urojenie odsłonięcia myśli
Moderator: moderatorzy
Re: urojenie odsłonięcia myśli
Dziękuję za odpowiedzi!
Bez konsultacji z lekarzem to wydaje się lekkomyślne działanie.
To rodzaj natręctw? Trzeba chyba czymś zastępować te braki, suplementować coś na podtrzymanie jako wsparcie. Próbowałeś cbd albo ashwagandhe?
Zupełne odstawianie jest poważnym błędem moim zdaniem.
Bez konsultacji z lekarzem to wydaje się lekkomyślne działanie.
To rodzaj natręctw? Trzeba chyba czymś zastępować te braki, suplementować coś na podtrzymanie jako wsparcie. Próbowałeś cbd albo ashwagandhe?
Zupełne odstawianie jest poważnym błędem moim zdaniem.
-
- zaufany użytkownik
- Status: student
- Gadu-Gadu: używam skype'a
"Próbowałeś cbd albo ashwagandhe?"
nie. polecasz?
nie. polecasz?
Jak ze wszystkim, sprawa indywidualna, choć osobiście sobie chwalę. Tak samo Rhodiola różeniec górski. Jednym pomaga, innym nie, dla mnie to dobra forma wsparcia farmakoterapii.
-
- zaufany użytkownik
@up z tych rzeczy które wymieniłeś to tylko CBD ma potwierdzone działanie antypsychotyczne. napisz coś więcej proszę o tym CBD, masz jakieś skutki uboczne tego?
Chyba tylko jeden ale za to bardzo uciążliwy, zaparcia po dłuższym stosowaniu. I może też rozleniwia. Poza tym super relaksuje i bardzo odpręża i ma działanie przeciwlękowe ale trzeba uważać bo wciąga niemiłosiernie i nim człowiek się obejrzy to nie myśli o niczym innym. Trochę bardziej niż kawa nawet moim zdaniem. Chyba tak jest ze wszystkim co przyjemne i ma na nas pozytywne działanie. Tak samo też jak wszystkie używki, z tą tylko różnicą, że używki zazwyczaj szkodzą. Nie uzależnia fizycznie, można odstawić z dnia na dzień. Spore grono osób uważa że to placebo, ja tam czułem wyraźne działanie, może dlatego że nie biorę dużych dawek lekarstw.
Świetnie się sprawdza do wychodzenia z nałogu, pomaga rzucić tytoń z dnia na dzień lub nawet alkohol.
Tu jest sporo o tym: viewtopic.php?f=17&t=35167
Świetnie się sprawdza do wychodzenia z nałogu, pomaga rzucić tytoń z dnia na dzień lub nawet alkohol.
Tu jest sporo o tym: viewtopic.php?f=17&t=35167
-
- zaufany użytkownik
@up i jaki produkt z CBD polecasz?
Kiedyś miałem takie urojenia bardzo nasilone. Wstydziłem się tego strasznie. Nawet w domu wstyd był tak ogromny że nie dawałem se z tym rady. Wydawało mi się że absolutnie wszyscy wiedzą wszystko o tym co mam w głowie. Minęło to po wielu miesiącach długiej męczarni. Wyprostował mnie lek zypsila jak dobrze pamiętam.
Bóg Cię kocha!!!
-
- zaufany użytkownik
- Status: zdrowy
Ja w psychozie miałem urojenia, których treść opierała się głównie o strach przed cywilizacją, edukacją, przemysłem, technologią i religią.
F29, F23