szczególnie chorych, to że tego nie robisz to tylko i wyłącznie twoja wina. To się z czasem zemści i ten czas może nastąpić szybciej niż się spodziewasz.
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Catastrophique
- bywalec
Co to za wymysły, bzdury na temat mojej rodziny xD.Javelin pisze: ↑sob mar 09, 2024 4:47 pm Nie każda rodzina działa jak twoja na podstawie kontroli i uzależnienia.
Gdyby Twoja rodzina byla taka wspaniala uczyli by Cie samodzielności zamiast uzależniac od siebie.
Szanuje chorych, ale Wy sami siebie nie szanujecie idąc w zyciu po linii najmniejszego oporu. To ma zawsze krótkie nogi.
Co do gróźb, wiem, ze o tym marzysz, ale nie doczekasz się.
Tylko mnie rozśmieszasz. Groźby jakiegoś przegrywa, nolifa z Evotu sa naprawdę zabawne

Natomiast realnym zagrożeniem jest to, ze wylądujesz sam na ulicy jesli nie nauczysz się na siebie zarabiać.
Bycie samotnym przegrywem, nolifem, bez znajomych, przyjaciół i przede wszystkim bez pracy jest mocno zdradliwe.
Tik tak tik tak

Na prawdę biedny z ciebie człowiek.
Całe życie sam i tak pozostanie...
Całe życie sam i tak pozostanie...
- Catastrophique
- bywalec
Ani biedny w sensie materialnym, ani towarzyskim, spolecznym, ani osobowosciowym.
A Twoje bzdury, wymysly wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic
.
Sam masz tylko rodzine.
Zegar Tobie i innym nolifom tyka, przypominam.
A Twoje bzdury, wymysly wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic

Sam masz tylko rodzine.
Zegar Tobie i innym nolifom tyka, przypominam.
Tik tak tik tak

Nie akceptujesz nikogo z wyjątkiem swojej osoby. Wszyscy wiedzą jaki jesteś ograniczony i upośledzony społecznie. Na prawdę już nic nie musisz pisać...
- Catastrophique
- bywalec
Siebie, oczywiscie, akceptuje, bardzo siebie lubie i takze w zwiazku z tym mam masę przyjaciół i znajomych, zapraszam po dowody na mojego Instagrama czy Facebooka.
Na pewno juz tam byliscie, bo zazdrosne przegrywy czesto mnie stalkuja, ale to nie przeszkadza im pisac bzdur jak Twoje i inne.
Po co?
Nie mam pojecia.
Moze to daje Wam zludzenie, ze jestem tak beznadziejny i nieefektywny w zyciu jak Wy.
Otoz nie, jestem Waszym totalnym przeciwienstwem i wiem, kochani, jak to Was wpienia :*.
Na pewno juz tam byliscie, bo zazdrosne przegrywy czesto mnie stalkuja, ale to nie przeszkadza im pisac bzdur jak Twoje i inne.
Po co?
Nie mam pojecia.
Moze to daje Wam zludzenie, ze jestem tak beznadziejny i nieefektywny w zyciu jak Wy.
Otoz nie, jestem Waszym totalnym przeciwienstwem i wiem, kochani, jak to Was wpienia :*.
Tik tak tik tak

łatwo jest obrażać niepełnosprawnych
weź powiedz że jesteś lepszy stadu dresiarzy, to zobaczymy jaki dostaniesz wpierdol
weź powiedz że jesteś lepszy stadu dresiarzy, to zobaczymy jaki dostaniesz wpierdol
- Catastrophique
- bywalec
O obrazaniu mozna mowic, gdy to co ktos pisze nie jest prawda.
A Wy jestescie przegrywami, nolajfami, bo macie beznadziejne zycia wylacznie przez wlasne dzialania, a glownie ich brak.
Jak inaczej nazwac osoby, ktore ida po linii najmniejszego oporu, uzalaja sie nad soba i uciekaja od odpowiedzialnosci za siebie i swoje zycie a tych co osiagneli wiecej wyzywaja i umniejszaja?
A Wy jestescie przegrywami, nolajfami, bo macie beznadziejne zycia wylacznie przez wlasne dzialania, a glownie ich brak.
Jak inaczej nazwac osoby, ktore ida po linii najmniejszego oporu, uzalaja sie nad soba i uciekaja od odpowiedzialnosci za siebie i swoje zycie a tych co osiagneli wiecej wyzywaja i umniejszaja?
Tik tak tik tak

Zacznijmy od tego że najpierw ty wyzywasz i umniejszasz, a reszta to są tylko reakcje na twoje braki w kulturze osobistej i szacunku do drugiego człowieka.
- Catastrophique
- bywalec
No i dalej robicie to samo. Jak mozna byc tak beznadziejnym?
Odwracanie kota ogonem, umniejszanie mi, bzdurne oskarzanie mnie i zaprzeczanie faktom nie sprawi, ze Wasze zycie sie poprawi a moje pogorszy.
Choc bardzo byscie tego chcieli.
To kompletna strata Waszego czasu, ktory lepiej by bylo gdybyscie poswiecali na prace nad soba i swoim zyciem.
Tik tak tik tak.
Odwracanie kota ogonem, umniejszanie mi, bzdurne oskarzanie mnie i zaprzeczanie faktom nie sprawi, ze Wasze zycie sie poprawi a moje pogorszy.
Choc bardzo byscie tego chcieli.
To kompletna strata Waszego czasu, ktory lepiej by bylo gdybyscie poswiecali na prace nad soba i swoim zyciem.
Tik tak tik tak.
Tik tak tik tak

- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum