Digital pisze: ↑wt sie 22, 2023 9:48 pm
Piszesz jakbyś cokolwiek o mnie wiedział A nawet jakbyś wiedział, to przecież ledwo co wysłowić się potrafisz i co najwyżej zabulgotał byś ze wściekłości Nadal niestety jak widać pozostajesz forumowym kudłatym czupiradłem ze strychu czy tam z piwnicy, nie pamiętam gdzie pisałeś że mieszkasz, czy w jakiej szopie może, straszącym ludzi sądami gdy mówią ci bolesną prawdę prosto w oczy
Dlatego pomyśl może jednak najpierw nad zapracowaniem sobie statusu zaufanego, zdobądź dostęp do prywatnych wątków, wysil się trochę, a nie tylko trolluj. Zaprezentuj się tam, napisz parę szczerych słów o sobie, poczytaj o innych, a dopiero potem pisz i oceniaj kogokolwiek, ok? Bo jak na razie to gówno wiesz i tylko się tu ośmieszasz.
Jesteś generalnie nikim, chcesz abym starał sie o jakieś rangi, jakieś normy. Po co ? Zeby ktoś mnie mógł kontrolować ze dostane, albo nie ? Jesteś, byłeś i będziesz pszydupas.
Piszesz o rzeczach o których nie ma pojecia, o tym co ja, napisałem ze samego tytułu ze czlowiek, coś sie nalezy. A kompletnie tego w życiu pewnie, a na pewno na forum nie rozumiesz, bo gnoisz ludzi !!! SAM NIE JESTEŚ O 1 GRAM LEPSZY OD CATASTROFIKA, I OK. TYLKO PO CO GRASZ KOGOŚ INNEGO, ZNACZNIE LEPSZEGO, NA JAMIMŚ POZIOMIE. SKORO MASZ TO SAMO OD ZAWSZE KIEDY TU JESTEM, TO SAMO GÓWNO W GŁOWIE ???
Piękne frazesy, okraszeone życiowym oglądem gówna z kibla. To jesteś cały Ty Digital. I nie pierdolotto ześ jakiś stary. Bo to co ty masz w główce, to starsi ludzie nawet nie wiedzą,ze można coś takiego prezentować, co ty !!!!