Wiemy ze patrzysz !
Moderator: moderatorzy
Re: Wiemy ze patrzysz !
w zadnym razie nie mam w sobie na tyle pychy by sie porownywac z Panem. po prostu tak bardzo sie dziwowales, jak cokolwiek moze ofiarowac drugiemu czlowiekowi ktos, kto sam niczego nie posiada. podalem wiec najlepszy z mozliwych przykladow. dziwi mnie wiec twoj tok myslenia. uraga ludzkiej godnosci. reszty nie skomentuje bo przypominasz swoim poziomem, jaki tu starasz sie reprezentowac, amebe albo i co gorszego nawet.
powinienes sobie przemyslec to co napisalem. od tego masz dwie drogi, albo zastanowic sie nad soba i swoja droga zyciowa. moze co wartaloby zmienic, albo dalej isc w zaparte i strugac tu trollka matolka. w tym drugim przypadku dalej pozostaniesz ze samym soba czyli otylcowatym kosmatym pyszalkiem ktorego tu nikt nie lubi. ktory nie robi niczego dobrego dla nikogo. jedynie co to wprowadza zamet i ferment. wiem, trolle tym sie karmia wiec zjedz i ty, mi nie zal, a reszte wysyp kurom na smiech
powinienes sobie przemyslec to co napisalem. od tego masz dwie drogi, albo zastanowic sie nad soba i swoja droga zyciowa. moze co wartaloby zmienic, albo dalej isc w zaparte i strugac tu trollka matolka. w tym drugim przypadku dalej pozostaniesz ze samym soba czyli otylcowatym kosmatym pyszalkiem ktorego tu nikt nie lubi. ktory nie robi niczego dobrego dla nikogo. jedynie co to wprowadza zamet i ferment. wiem, trolle tym sie karmia wiec zjedz i ty, mi nie zal, a reszte wysyp kurom na smiech
- FreshEscape
- bywalec
Ktoś, kto jest w twoim przypadku małym dzieckiem, nie może dać nikomu, niczego. Bo sam nic nie ma w sobie czym mógłby sie podzielić. Zrozum dzieciaku że zbawianie świata zaczyna i kończy sie na zbawianiu siebie nie innych !
Jeśli dziwi cie mój poziom, to zrozum, że poziom człowieka dorosłego, jest dostosowany na człowieka z kim sie ma do czynienia. Jeśli chcesz wytkac mi jakieś poziomy, to może zrobie jak każdu tutaj i na twoje 500 postów przez 4 miesiące. Szanując siebie, jak wiekszośc tutaj nie odpowie, napisze ci nic. Nie wejdzie z tobą w jakąkolwiek intrakcje. Bo na ciebie i co prezentujesz nikt tutaj nie ma siły.
Nie mam 2-óch dróg i nie jesteś kimkolwiek kto ma jakiekolwiek znaczenie, w czymkolwiek życiu, kto będzie dyktował komukolwiek co ma zrobić i jaki ma być ! Jakie ma drogi, czy prawo do określania go w jakiejś strukturze tego forum. Możesz pisać od siebie i uzyskać informacje od kogoś, a póki co nikt tuaj nie chce z tobą wchodzić w żadną interakcje. A co dopiero jakieś określanie mnie tutaj na forum.
Może faktycznie nie będe matołem, i jak wiekszośc przestane w ogóle reagować na twoje dziecęce posty i logike małego dziecka..
Jeśli dziwi cie mój poziom, to zrozum, że poziom człowieka dorosłego, jest dostosowany na człowieka z kim sie ma do czynienia. Jeśli chcesz wytkac mi jakieś poziomy, to może zrobie jak każdu tutaj i na twoje 500 postów przez 4 miesiące. Szanując siebie, jak wiekszośc tutaj nie odpowie, napisze ci nic. Nie wejdzie z tobą w jakąkolwiek intrakcje. Bo na ciebie i co prezentujesz nikt tutaj nie ma siły.
Nie mam 2-óch dróg i nie jesteś kimkolwiek kto ma jakiekolwiek znaczenie, w czymkolwiek życiu, kto będzie dyktował komukolwiek co ma zrobić i jaki ma być ! Jakie ma drogi, czy prawo do określania go w jakiejś strukturze tego forum. Możesz pisać od siebie i uzyskać informacje od kogoś, a póki co nikt tuaj nie chce z tobą wchodzić w żadną interakcje. A co dopiero jakieś określanie mnie tutaj na forum.
Może faktycznie nie będe matołem, i jak wiekszośc przestane w ogóle reagować na twoje dziecęce posty i logike małego dziecka..
ahh te twoje projekcje. bardzo widac bys chcial zeby tak bylo ale na szczescie dla mnie tak nie jest
kazdy zyje jak umie. to co dobre dla mnie niekoniecznie bedzie tez dobre dla ciebie. nie czujesz tego, to nie zbawiaj nikogo. wystarczy faktycznie jak sie sam ogarniesz i zatroszczysz o siebie. w twoim przypadku nawet tego bedzie calkiem wiele jak dla ciebie
nie osadzam ciebie zeby nie bylo. jestes jaki jestes. z farciekiem
moze i dla ciebie kiedys zaswieci slonce. tego ci zycze

kazdy zyje jak umie. to co dobre dla mnie niekoniecznie bedzie tez dobre dla ciebie. nie czujesz tego, to nie zbawiaj nikogo. wystarczy faktycznie jak sie sam ogarniesz i zatroszczysz o siebie. w twoim przypadku nawet tego bedzie calkiem wiele jak dla ciebie
nie osadzam ciebie zeby nie bylo. jestes jaki jestes. z farciekiem

- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
- Catastrophigłupek
- bywalec
Pokłon się na kolanach a drut Januszka będzie Ci dany. Januszek ciągnie druta. Cały evot ciągnie na drucie się xDcanngurro pisze: ↑ndz mar 10, 2024 8:39 pmCatastrophigłupek pisze: ↑ndz mar 10, 2024 3:08 pmPałka króla evot to jest toprzegłosowany pisze: ↑sob mar 09, 2024 3:08 am Januszek ciągnie druta
Cały evot ciągnie na drucie Januszka xD![]()

Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
sam masz drut, wokol mozgu zawieniety, kolczastyCatastrophigłupek pisze: ↑pn mar 11, 2024 8:54 amPokłon się na kolanach a drut Januszka będzie Ci dany. Januszek ciągnie druta. Cały evot ciągnie na drucie się xD![]()

canngurro pisze: ↑pn mar 11, 2024 8:02 pmsam masz drut, wokol mozgu zawieniety, kolczastyCatastrophigłupek pisze: ↑pn mar 11, 2024 8:54 amPokłon się na kolanach a drut Januszka będzie Ci dany. Januszek ciągnie druta. Cały evot ciągnie na drucie się xD![]()
tylko go nie ciegnij przez ucho bo resztki mozgu ci moga wykapac
![]()
![]()
Kiedy Jan zostanie królem?
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
- Catastrophigłupek
- bywalec
-
- zaufany użytkownik
Nie patrzy, bo już dawno by zablokował tego trolla.
Przekarniłeś kiedyś rybki?
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Zbyszek nie patrzy. Ma już to w nosie.
Moze ma wazniejsze sprawy, przykladowo
- Słonecznik1
- bywalec
ludzie będą płakać że głosowowali na po zapisz to sobie
- Słonecznik1
- bywalec
*słowo niedozwolone* wam w dupe
dokladnie tak, tez juz nie ide glosowac. po cholere? bylem, glosowalem na pis. pis wygral ale co z tego skoro po tez wygralo mimo ze przegralo
zero sensu w tym i tak zrobia co bede chcieli i co im bedzie wygodne. my sie tylko ludzimy, ze mamy jakikolwiek wplyw na cokolwiek

zero sensu w tym i tak zrobia co bede chcieli i co im bedzie wygodne. my sie tylko ludzimy, ze mamy jakikolwiek wplyw na cokolwiek
- Słonecznik1
- bywalec
pójdę...daleko nie mam.
- Słonecznik1
- bywalec
mogę 10 min poswięcić . Kto by wytrzymał w tym sejmie z taka opozycją....Gratuluje prawicy cierpliwosci naprawdę lecz wyszło że za dużą mają chyba niestety wyszło po czasie .Gówniany euro kołchoz to pośmiewisko jest chyba wszyscy na nim tracą nawet niemcy rezygnując z energii atomowej . Ale skoro ruscy kupowali tam głosy jak chcieli to kto tam siedzi ...
- Słonecznik1
- bywalec
pomyliło mi się , opozycją pis teraz opozycja . Nie kocham pis ale widzę różnicę dużą