Planuję samobójstwo

Moderator: moderatorzy

dash
bywalec

Post autor: dash »

ale leku na samotność jeszcze nie wynalezli :(, na chamstwo ze strony innych też jeszcze leku nie ma :(

i coz ??? po co życ? niby jest dobrze, remisja i wogole studia, praca.tylko po co ja mam zyc skoro tak ma wygladac moje zycie?, jestem sama i niezrozumiana.......PO CO???? :(((((((((
Miś Uszatek
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 72943962

Post autor: Miś Uszatek »

jolid pisze:ale leku na samotność jeszcze nie wynalezli :(, na chamstwo ze strony innych też jeszcze leku nie ma :(

i coz ??? po co życ? niby jest dobrze, remisja i wogole studia, praca.tylko po co ja mam zyc skoro tak ma wygladac moje zycie?, jestem sama i niezrozumiana.......PO CO???? :(((((((((
Jolid może to cię pocieszy że powiem ci że ludzie którzy mają fure przyjaciół i są szanowani przez ludzi(i akceptowani) też sobie zadają takie pytania.Pytania typu:Po co żyje??W jakim kierunku idzie ten świat??itd. są normalką zarówno chorych jak i zdrowych.

Pozdrawiam
aa
zaufany użytkownik

Post autor: aa »

Samobójstwo,hm.Tak można to zrobić,nic łatwiejszego,tylko że to byłby KONIEC,Twój koniec Chorsie,nie cierpienia ale Twój,chwila ciemności i przerażenia że już się nie wycofasz,że nie zobaczysz już słońca,ani rodziców,ani brata,że nie będziesz miał szansy czegoś zmienić.A teraz możesz powalczyć o szczęście i na pewno nie jeden raz je poczujesz albo satysfakcję że przełamałeś jakąś słabość,że coś Ci się udało.Ludzie nie akceptują siebie takimi jakimi są tyko chcą być lepsi i stąd wynika wiele załamań.Jesteś dla siebie najważniejszą osobą i kochaj ją tak jak na to zasługuje.Przypomnij sobie jaką miałeś wiarę w siebie kiedy byłeś dzieckiem i tego się trzymaj.Wtedy zobaczysz jakim poronionym pomysłem wyda Ci się chęć zniszczenia tego co najcenniejsze:własnego życia.
'

Post autor: ' »

:arrow:
Ostatnio zmieniony wt wrz 18, 2007 9:56 pm przez ', łącznie zmieniany 1 raz.
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Już mi lepiej :)

Post autor: Chors »

Już mi przeszły takie plany. Czuję się ostatnio tak dobrze jak dawno już się nie czułem. Miejmy nadzieję że to nie chwilowe. Temat nieaktualny.
River
zaufany użytkownik

Re: Już mi lepiej :)

Post autor: River »

Chors pisze:Już mi przeszły takie plany. Czuję się ostatnio tak dobrze jak dawno już się nie czułem. Miejmy nadzieję że to nie chwilowe. Temat nieaktualny.
A zatem - .!Przeplynęliśmy nastepna kataraktę.Bez Ciebie stracilibyśmy orientację gdzie lezy United States of Love.Oglośmy święto narodowe i celebrujmy zwycięstwo.
Awatar użytkownika
demeter
zaufany użytkownik

Post autor: demeter »

Witaj Chors! - życie widzisz to taka układanka, jak puzle, niekiedy nie pasuje Ci jakiś element, złościsz się, chcesz rezygnować, ale każdy ma swój wzór i w końcu wielu udaje się go ułożyć. Trzeba tylko wytrwałości i cierpliwości. Próbuj! :D
Demeter
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

River pisze:
Chors pisze:Już mi przeszły takie plany. Czuję się ostatnio tak dobrze jak dawno już się nie czułem. Miejmy nadzieję że to nie chwilowe. Temat nieaktualny.
A zatem - .!Przeplynęliśmy nastepna kataraktę.Bez Ciebie stracilibyśmy orientację gdzie lezy United States of Love.Oglośmy święto narodowe i celebrujmy zwycięstwo.
United States of Love - bardzo potrzebne, bardzo poszukiwane :D
Pozdrowienia Chors i "3maj się" :D
m.
River
zaufany użytkownik

.Jakie masz aktualne plany? czego lub kogo potrzebujesz na ten moment? czego Ci braklo? Co nowego widzisz? co robisz z e swoja tworcza sila.? czy w ogole można o to pytac?
guest II
zaufany użytkownik

Post autor: guest II »

A może już czas na przesunięcie tego wątku do "nieaktualnych"?
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

River pisze:Jakie masz aktualne plany? czego lub kogo potrzebujesz na ten moment? czego Ci braklo? Co nowego widzisz? co robisz z e swoja tworcza sila.? czy w ogole można o to pytac?
W planach mam iść do liceum wieczorowego ale strasznie się boję i nie chce mi się uczyć. Ponoć potrzebuję pomocy i przyjaciół choć wciąż temu zaprzeczam i jest mi to obojętne. Nie widzę nic nowego, nawet przyszłości dla siebie na tej planecie nie widzę. Nic nie robię, siedzę cały dzień przed komputerem i słucham muzyki, czasem coś w blogu napiszę i tyle mej twórczej siły. Można pytać, z chęcią odpowiem.
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

guest II pisze:A może już czas na przesunięcie tego wątku do "nieaktualnych"?
Raczej nie ponieważ co jakiś czas ten pomysł powraca, poza tym odkryłem gdzie matka przede mną kryje tabletki i jest pokusa by je zażyć i w ten sposób rozwiązać swe problemy choć na razie przeszła mi chęć na umieranie.
'

Post autor: ' »

:arrow:
Ostatnio zmieniony wt wrz 18, 2007 9:50 pm przez ', łącznie zmieniany 1 raz.
aniołek
zarejestrowany użytkownik

blog

Post autor: aniołek »

Witaj Chorsie !
Nie wiedziałam, że piszesz bloga.
Może podasz jego adres...Wiele osób pewnie chętnie by go przeczytało.
Pozdrawiam
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Blog

Adres jest w moim profilu. Mogę go podać również tu :wink: http://dirtysanchez.blog.onet.pl Choć moim zdaniem to są wypociny, gdyby nie namówiła mnie przyjaciółka to bym tego bloga nie założył.
guest II
zaufany użytkownik

Re: Blog

Post autor: guest II »

Też zajrzałem.
Niektóre wiersze mi się spodobały...

Po wierszu o Hard Core wydaje mi się, że ja słuchałem zupełnie innego HCP (P od Punk) - Ty słuchasz chyba jakiejś muzyki elektronicznej, jak mi się zdaje? To teraz HC jest elektroniczny? Stary jestem :roll: W zespołach, których słuchałem byli najczęściej: basista, gitarzysta, perkusista i vocal. W tych klimatach jest np. piosenkarz Henry Rollins - który grywa też w filmach, taki krótko ostrzyzony mięśniak - np. film z Kurtem Russelem "Powrót do Nowego Yorku" (albo "Ucieczka z NY?"), Rollins grał tam lekarza wszczepiającego ludziom mikroprocesory.

Wiersz o lesie też jest odjechany - fajne zabawy słowne.

Wiersz o myślach s. też robi wrażenie.

Przydało by się parę ładnych zdjęć np. lasu.
Anna M.
zaufany użytkownik

Post autor: Anna M. »

Chors ... nie daj sie ... Idź do liceum... z polskiego Ci zawsze pomoge:)
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Hard core

Ja słucham nie hard core punk tylko hard core techno albo gabba jak kto woli :D w sumie od niedawna ale na tyle mnie ta muzyka uwiodła i zafascynowała że musiałem o niej napisać. Jeśli chodzi o hard core punk to kiedyś miałem 2 kasety Dezertera - teksty inspirują mnie do dziś :wink:

Do Ani - pójdę do liceum bo w sumie jaki mam wybór :roll: Choć nie chce mi się uczyć i głupio mi że będę zdawał maturę gdy moi byli znajomi z klasy będą robić licencjata :cry: O studiach to już nawet nie myślę, kompletnie nie wiem co studiować, zresztą nic poza muzyką mnie od pół roku nie interesuje :cry: No cóż, czeka mnie ciężka dola robola :cry: A miałem być premierem :cry:
Anna M.
zaufany użytkownik

Post autor: Anna M. »

Chors:) i studia są w Twoim zasięgu... Trzy lata liceum ukierunkują Ci dalszą drogę. Na pewno wyklaruje Ci się kierunek, który z pasją będziesz chciał poznawać i poznać. A że robisz to lekko później ... no cóż... takie jest życie. Jedni wczoraj, drudzy dzisiaj albo jutro. Nie moze być standardowo i pod kreskę wszyscy tak samo :) Ważne, że chcesz, reszta to już bajeczka :) Trzymaj się. Powodzenia, Ania
River
zaufany użytkownik

Co Cię tak przestrasza w szkole?
ODPOWIEDZ

Wróć do „autoagresja”