Pisales o tym juz, i to calkiem sporo

No, ale ten temat juz przerabialismy kilka razy

Moderator: moderatorzy
Nie. Odpowiedziałem Ci w tym samym stylu. Wystarczy zadufałemu w sobie pajacowi pokazać lustro.
Bardzo dobrze się czuję, lepiej niż Ty, nawet wiem o ile, robię dużo więcej i bardziej wartościowych rzeczy i w ogóle obiektywnie i subiektywnie zostawiłem Cię daleko w tyle.Catastrophique pisze: ↑śr cze 30, 2021 8:10 am Natomiast wystarczy porownac nasze zycia, to co robimy na co dzien i jak sie z tym czujemy.
Baju baju bedziesz w raju
Może wkroczy moderacja i zrobi z tobą Katastrofa w końcu porządek.Catastrophique pisze: ↑śr cze 30, 2021 9:32 pmBaju baju bedziesz w raju.
Do tego masz spore kompleksy.
Są metody na takich szczeniaków jak ty, żeby nimi zarządzać.Catastrophique pisze: ↑śr cze 30, 2021 9:30 pm Ekspert od metod zarzadzania, ktory sam ze soba sobie ledwo radzi xD.
Wybacz, Cezary, nie mam czasu i checi na przepastne dyskusje z Toba. Pisanie rozwleklych elaboratow na forum to Twoja dzialka.
Jeszcze nie padnij na zawał ze swojego wgryzania się we własny ogon. Prędzej padnie niż zrozumie, że wyważa otwarte drzwi.Catastrophique pisze: ↑czw lip 01, 2021 8:36 am Na takich jak Ty również. Robi to personel w DPSach :/.