wyleczyłam się
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: wyleczyłam się
Zdechła mi Molinezja Ostrousta (samiec).. Tak mi źle, że wlałem tą nie zdemoralizowaną wodę do akwarium. Myślałem, że jak dołożę, świeżego zeolitu, to bardziej przefiltruje wodę, niestety ceramiczna czaszka #tłuszcz
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: Pracujacy
Hej u mnie zaczęło się od tego że myślałam że ludzie mnie obserwują dostałam tak silnej psychozy że bałam się wyjsc z domu lęk mnie paraliżował.W szpitalu spędziłam nie całe dwa miesiące i pół roku przyjmowałam ranofren chodziłam na terapię 3 tyg gdzie nauczyłam się kontrolować umysł i lek.Obecnie nie biorę leków i odpukac wszystko wróciło do normy .Większość tych leków samych w sobie powodują lęk, noi przytyłam 10 kg w niecały rok.Alw powiem że dużo pracy trzeba włożyć aby wyjść z powrót z choroby .
Gratulacje
- Trener
- bywalec
- Status: F41.2
Mateusz B. to mój znajomy, a kumpel mojego kuzyna.
Ja wyszedłem z hebefrenii na dobre. Miałem kilka psychoz. Nauka jest zacofana w tych czasach .
Ja wyszedłem z hebefrenii na dobre. Miałem kilka psychoz. Nauka jest zacofana w tych czasach .
Tego basenu to ci wybaczył. Żeby przebaczyć sobie i przejść na jasną strone mocy.
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.
Każdy leczący się jest zdrowy.
A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
- Trener
- bywalec
- Status: F41.2
Widzę że większość samych wQr***nych. Polecam system "The Work" Katie B. dla takich PACJENTÓW (!)
(a ode mnie wara . . .) .
- Kiciuś_XXL
- moderator
ostatnio byłem ciężko chory psychicznie w 2005 roku
Potem to remisja, leki, lekarze, kontrola
Udawanie choroby, obserwowanie reakcji innych, prowokacja, sprawdzanie psychiki u innych do granic wytrzymałości
miłego dnia
Potem to remisja, leki, lekarze, kontrola
Udawanie choroby, obserwowanie reakcji innych, prowokacja, sprawdzanie psychiki u innych do granic wytrzymałości
miłego dnia

Andrzej ty masz ostre psychozy nie jesteś zdrowy
- Kiciuś_XXL
- moderator
- Kiciuś_XXL
- moderator
Może cie mi wierzyć albo i nie ale wszystko co robie jest wcześniej zaplanowane i przemyślane. Owszem wyrażam się gdzieniegdzie po internetach bardzo wulgarnie ale to jest wyzwolenie artystyczne bez trzymanki. A tu jakby nigdy nic mam dzieciaki pod opieką i przyjeżdza policja do domu i pisze w protokole że wszystko ok i idze dalej do powiatowej,
Psychiatra mi wypisuje f20, ale bez objawów z wyjątkiem ukrywam urojenia wielkościowe.
Psychiatra mi wypisuje f20, ale bez objawów z wyjątkiem ukrywam urojenia wielkościowe.
Poczekaj aż urojenia ksobne cię dopadną tak jak katastrofę - wtedy nie będzie ci tak wesołoKiciuś_XXL pisze: ↑ndz lis 20, 2022 2:04 pm Może cie mi wierzyć albo i nie ale wszystko co robie jest wcześniej zaplanowane i przemyślane. Owszem wyrażam się gdzieniegdzie po internetach bardzo wulgarnie ale to jest wyzwolenie artystyczne bez trzymanki. A tu jakby nigdy nic mam dzieciaki pod opieką i przyjeżdza policja do domu i pisze w protokole że wszystko ok i idze dalej do powiatowej,
- Słonecznik1
- bywalec
kiciuś nie wiem czy ty sponsorowałeś forum możliwe że się zrzucałeś a czy to forum musi umrzeć? jak ktoś chce w Warszawie z forum to można umówić się na bieganie wspólne .
- Kiciuś_XXL
- moderator
Zawsze możesz wbijać na moje forum, jakby coSłonecznik1 pisze: ↑ndz lis 20, 2022 6:54 pm kiciuś nie wiem czy ty sponsorowałeś forum możliwe że się zrzucałeś a czy to forum musi umrzeć? jak ktoś chce w Warszawie z forum to można umówić się na bieganie wspólne .
Twoje forum jest nudne nie ma tam żadnych żarliwych dyskusji i sprzeczek nie ma z czego się pośmiać nie ma nawet antypsychiatrii
- Kiciuś_XXL
- moderator
Szkoda że nie znajdujesz na nim nic ciekawego
Ciebie po prostu interesuje inny poziom kultury

Ciebie po prostu interesuje inny poziom kultury

A co się stało z antypsychiatrią? Boisz się jej?
- Kiciuś_XXL
- moderator
nie było zainteresowanych a jedna osoba chciała tam pisać tylko, że zażyczyła sobie dużo pieniędzy, dwukrotność podstawowej renty
No tak ale byłby piękny dział a nie samo pitu pituKiciuś_XXL pisze: ↑pn lis 21, 2022 12:22 pm nie było zainteresowanych a jedna osoba chciała tam pisać tylko, że zażyczyła sobie dużo pieniędzy, dwukrotność podstawowej renty
Z tego co zrozumiałem to jedyne forum gdxie moge pisać że wymśliłem telefon radio tv internet i niktorzy nie wsymieja. Bo sami odkrywali nauke.
Ci starsi znszyczyli swiat na mocy naszych odkryć.
Ostatnio odkryłem obleton
Ocybylator
Anihilator
Mem nauczania
Wzor na optTMalizacje
TElefoon prz3z platy czolowe
Itd
Myślicie że skończe w dps?
Dps to hotel.
Ci starsi znszyczyli swiat na mocy naszych odkryć.
Ostatnio odkryłem obleton
Ocybylator
Anihilator
Mem nauczania
Wzor na optTMalizacje
TElefoon prz3z platy czolowe
Itd
Myślicie że skończe w dps?
Dps to hotel.
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.
Czy jeżeli po psychoterapii i z przyjmowaniem leków, jestem lepszą osobą niż przed chorobą, można nazwać wyzdrowieniem?
Mam taką moralną zagwozdkę, bo ogólnie to na olanzapinie czuje się zajefajnie, lepiej jak bez leku kiedyś. Stałem się kontaktowy, wesoły, mam więcej znajomych, świetną pracę, wspaniałą żonę i dwójkę synów. Mam świadomość, że jestem na leku i to nie jest moja natura ale chyba to jest moje przeznaczenie bo jestem szczęśliwym facetem. Co wy myślicie?
Mam taką moralną zagwozdkę, bo ogólnie to na olanzapinie czuje się zajefajnie, lepiej jak bez leku kiedyś. Stałem się kontaktowy, wesoły, mam więcej znajomych, świetną pracę, wspaniałą żonę i dwójkę synów. Mam świadomość, że jestem na leku i to nie jest moja natura ale chyba to jest moje przeznaczenie bo jestem szczęśliwym facetem. Co wy myślicie?