Co byś sobie kupił/kupiła ?
Moderator: moderatorzy
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Re: Co byś sobie kupił/kupiła ?
Chyba wpadłem w zakupoholizm bo jeszcze bym kupił pewne rzeczy, całe szczęście mam sprecyzowane co i pewnie kupię jak będą dostępne.
- wowo
- zaufany użytkownik
Ostatnio jak ubrałem się stylowo w ciuchy Soul Cal to zauważyłem że kobiety zaczęły zwracać na mnie uwagę. Jednak strój przyciąga wzrok
.

- wowo
- zaufany użytkownik
Dobrej jakości rzeczy jak za taką cenę, najbardziej jestem zadowolony ze swetra na zamek, na okres jesienny i zomowy w sam raz.wowo21975 pisze: ↑śr wrz 05, 2018 5:22 pm Dzisiaj też zrobiłem zakupy, oczywiście Soul Cal, dokupiłem koszulki i kilka innych rzeczy, nie przepłacałem, wszystko z przeceny. Polowałem na kurtkę ale już niedostępna, szkoda, interesowały mnie też czerwone buty ale nie ma mego rozmiaru, ogólnie bez ciśnienia jeszcze nadarzy się okazja.
- wowo
- zaufany użytkownik
Szybkie zakupy dzisiaj, mam już te czerwone buty do tego boxerki, czapka na zimę i perfumy firmy Soul Cal. Jestem zadowolony że się udało bo była tylko jedna para butów w tym kolorze i są już moje.wowo21975 pisze: ↑śr wrz 05, 2018 5:22 pm Dzisiaj też zrobiłem zakupy, oczywiście Soul Cal, dokupiłem koszulki i kilka innych rzeczy, nie przepłacałem, wszystko z przeceny. Polowałem na kurtkę ale już niedostępna, szkoda, interesowały mnie też czerwone buty ale nie ma mego rozmiaru, ogólnie bez ciśnienia jeszcze nadarzy się okazja.
- wowo
- zaufany użytkownik
Zakupy zrobione ale wczoraj też zrobiłem porządki w szafie, cały worek na śmieci zniszczonych i starych ubrań wyrzuciłem do kontenera na ubrania. Wstyd było w tym chodzić to raz a dwa to mnie stać kupić nowe ubrania, co już zrobiłem.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Ja w ostanim tygodniu zainwestowalem w mieszkanie.Odmalowalem pokoj i kupilem wersalke,szafe oraz polke na ksiazki.Czekam jeszcze na dostawe dywanu i dwoch zyrandoli.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- Catastrophique
- bywalec
Gratuluje mieszkanka, Piotrek. Zycze Ci zeby w przyszłości, kiedy bedziesz chcial, ktos z Toba zamieszkal.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
DziękiCatastrophique pisze: ↑pt wrz 07, 2018 8:04 pm Gratuluje mieszkanka, Piotrek. Zycze Ci zeby w przyszłości, kiedy bedziesz chcial, ktos z Toba zamieszkal.

Żeby uściślić pisząc że zainwestowałem w mieszkanie miałem na myśli meble a nie że kupiłem mieszkanie

Miałem to szczęście,że wiele lat temu odziedziczyłem mieszkanie po rodzinie.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- wowo
- zaufany użytkownik
Meble to dobra inwestycja, swoje mieszkanie umeblowałem dobre kilka lat temu, obecnie nie potrzebuje większych sprzętów do domu, korzystam z tego co mam.Piotrek007 pisze: ↑pt wrz 07, 2018 8:11 pmDziękiCatastrophique pisze: ↑pt wrz 07, 2018 8:04 pm Gratuluje mieszkanka, Piotrek. Zycze Ci zeby w przyszłości, kiedy bedziesz chcial, ktos z Toba zamieszkal.
Żeby uściślić pisząc że zainwestowałem w mieszkanie miałem na myśli meble a nie że kupiłem mieszkanie
Miałem to szczęście,że wiele lat temu odziedziczyłem mieszkanie po rodzinie.
- wowo
- zaufany użytkownik
Ciekawy jestem tych perfum Soul Cal, cena nie była porażająca, tylko 9 funtów. Może będą mieli ładny zapach i trzymały go długo, no cóż jak tyle ubrań mam tej firmy i są ok to i może perfumy będą też w porządku.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
https://allegro.pl/uniwersalny-odbiorni ... GAodNLMP-A
Niedawno kupiłem ten odbiornik bluetooth i jest to dla mnie bardzo pożyteczna zabawka.Podpinam go do zestawu głośników i łącze przez bluetooth z telefonem.Dzięki temu puszczając na telefonie utwory z np. Youtube słyszę je na głośnikach i nie muszę uruchamiać komputera żeby posłuchać muzyki.
Niedawno kupiłem ten odbiornik bluetooth i jest to dla mnie bardzo pożyteczna zabawka.Podpinam go do zestawu głośników i łącze przez bluetooth z telefonem.Dzięki temu puszczając na telefonie utwory z np. Youtube słyszę je na głośnikach i nie muszę uruchamiać komputera żeby posłuchać muzyki.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- wowo
- zaufany użytkownik
Nie widziałem takiej zabawki, fajna rzecz, może być przydatna.Piotrek007 pisze: ↑sob wrz 08, 2018 2:47 pm https://allegro.pl/uniwersalny-odbiorni ... GAodNLMP-A
- wowo
- zaufany użytkownik
Perfumy jak za taką cenę są ok, myślałem że będzie gorzej.
- wowo
- zaufany użytkownik
Kupiłem dzisiaj skórzany fotel do biurka, chodzi o taki na kółkach, obracany z regulacją wysokości. Dałem za niego 20 funtów, sprzedał mi dziadek który chyba zupełnie nie orientował się w cenie. Na Ebay taki fotel od ponad 50 funtów w zwyż i do tego jeszcze przesyłkę trzeba doliczyć. Stan bardzo dobry.
Dni są coraz krótsze , więc wypadałoby kupić tylne oświetlenie do roweru
- wowo
- zaufany użytkownik
Fotel ma fajną opcję, można odchylić się do tyłu i w sposób bardzo wygodny opierając się plecami np. oglądać cokolwiek.
Kupilabym se jakies ksiazki 

- wowo
- zaufany użytkownik
Słuchawki na bluetooth sobie kupiłem, używam ich nie tylko do słuchania muzyki, można też przez nie rozmawiać. Dobry zakup.
- wowo
- zaufany użytkownik
Etui skórzane na telefon prosto z Chin. Muszę uzbroić się w cierpliwość bo przesyłka potrwa prawie dwa tygodnie.