Niech Maksi wróci :)
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: Niech Maksi wróci :)
Szkoda, ze lekarze tak naprawde nie moga nikogo zmusic do brania lekow. Pewnie nie tylko to forum by "znormalnialo".
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Jaka cisza i spokój bez Maksi...
---
Zauważcie, że nigdy nie hejtowłem osób piszących w zgodzie, gorzej z osobami kłótliwymi, spamujacymi, flodującymi, nieprzyjemnymi dla mnie i otoczenia.
Jak ktoś pisze z sensem lub nawet bez niego jest ok.
Trickster i Katastrofik nic do was nie mam tak osobiście, zależy mi na funkcjonowaniu tego forum w zgodzie a nie w przepychankach personalnych.
Forum jest dobrem wspólnym a nie osobistym poligonem hejtowania poglądów niezgodnych z tak zwanym "zdrowym" społeczeństwem.
---
Katastrofik jak możesz przeczytać powyżej na stawianie każdemu diagnozy jest paragraf.
---
Zauważcie, że nigdy nie hejtowłem osób piszących w zgodzie, gorzej z osobami kłótliwymi, spamujacymi, flodującymi, nieprzyjemnymi dla mnie i otoczenia.
Trickster i Katastrofik nic do was nie mam tak osobiście, zależy mi na funkcjonowaniu tego forum w zgodzie a nie w przepychankach personalnych.
Forum jest dobrem wspólnym a nie osobistym poligonem hejtowania poglądów niezgodnych z tak zwanym "zdrowym" społeczeństwem.
---
Katastrofik jak możesz przeczytać powyżej na stawianie każdemu diagnozy jest paragraf.
E ?= m + (*c²)
- Catastrophique
- bywalec
Co Ty nie powiesz? Komu ja niby stawiam diagnoze?Xiantotikui pisze: ↑sob paź 24, 2020 10:12 am Katastrofik jak możesz przeczytać powyżej na stawianie każdemu diagnozy jest paragraf.
Wezwij policje na forum

Tik tak tik tak

Ta jasneXiantotikui pisze: ↑sob paź 24, 2020 10:12 am Zauważcie, że nigdy nie hejtowłem osób piszących w zgodzie, gorzej z osobami kłótliwymi, spamujacymi, flodującymi, nieprzyjemnymi dla mnie i otoczenia.

tak jak mówiłem szkoda gadać.... Idę do znajomej na kawę

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Czym innym jest zachęcanie kogoś do zaleceń lekarza a czym innym diagnozowanie go na zasadach ciężko chory czy mniej chory.
---
Prawo jest dobrem wspólnym narodu i wyznacznikiem moralności, smutne że aż potrzebujesz policji do jego respektowania.
---
Prawo jest dobrem wspólnym narodu i wyznacznikiem moralności, smutne że aż potrzebujesz policji do jego respektowania.
E ?= m + (*c²)
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Przecież sprawa już się wyjaśniła.
A tak poza tym wątek dotyczy Maksymiliany czy Xiantotikui?
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Dotyczy też Maksi.Xiantotikui pisze: ↑sob paź 24, 2020 10:12 am Zauważcie, że nigdy nie hejtowłem osób piszących w zgodzie, gorzej z osobami kłótliwymi, spamujacymi, flodującymi, nieprzyjemnymi dla mnie i otoczenia.
E ?= m + (*c²)
- Catastrophique
- bywalec
Nazywam rzeczy po imieniu, a z ta policja to byla dosyc mocna ironiaXiantotikui pisze: ↑sob paź 24, 2020 12:44 pm Czym innym jest zachęcanie kogoś do zaleceń lekarza a czym innym diagnozowanie go na zasadach ciężko chory czy mniej chory.
---

Ludzie maja tez prawo do myslenia, niestety, nie kazdy z niego korzysta

Tik tak tik tak

Oceniasz wszystko i wszystkich, ocenianie nie jest postawą asertywną.
E ?= m + (*c²)
- Catastrophique
- bywalec
Malo mnie obchodzi co nią jest. Nie oceniam, tylko opisuje, wyrazam wlasna opinie i rowniez nie na temat wszystkich.
Ty probujesz mnie oceniac teraz, jak zwykle w swoj koslawy, oderwany od rzeczywistosci sposob.
Ty probujesz mnie oceniac teraz, jak zwykle w swoj koslawy, oderwany od rzeczywistosci sposob.
Tik tak tik tak

Seriopycioslawa pisze: ↑sob paź 24, 2020 12:46 pmPrzecież sprawa już się wyjaśniła.
A tak poza tym wątek dotyczy Maksymiliany czy Xiantotikui?

Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Moja rzeczywistość jest lepsza od twojej.Catastrophique pisze: ↑sob paź 24, 2020 3:39 pm Malo mnie obchodzi co nią jest. Nie oceniam, tylko opisuje, wyrazam wlasna opinie i rowniez nie na temat wszystkich.

E ?= m + (*c²)
- Catastrophique
- bywalec
Skad Ty mozesz znac moja rzeczywistosc?Xiantotikui pisze: ↑sob paź 24, 2020 4:28 pmMoja rzeczywistość jest lepsza od twojej.Catastrophique pisze: ↑sob paź 24, 2020 3:39 pm Malo mnie obchodzi co nią jest. Nie oceniam, tylko opisuje, wyrazam wlasna opinie i rowniez nie na temat wszystkich.
Ty probujesz mnie oceniac teraz, jak zwykle w swoj koslawy, oderwany od rzeczywistosci sposob.![]()
Jednak patrzac na to co piszesz, na pewno nie chciałbym byc w Twojej.
Tik tak tik tak

Wątek ma charakter sentymantalno-wspominkowy pamięci o dobrych czasach dla trollingu wątków, ja wyraziłem swoją opinię i ok, Maksi dobrze jakby nie wróciła ponieważ ignorowała offtopujących użytkowników, ilekroć wchodzę z nimi w dyskusję to temat zbacza z głównego toru czyli Maksi wróć i zaczynają się przepychanki personalne.
E ?= m + (*c²)
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Jak przepychanki personalne się nie skończą to zaczną trafiać do kosza.
Trickster swoją drogą, nie mam czasu na takie głupoty.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
To mój wątek, więc chyba mogę pisać co mi się podobapycioslawa pisze: ↑sob paź 24, 2020 5:56 pm Jak przepychanki personalne się nie skończą to zaczną trafiać do kosza.

napisałem w 1 poście

- Catastrophique
- bywalec
Tak, Maksi skutecznie "eliminowala" osoby, ktore sobie na to zasluzyly.
Chciala tez zrobic cos wiecej dla forum.
Brakuje jej, ale zasluzyliscie sobie na to.
To bardzo wartosciowa dziewczyna, ktora radzi sobie w zyciu lepiej od zdecydowanej wiekszosci z Was, pomimo choroby.
Po co ma przebywac tutaj? W miejscu gdzie prawie nikt jej nie docenial i nawet teraz, kiedy nie moze sie obronic z Waszych pomowien, dalej ja obmawiacie.
Dno.
Ty, Xantuś i Twoja kochanica nigdy nie bedziecie miec jej klasy.
Chciala tez zrobic cos wiecej dla forum.
Brakuje jej, ale zasluzyliscie sobie na to.
To bardzo wartosciowa dziewczyna, ktora radzi sobie w zyciu lepiej od zdecydowanej wiekszosci z Was, pomimo choroby.
Po co ma przebywac tutaj? W miejscu gdzie prawie nikt jej nie docenial i nawet teraz, kiedy nie moze sie obronic z Waszych pomowien, dalej ja obmawiacie.
Dno.
Ty, Xantuś i Twoja kochanica nigdy nie bedziecie miec jej klasy.
Tik tak tik tak