Zażalenia na pycioslawę

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Re: Zażalenia na pycioslawę

Post autor: przegłosowany »

podniebnyromantyk pisze: sob sie 12, 2023 7:39 pm
pycioslawa pisze: sob sie 12, 2023 7:26 pm Mi akurat wszystko jedno, czy nazywacie mnie świnią czy nie, już się niejednego tutaj nasłuchałam. Wiesz, prośba jest jak najbardziej ok, ale uzasadnienie kontrowersyjne dość.
Poprostu mam proste wzorce moralności i często stosuje w życiu zasadę wzajemności.

Zaznaczę że szczególnie uważam że należy się szacunek moderacji za Waszą bardzo trudną tutaj pracę. Oczywiście nie będę nazywać świniami nikogo, swoim postem jedynie podkreślam że nazywanie forumowiczów przez moderatora szczurkami jest większym nietaktem od nazwania moderacji przez zwykłego forumowicza - świnkami

Przecież "szczurki" były urocze...
gówno w proszku na kijoszku
Galnin
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Galnin »

rozszczepionyumysl pisze: czw sie 17, 2023 6:44 pm Nadal tu jest syf, syf był, syf jest i syf będzie.
W myśl RODO powinienem mieć prawo usunąć konto, jeżeli nie dacie takiej możliwości to zainteresuję wyższe organy państwowe.
Tylko jeżeli podałeś dane chronione, na przykład imię i nazwisko w adresie mailowym. Nie masz szans na skasowanie konta. Zbyszek to działacz pisu. Nawet gdyby cię zgwałcił włos mu z głowy nie spadnie. Lepszy sort. Nie karmcie tego trolla katastrofy i przenieście się gdzie indziej. Ja przeniosłem się na https://twojapsychiatria.pl/

Eden nie jest idealnym administratorem, ale nie ma tak takiego chlewu jak tu i forum działa.
Awatar użytkownika
karuna
zaufany użytkownik
Status: करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: karuna »

przegłosowany pisze: sob sie 19, 2023 5:33 pm
pycioslawa pisze: sob sie 12, 2023 7:26 pm Mi akurat wszystko jedno, czy nazywacie mnie świnią czy nie, już się niejednego tutaj nasłuchałam. Wiesz, prośba jest jak najbardziej ok, ale uzasadnienie kontrowersyjne dość.
Poprostu mam proste wzorce moralności i często stosuje w życiu zasadę wzajemności.

Zaznaczę że szczególnie uważam że należy się szacunek moderacji za Waszą bardzo trudną tutaj pracę. Oczywiście nie będę nazywać świniami nikogo, swoim postem jedynie podkreślam że nazywanie forumowiczów przez moderatora szczurkami jest większym nietaktem od nazwania moderacji przez zwykłego forumowicza - świnkami

Dokładnie, szczurki spoko są.
rozszczepionyumysl pisze: czw sie 17, 2023 6:44 pm Nadal tu jest syf, syf był, syf jest i syf będzie.
W myśl RODO powinienem mieć prawo usunąć konto, jeżeli nie dacie takiej możliwości to zainteresuję wyższe organy państwowe.
Brednie takie.
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

chcialbym napisac dlugie rzetelne zazalenie,ale nie umiem pisac podań.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Post autor: Digital »

Catastrophique pisze: pn sie 14, 2023 5:04 pm No to przytocz Zbyszkowi "prawdę", prosze bardzo.
Gdybys mogl cos zdziałać w tym temacie i byla to prawda dawno juz bym dostal bana.
To ja tu jestem najczęściej wyzywany i traktowany bardzo obcesowo, ale lata mi to, bo wiem co jest tego powodem - pisanie niewygodnej prawdy i życie, którego każdy mi tutaj zazdrości. Ty najmocniej, bo całe przerabales na chorowanie. To jedyny powód pisania tych ciezkich bzdur na mnie i wiesz dobrze, ze ja to wiem. Jakiekolwiek bzdury, zaprzeczanie i odwracanie kota ogonem dalej będziesz wymyślał.
Co do urągania osobom chorym - najbardziej robicie to sami prowadząc bierne i zachowawcze zycie, zrzucając odpowiedzialność na leki, lekarzy etc. A zegar tyka, zwłaszcza Tobie, Digital. Jakbyś nie wiedział, czyz nie? ;)
Nikomu niczego nie zazdroszczę, jestem na to już zbyt stary, a już na pewno nie takiemu ślepemu pyszałkowi. Nikt tu niczego tobie nie zazdrości uwierz w to wreszcie i będzie ci łatwiej żyć :D

To że czasami jesteś wyzywany, to tylko sam sobie na to zapracowałeś. Ubliżasz ludziom, oceniasz i krytykujesz, jesteś wyjątkowo toksyczny, nie ma więc co się dziwić że czasami ktoś odpisze ci w złym tonie.

Niczego adminowi nie przytoczę, nie dlatego że bym nie mógł, tylko dlatego że nigdy nie byłem kapusiem i swoje sprawy zawsze załatwiam sam.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Digital pisze: wt sie 22, 2023 6:20 pm dlatego że nigdy nie byłem kapusiem i swoje sprawy zawsze załatwiam sam.
Dlatego jesteś niewyleczonym schizofrenikiem bez reemisji. Choć jak cie znam po postach, zgrywasz takiego, a ze wszystkim latasz od annasza do kajfasza :D LIżąc dupy komu tylko możesz, a kto ma na coś wpływ.
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Post autor: mateus »

przegłosowany pisze: sob sie 19, 2023 5:33 pm

Przcież prez patolgie od dziecka SZCZURKI BRYDALU ZŁOŚNICO ma się zniszczone życie?
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: wt sie 22, 2023 6:36 pm Dlatego jesteś niewyleczonym schizofrenikiem bez reemisji. Choć jak cie znam po postach, zgrywasz takiego, a ze wszystkim latasz od annasza do kajfasza :D LIżąc dupy komu tylko możesz, a kto ma na coś wpływ.
Piszesz jakbyś cokolwiek o mnie wiedział :lol: A nawet jakbyś wiedział, to przecież ledwo co wysłowić się potrafisz i co najwyżej zabulgotał byś ze wściekłości :lol: Nadal niestety jak widać pozostajesz forumowym kudłatym czupiradłem ze strychu czy tam z piwnicy, nie pamiętam gdzie pisałeś że mieszkasz, czy w jakiej szopie może, straszącym ludzi sądami gdy mówią ci bolesną prawdę prosto w oczy :lol:

Dlatego pomyśl może jednak najpierw nad zapracowaniem sobie statusu zaufanego, zdobądź dostęp do prywatnych wątków, wysil się trochę, a nie tylko trolluj. Zaprezentuj się tam, napisz parę szczerych słów o sobie, poczytaj o innych, a dopiero potem pisz i oceniaj kogokolwiek, ok? Bo jak na razie to gówno wiesz i tylko się tu ośmieszasz.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Digital pisze: wt sie 22, 2023 9:48 pm Piszesz jakbyś cokolwiek o mnie wiedział A nawet jakbyś wiedział, to przecież ledwo co wysłowić się potrafisz i co najwyżej zabulgotał byś ze wściekłości Nadal niestety jak widać pozostajesz forumowym kudłatym czupiradłem ze strychu czy tam z piwnicy, nie pamiętam gdzie pisałeś że mieszkasz, czy w jakiej szopie może, straszącym ludzi sądami gdy mówią ci bolesną prawdę prosto w oczy

Dlatego pomyśl może jednak najpierw nad zapracowaniem sobie statusu zaufanego, zdobądź dostęp do prywatnych wątków, wysil się trochę, a nie tylko trolluj. Zaprezentuj się tam, napisz parę szczerych słów o sobie, poczytaj o innych, a dopiero potem pisz i oceniaj kogokolwiek, ok? Bo jak na razie to gówno wiesz i tylko się tu ośmieszasz.
Jesteś generalnie nikim, chcesz abym starał sie o jakieś rangi, jakieś normy. Po co ? Zeby ktoś mnie mógł kontrolować ze dostane, albo nie ? Jesteś, byłeś i będziesz pszydupas.
Piszesz o rzeczach o których nie ma pojecia, o tym co ja, napisałem ze samego tytułu ze czlowiek, coś sie nalezy. A kompletnie tego w życiu pewnie, a na pewno na forum nie rozumiesz, bo gnoisz ludzi !!! SAM NIE JESTEŚ O 1 GRAM LEPSZY OD CATASTROFIKA, I OK. TYLKO PO CO GRASZ KOGOŚ INNEGO, ZNACZNIE LEPSZEGO, NA JAMIMŚ POZIOMIE. SKORO MASZ TO SAMO OD ZAWSZE KIEDY TU JESTEM, TO SAMO GÓWNO W GŁOWIE ???
Piękne frazesy, okraszeone życiowym oglądem gówna z kibla. To jesteś cały Ty Digital. I nie pierdolotto ześ jakiś stary. Bo to co ty masz w główce, to starsi ludzie nawet nie wiedzą,ze można coś takiego prezentować, co ty !!!!
Ostatnio zmieniony wt sie 22, 2023 10:27 pm przez FreshEscape, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Niech ktos zamknie ich sale albo wezwie pielęgniarzy.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

FreshEscape pisze: wt sie 22, 2023 10:25 pm TYLKO PO CO GRASZ KOGOŚ INNEGO, ZNACZNIE LEPSZEGO, NA JAMIMŚ POZIOMIE. SKORO MASZ TO SAMO OD ZAWSZE KIEDY TU JESTEM, TO SAMO GÓWNO W GŁOWIE ???
Piękne frazesy, okraszeone życiowym oglądem gówna z kibla. To jesteś cały Ty Digital. I nie pierdolotto ześ jakiś stary. Bo to co ty masz w główce, to starsi ludzie nawet nie wiedzą,ze można coś takiego prezentować, co ty !!!!
Odmłodziłeś mnie tu widzę tak to rozumiem, to rzeczywiście bardzo miłe z twojej strony, bardzo budujące, dziękuję, nawet bym się nie spodziewał. Po co miałbym cokolwiek tu udawać, jaki miałbym w tym swój interes? Co chciałem dawno osiągnąłem, reszta mi już dawno lotta :D Zawsze jestem w 102% sobą dlatego że siebie lubię i szanuję w odróżnieniu od ciebie zakuty łebku.

Co do reszty to zbytnio się nadąłeś i zapowietrzyłeś jak widać i powstał z tego jakiś koślawy bełkot którego ni w pięć ni w dziesięć nie rozumiem, a doktoryzować się nad twoimi tępymi wywodami to ja odpadam, nie mam na to czasu. Także pozdrawiam cieplutko i życzę samych dalszych sukcesów na forum :lol: i nie tylko.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Ja wiem ze schizofrenik, za bardzo nic nie kuma, rozumie deske w deske wszystko. Problem z tobą jest taki, ze masz jakieś poglądy i wypowiedzi ze w ogóle super jesteś. A praktyka pokazuje w wypowiedziach, ze tam nie korekt sie spalił. Tylko cała instalacja jest do wymiany.
NIE MASZ SZACUNKU W OGÓLE DO LUDZI, A PISZESZ ZE JAK KTOS JEST CZŁOWIEKIEM TO POWINNIEN TO DOSTAĆ Z TEGO TYLKO TYTUŁU. Jest masa twoich wypowiedzi, zaprzeczających temu, co prezentujesz światopoglądowo, taki pajac bez ideałów. Można by było powiedzieć.
Tylko to jest schizofrenia, ze człowiek nie widzi tej DUALNOSCI W SOBIE, wewnętrznego zaprzeczenia, co myśli, mówi, robi.
Twoje 102 procent bycia sobą, to 102 bycia schizofrenikiem, a nie CIEBIE !
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Hmm no ok, tym razem mnie przekonałeś, może coś w tym być co piszesz. Dobrze, pomyślę nad tym i wyciągnę wnioski.
Jestem pod wrażeniem trafności powyższej wypowiedzi pomimo jej zwięzłości. Ok, może wcale nie jesteś taki głupi jakiego nam tu strugasz?
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

FreshEscape, Twój sposób zwracania się do moderatora jest niedopuszczalny. To nie jest słownictwo na publiczne dyskusje. Jeśli się nie ustatkujesz będziesz tracił powoli prawa dostępu, Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Pycioslawy juz tu nie ma. Nawet ona miala dosyc tutejszego "klimatu".
Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

A ty co adwokat? Myśl raczej czy sam tu jeszcze jesteś i do kiedy.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Następny łazi za mna po calym forum i pisze, ze to ja jestem kłótliwy ;).
Uuu, Digitalus zazdrosny :D.
Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Post autor: pycioslawa »

Jestem, tylko bardzo zajęta ostatnimi czasy. Ranga moderatora zobowiązuje, jednak nie wszystko można, nawet jak się bardzo chce. :angelic-green:
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

to jest psychopatka ja to wyczułem odrazu
Awatar użytkownika
pycioslawa
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Post autor: pycioslawa »

Słonecznik1 pisze: pt sie 25, 2023 10:31 pm to jest psychopatka ja to wyczułem odrazu
❤️
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”