Po jakim czasie mieliście psychozę od odstawienia leków?
Moderator: moderatorzy
Re: Po jakim czasie mieliście psychozę od odstawienia leków?
Niestety alkohol to nie ratunek, to bardzo silny depresant więc nawet gdy chwilowo poprawia humor potem jest znacznie gorzej niż było, odziera człowieka z godności rozumu i szczęśliwości. Poza tym człowiek nie może za siebie odpowiadać, staje się tępy i agresywny. Nie polecam tej trucizny nikomu.
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie drutaBright Angel pisze: ↑czw maja 21, 2020 3:51 pm Po jakim czasie mieliście psychozę od odstawienia leków?
U mnie to wyglądało tak:
Po pierwszej psychozie po kilku miesiącach nastąpiła druga psychoza od odstawienia leków.
Po drugiej psychozie kilka tygodni od odstawienia leków do psychozy.
Po trzeciej większej psychozie to już dni do psychozy.
Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta
Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta
Mój gey 100%
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
- Trener
- bywalec
- Status: F41.2
nigdy. tylko smutek.Bright Angel pisze: ↑czw maja 21, 2020 3:51 pm Po jakim czasie mieliście psychozę od odstawienia leków?
U mnie to wyglądało tak:
Po pierwszej psychozie po kilku miesiącach nastąpiła druga psychoza od odstawienia leków.
Po drugiej psychozie kilka tygodni od odstawienia leków do psychozy.
Po trzeciej większej psychozie to już dni do psychozy.
Staram się nie odstawiać leków, w przeszłości mi się zdarzyło 3 razy i zawsze kończyło się dość szybkim nawrotem, również próby kombinacji w lekach typu samodzielne bez konsultacji z lekarzem zmniejszanie dawek nie kończyły się dobrze, po ostatnim odstawieniu leków na 3 tygodnie nie pojawił się nawrót w sensie psychozy ale nastrój był bardzo wyraźnie obniżony, dominował wszechogarniający smutek, zawieszenie i brak chęci do jakiejkolwiek aktywności, ostatni lekki nawrót zdażył mi się mimo relularnego brania leków, szybkie zwiększenie dawek dość skutecznie i szybko pomogło i zatrzymało ten chorobowy stan.
To nie objawy psychiczne nawrotu tylko typowe objawy odstawienne