Ban dla Catastrophique- Ankieta

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Czy uważasz że Catastrophique powinien być zbanowany?

Tak
15
71%
Nie
2
10%
Nie wiem.
4
19%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Re: Ban dla Catastrophique- Ankieta

Post autor: Kiciuś_XXL »

Chłopiec Papuśny pisze: wt lut 22, 2022 12:42 am Pewnie znów napisał elaborat do Zbyszka na mój temat jak się na niego uwziąłem, hejtuje i nie daje spokoju.
Elaboraty napisane przez osoby które mają 4 ostrzeżenia i odebrany status zaufanego źle się sprzedawają.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Co to za ciezkie bzdury, ze ja kogokolwiek nekam/nekalem?
Jesli macie dowody - podajcie przykladowe posty (tylko nie wyrwane z kontekstu z jakichs dyskusji) a jesli nie, wypadaloby zamilczec i skonczyc z wymyślaniem historii na moj temat.
Bo gdyby to co piszecie bylo prawda - dawno dostałbym bana, a Zbyszek widocznie sprawdzil rzetelność Waszych bzdurnych, wyssanych z palca xarzutow.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek007 »

Jesteś wyrachowanym psychopata który uświadamia innych w jakim bagnie siedzą.Potrafisz kogoś kto cierpi utwierdzić w tym że jest nikim i postarać się aby jeszcze bardziej cierpiał i był tego świadomy.Niech Cię bronią,niech ci kibicują.Potem niech się nie dziwią że czują się wykluczeni skoro pozwalają takim jak ty budować swoje ego własnym kosztem.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

zdrowy pisze: pn lut 21, 2022 10:30 pm.Jak ktoś nie jest w stanie znieść hejtu w necie, gdzie de facto jest anonimowy
Nik nie jest anonimowy. To złudzenie. Nie dość, że w razie czego policja jest w stanie namierzyć każdy ruch każdej istoty, w razie czego, to przecież po tylu latach ludzie znają każdego delikwenta. Znajomy ma znajomego, który ma znajomego i wszystko jest przejrzyste, tylko za plecami samego zainteresowanego.

Jak ludzie znoszą hejt w sieci? Jak w życiu?
Młodzież bardzo dramatycznie, wystarczy zobaczyć doniesienia medialne.
Na czterdziestoletnich byków takie rzeczy nie mają już wpływu, a w życiu były sprawy z sąsiadami o miedzę, kradzieże,
dobra osobiste czy inne sytuacje trzeźwiące co do istoty bliźniego swego na tej Ziemi.
Nie mamy złudzeń.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Catastrophique
Wiem że przeżywasz całą oferę związaną z Tobą. Niestety fakty są takie że trochę sobie nagrabiłeś i podpadłeś wielu osobom a teraz są tego skutki.

Do tej pory nie dostałeś bana bo moderatorzy nie zabiegali o to.
Bronią Cię forumowicze z dużym stażem i to jest brane pod uwagę.
Ktoś kto zarejestrował swoje konto niezbyt dawno też ma swoje prawa, ale Ciebie też chroni to że jesteś tu od dawna i jesteś częścią tego forum.
Wiele osób chce Twojego odejścia i jeśli wszyscy byliby zgodni musiałbyś wylecieć.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Niezbyt to przeżywam - szczerze mówiąc.
A podpadłem jedynie zawistnym głupkom, co też niespecjalnie mnie obchodzi.

Nadal nie podaliście żadnych dowodów.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

I jeszcze jedno.
Nie wszyscy będą Cię bronić bo nie każdy jest obojętny na krzywdę ludzką.
Nie każdy będzie się przyglądał jak ktoś ,,kopie leżącego,, i kibicował silniejszemu.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Zły Kicius_XXL pisze: wt lut 22, 2022 7:54 am Nie wszyscy będą Cię bronić bo nie każdy jest obojętny na krzywdę ludzką.
Nie każdy będzie się przyglądał jak ktoś ,,kopie leżącego,, i kibicował silniejszemu.
Powtarzam jeszcze raz - prosze o dowody - posty, ze kogos nekalem.
Bez tego to puste slowa, wyssane z palca bzdury na ktore nie bede juz reagowal.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Zły Kicius_XXL pisze: wt lut 22, 2022 7:48 am Do tej pory nie dostałeś bana bo moderatorzy nie zabiegali o to.
Jak to nie? A Ty? A wczesniej Papusny.
Zasypujecie pewnie skrzynke Zbyszka wiadomosciami.
Tylko, ze Zbyszek jest obiektywny i nie daje sie zmanipulowac ani wprowadzic w blad.
Zły Kicius_XXL pisze: wt lut 22, 2022 7:48 amCiebie też chroni to że jesteś tu od dawna i jesteś częścią tego forum
Gdybym naprawde kogos nekal to nie mialoby znaczenia.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

"Co ty możesz wiedzieć o szczęściu" ,"Proszę...powiedzcie mi że on tego nie napisał :/ ",przecież ty nigdy nie byłeś w związku :D" , "i napisał to ktoś kogo rodzice utrzymują" , "jesteście przegrywami" ,"nie dorównujecie mi do pięt osiągnięciami",nolajfy,przegrywy,patologia.Niby nic w tym wielkiego,ale kierujesz tego typu słowa do osób które wiesz że one zabolą,uświadomią ich.Tych co sobie radzą lepiej od ciebie nie tykasz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

To wszystko było obroną przed hejtem, zarzucaniem mi, że jestem bezwartościowy i zmyślam. Mam/mialem prawo do obrony i nie napisalem niczego co nie byloby prawda. Nie pisalem tez tego po to aby kogokolwiek zranic, nie wspominajac, ze sam bylem atakowany glownie w tym celu. Jak prawda w oczy kole to juz nie jest moja wina, a nie widze powodu zeby tej prawdy nie pisac.
NIestety - dla Was - nie dalem sie hejtowi i to jest powodem tych wszystkich atakow i checi zbanowania mnie. Mysleliscie, ze sie zdoluje, poddam, ze bede sie martwil Waszymi atakami - nic z tych rzeczy jak widac i to tez Was mocno wkurza. Nie wytrzymujecie tez, ze ktos ma zycie lepsze i ciekawsze od Was.
Nie daje sie hejtowi i potrafie Wam utrzec nosa - taka jest prawda.
Tutaj nie ma osob, ktore sobie radza lepiej ode mnie.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Catastrophique pisze: wt lut 22, 2022 8:16 am To wszystko było obroną przed hejtem, zarzucaniem mi, że jestem bezwartościowy i zmyślam. Mam/mialem prawo do obrony i nie napisalem niczego co nie byloby prawda. Nie pisalem tez tego po to aby kogokolwiek zranic, nie wspominajac, ze sam bylem atakowany glownie w tym celu. Jak prawda w oczy kole to juz nie jest moja wina, a nie widze powodu zeby tej prawdy nie pisac.
NIestety - dla Was - nie dalem sie hejtowi i to jest powodem tych wszystkich atakow i checi zbanowania mnie. Mysleliscie, ze sie zdoluje, poddam, ze bede sie martwil Waszymi atakami - nic z tych rzeczy jak widac i to tez Was mocno wkurza. Nie wytrzymujecie tez, ze ktos ma zycie lepsze i ciekawsze od Was.
Nie daje sie hejtowi i potrafie Wam utrzec nosa - taka jest prawda.
Tutaj nie ma osob, ktore sobie radza lepiej ode mnie.
Już po prostu zmyślasz. Ktoś kto pisał o swoich doświadczeniach, tak ich nazywałeś. Zero pokory.
Janusz, odejdź z forum sam i zachowaj twarz. Zrób coś z sobą i możesz wracać.
Ostatnio zmieniony wt lut 22, 2022 8:26 am przez Chłopiec Papuśny, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Nikomu nie utarles nosa.Była nadzieja że ktoś kto taki jak ty zniknie z forum i przestanie dołować słabszych.Jak się nie udało,trudno - dalej będziesz to robił i przykro będzie na to patrzeć.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Chłopiec Papuśny pisze: wt lut 22, 2022 8:25 amKtoś kto pisał o swoich doświadczeniach, tak ich nazywałeś
Bzdura. Dowody na to prosze.
Chłopiec Papuśny pisze: wt lut 22, 2022 8:25 am Zero pokory.
Przytakiwanie/przejmowanie sie hejtem i probami umniejszania nie maja nic wspolnego z byciem pokornym. Znam swoja wartosc i nie dam sie sprowadzac na dol.

Tyle ode mnie tutaj.
Jak pisalem - nic nie zdzialacie.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Catastrophique pisze: wt lut 22, 2022 8:16 am Tutaj nie ma osob, ktore sobie radza lepiej ode mnie.
Jesteś w remisji dopiero od półtora roku - ja od 20 lat.Zachwycasz się tym,że potrafisz rozmawiać z ludźmi,nie boisz się dziewczyn i jesteś coraz śmielszy - ja nie mam z tym problemu od 20 lat (i nie widzę w tym nic wyjątkowego - jak każdy zdrowy).Miałeś długi i pewnie nadal masz.Sprzedałeś mieszkanie i obecnie jesteś zmuszony wynajmować pokoik.Jesteś golodupcem a twoje działalności jak sam pisałeś są coraz mniej opłacalne.Ja mam swoje mieszkanie i poduszkę finansowa za którą mógłbym kupić drugie.Nie masz nic co by robiło na mnie wrażenie.Ja mam przyjaciół,ludzie mnie lubią w realu a co o tobie myślą widać na forum.Nie mam potrzeby udowadniania innym czego to ja nie osiągnąłem - tak robią tylko ludzie zakompleksieni.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

No i nie mam hejterów
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Catastrophique pisze: wt lut 22, 2022 8:30 am
Chłopiec Papuśny pisze: wt lut 22, 2022 8:25 amKtoś kto pisał o swoich doświadczeniach, tak ich nazywałeś
Bzdura. Dowody na to prosze.
Chłopiec Papuśny pisze: wt lut 22, 2022 8:25 am Zero pokory.
Przytakiwanie/przejmowanie sie hejtem i probami umniejszania nie maja nic wspolnego z byciem pokornym. Znam swoja wartosc i nie dam sie sprowadzac na dol.

Tyle ode mnie tutaj.
Jak pisalem - nic nie zdzialacie.
Jak ostatnio Cezary, pisał o swoich doświadczeniach zacząłeś go kopać.
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Piotrek007 pisze: wt lut 22, 2022 8:08 am nolajfy,przegrywy,patologia
I żeby to jeszcze była prawda w 100%, a to po prostu umniejszanie, lekceważenie i pogarda.
Każdy ma swoje życie, w którym jest pełno szczęścia, problemów, nadziei i wszystkiego co go prowadzi do celu.
Nie widzę jednak sensu wyprowadzania Catastrophique z błędu, bo zaperzy się jeszcze bardziej i będzie walczył do upadłego.
On w ten sposób po prostu rywalizuje ze wszystkimi, bo wie, że sam musi przeżyć i pływać w tłumie, żeby utrzymać się na powierzchni. Kto oszołomił rywala, oszukał wroga, ten już wygrał, choćby był słabszy i bez szans.
Niech robi to jednak w realnym życiu, w naturalnym środowisku, wśród zdrowych. Forum służy bardziej wymianie myśli, przeżyć, informacji, a nie konkurowaniu osobników.
Takie manipulacje z czyjejś strony mogą ludzi zniechęcać, podcinać skrzydła, hamować w rozwoju, jeżeli ktoś weźmie to poważnie lub jest właśnie w fazie choroby czy w depresji.
Pozwolę sobie na przytoczenie przykrego przykładu.
Była znana sprawa fizyka Stefana Boltzmanna, który prawdopodobnie cierpiał na chorobę dwubiegunową.
Jego odkrycia były lekceważone przez środowisko uczonych z zupełnie niefizycznych i niemerytorycznych powodów. Okazały się jednak prawdziwe i jest kinetyczna teoria gazów i II zasada termodynamiki.
Niestety popełnił samobójstwo i zostawił żonę i dzieci.
Czy z powodu choroby czy z powodu zbyt poważnego wzięcia tego do siebie, czy z powodu jakichś innych problemów osobistych tego dokładnie nie wiadomo.
Wiadomo, że czasem ludzie biorą wszystko zbyt poważnie i do siebie nie zdając sobie sprawy z praw złośliwości istot stadnych gatunku homo sapiens i bezosobowych odwiecznych praw konkurencji między osobnikami w ekosystemie.

Niech Catastrophique zacznie pisać wartościowe posty zamiast ćwiczyć zapamiętale na każdym płytkie riposty, ganiając na przełaj przez forum i mniej skupi się na sobie.
Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Tylko niech ma świadomość że jak powinien mu się noga to nikt nie będzie chciał mu pomóc i jeszcze będzie czuł satysfakcję z tego powodu.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Awatar użytkownika
Józef80
zaufany użytkownik

Post autor: Józef80 »

Catastrophique pisze: wt lut 22, 2022 7:54 am Niezbyt to przeżywam - szczerze mówiąc.
A podpadłem jedynie zawistnym głupkom, co też niespecjalnie mnie obchodzi.
Mi podpadłes bo kosztem forumowiczów karmisz się ich krzywdą. Nie masz ani trochę empatii i jesteś bardzo okrutny. Do tego cały czas manipuluje z i kłamiesz, zamieniasz rzeczywistość po swojej myśli i dla tego nie chcę więcej Twojej obecności na forum.

Zwyczajnie mnie to krzywdzi, choć nigdy mnie nie atakowales bo nie masz jak. Ale bardzo mnie boli jak traktujesz ludzi.

To ja zaprosiłem Cezarego po tym jak z Twojej prowakacji i ataku na Cezarego On odszedł. Zaraz potem oskarzałes Go o kłamstwa jak wrócił. To bardzo przykre że musiałem pisać do Zbyszka o interwencje i z tego powodu straciłeś zaufany.

Teraz za grosz nie masz skruchy. Nic nie czujesz się winny i nikogo nie przeprosiłes.

Jestem za całkowitym zbanowaniem Cię.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.

(Wisława Szymborska)
Zablokowany

Wróć do „o tym forum”