Bardzo mi się podobał ten film. Polecam!wyobcowana pisze: "Wino truskawkowe".
Pozdrawiam.m.
Moderator: moderatorzy
Bardzo mi się podobał ten film. Polecam!wyobcowana pisze: "Wino truskawkowe".
Średni film. I jeszcze tego Czecha w roli głównej dubbingował Malajkat. Porażka.moi pisze:Bardzo mi się podobał ten film. Polecam!wyobcowana pisze: "Wino truskawkowe".
Pozdrawiam.m.
Jakby to było jeszcze po polsku, co prawda na youTube jest 3 minutowy kawałek "umarłej klasy", ale co to daje? Film zachęcający, przy okazji przypomniał mi się "Ferdydurke"zlomiasz pisze:"Umarła klasa" Tadeusza Kantora
Dla mnie temat pedofilii jest czymś strasznym, w to miejsce wolę obejrzeć jakiś horror gdzie leje się krew strumieniami, niż film, książka czy cokolwiek związanego z pedofilią. Dlaczego? Pedofilia - jest to temat niezrozumiały, dlaczego ktoś robi to drugiej osobie, a głównie dziecku? Horror - łatwiej jest zrozumieć szaleństwo psychopaty który sieka na lewo i prawo.moi pisze:Oglądałam film "Zły dotyk" z Kevinem Baconem w roli głównej. Trochę mnie rozczarował, choć było parę dobrych momentów. Generalnie, spodziewałam się więcej po filmie poruszającym trudny problem pedofilii.
No właśnie, po tym filmie temat robi się jeszcze bardziej niezrozumiały, bo jest tu podział na "dobrego" pedofila (główny bohater) i tych "złych" pedofili.Zabłąkany pisze:Dlaczego? Pedofilia - jest to temat niezrozumiały, dlaczego ktoś robi to drugiej osobie, a głównie dziecku?