Homo troglodytarum
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Homo terra
Ale on z Indii. Z resztą sam Maitreja by dał im wszystkim nauczycielom przekaz.
Napisał ciekawą rzecz Maitreja Budda jeszcze za czasów obecnego Buddy Śakjamuniego. Opisuje w niej moment oświecenia:
http://info.stiltij.nl/publiek/meditati ... cleary.pdf
Napisał ciekawą rzecz Maitreja Budda jeszcze za czasów obecnego Buddy Śakjamuniego. Opisuje w niej moment oświecenia:
http://info.stiltij.nl/publiek/meditati ... cleary.pdf
nic
Nie wiem w takim razie, dobrze by było jakby wydarzyło się coś co wpłynie na ludzkość.
-
- zaufany użytkownik
Oj, przydałoby się. Ludzie tylko patrzą na swoje potrzeby, jednostkowo i wszyscy razem. To uogólnienie ale tak działa nam znany współczesny świat.
nic
-
- zaufany użytkownik
Myślę, że jednak nasze problemy polegają na tym, że nie wiemy skąd idziemy i dokąd podążamy. Stąd lęk i psychoza też.
nic
Zgadam się w pełni, piszę ciąg generowany przez podświadomość.karuna pisze:Myślę, że jednak nasze problemy polegają na tym, że nie wiemy skąd idziemy i dokąd podążamy. Stąd lęk i psychoza też.
-
- zaufany użytkownik
Kiedyś wierzyłem, że NASA mnie podgląda i jak im pokazałem fucka to odchylili za pomocą techniki Tai Chi jedną z satelit i przesłali mróz obok mojego domu w środku lata. To był sposób na globalne ocieplenie. O tym sukcesie współpracy z mistrzem Tai Chi i moim tatą mówili w radiu.
nic